تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 370 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا
    یه صبح تا شب منتظر شدم ببینم چه جوابی می گیرم
    آخر میگی مشکل از بازی یا سیستم عامله؟؟
    من که مشکل رو کامل شرح دادم... در جواب اون دوستمون هم که گفت در موقع نیاز اون رو غیر فعال می کنه ، من گفتم که بازی رو خوب اجرا نمی کنه.... مثال زدم که متوجه بشید کارت گرافیک Geforce به عنوان گرافیک اصلی فعال نمی شه. حتی در موقع اجرای برنامه های گرافیکی.
    وگرنه می دونم که باید بازی سالم باشه و ویندوز هم مشکلی نداشته باشه
    به هر حال ممنون. ظاهرا کسی جواب این مشکل رو نمی دونه
    دوست گرامی مثل اینکه ما بدهکار هم شدیم.اولآ این تاپیک جای مطرح کردن مشکلات نیست.ثانیآ دوستان لطف میکنند و نظرات شخصیشون رو بیان میکنند.ثالثـآ شما نه گفتی ویندوزتون چیه.نه گفتی بازی که نصب کردی چیه(مثلآ NFS Shift به هیچ عنوان رو سیستم شما درست اجرا نمیشه)بعد هم انتظار داری آدم بدون پرسیدن هیچ سوالی مشکل شما رو بفهمه.واقعآ که!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بیخیال
    اینجا جای بحث کردن نیست
    ولی قبول کن جوابی که دادی رفع تکلیفی بودش
    چون اصلا سوال من ربطی به بازی و سیستم عامل نداشت
    حواسم هم نبود در تاپیک گفت گو و تبادل نظر، سوال نباید پرسید!!!!!
    یه چیز دیگه
    NFS shift رویه سیستم پایین تر از این هم راحت اجرا می شه... البته باز هم میگم بحث اصلا بازی و اینجور چیزا نیست. ولی حالا که میگی، من هم گفتم که لااقل بدونی

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام برعزیزان دل(البته از نوع گوشتیش نه لپتاپیش)
    من یک لپ تورنج قیمتی11200تا1300می خواستم تو تحقیقاتی که داشتم دوتا مدل از دوتابرند متفاوت نظرم رو جلب کرد:
    1-ASUS n61jq
    2-Dell 1558-A
    البته قیمت اولی هولو هوش 1400هستش.کلاٌمی خواستم بدونم اگه شمامی خواستین از این دو گزینه کدوم رو انتخاب می کردین.ولطفاٌدلیل بر پایه استدلالتون رو بگید تا ما هم استفاده کنیم.اینم بگم من تا حالا لپ تاپ نداشته ام برای همینم یک خوره تو خرید لپ تاپ گیج شده ام.
    دوست عزیز شما کاربردتون از لپ تاپ رو نگفتید.اما در حالت کلی N61 از 1558 سرتره.به دلایل زیر:
    CPU هر دو از یک مدل است(Core i7-720QM).مقدار و نوع RAM هر دو هم یکیه(4GB DDR3-1066).اما مقدار هارد(640)N61 بیشتر از(500)1558 است.کارت گرافیک (ATI 5730(N61 هم خیلی قویتر از(ATI 5470( 1558 است.در ضمن N61 مجهز به USB 3.0 میباشد.صفحه نمایش و کیفیت صدا و کیفیت دوربین N61 هم از 1558 بهتر است.فقط باتری 1558(9 Cell) از N61(6 Cell)l بهتر است.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بیخیال
    اینجا جای بحث کردن نیست
    ولی قبول کن جوابی که دادی رفع تکلیفی بودش
    چون اصلا سوال من ربطی به بازی و سیستم عامل نداشت
    حواسم هم نبود در تاپیک گفت گو و تبادل نظر، سوال نباید پرسید!!!!!
    یه چیز دیگه
    NFS shift رویه سیستم پایین تر از این هم راحت اجرا می شه... البته باز هم میگم بحث اصلا بازی و اینجور چیزا نیست. ولی حالا که میگی، من هم گفتم که لااقل بدونی
    دوست عزیز من اول باید بدونم که سیستم عامل لپ تاپتون چیه بعد باید مطمئن بشم که ایراد دیگه ای در کار نیست بعد برم سروقت کارت گرافیک.خب اگر سوال نکنم از کجا بفهمم.حالا بگذریم.همونطور که اون دوستمون هم گفت سریهای جدید جیفورس این قابلیت رو دارن که به خاطر مصرف انرژی کمتر در مواقع نیاز فعال میشن.شما تنظیمات گرافیک رو در Device Manager حالت اولیه بزار یعنی هر دو کارت رو فعال کن.بعد هم یک بازی متوسط اجرا کن و نتیجشو بگو.در ضمن تمام تنظیمات گرافیک لپ تاپ رو به حالت اولیه برگردون.(تنظیمات Setting- display)یادتم نره بگی ویندوزت چیه.

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز من اول باید بدونم که سیستم عامل لپ تاپتون چیه بعد باید مطمئن بشم که ایراد دیگه ای در کار نیست بعد برم سروقت کارت گرافیک.خب اگر سوال نکنم از کجا بفهمم.حالا بگذریم.همونطور که اون دوستمون هم گفت سریهای جدید جیفورس این قابلیت رو دارن که به خاطر مصرف انرژی کمتر در مواقع نیاز فعال میشن.شما تنظیمات گرافیک رو در Device Manager حالت اولیه بزار یعنی هر دو کارت رو فعال کن.بعد هم یک بازی متوسط اجرا کن و نتیجشو بگو.در ضمن تمام تنظیمات گرافیک لپ تاپ رو به حالت اولیه برگردون.(تنظیمات Setting- display)یادتم نره بگی ویندوزت چیه.
    ببین دوست گرامی
    ویندوز 7 نصب دارم
    وقتی گرافیک Intel رو قطع می کنم کلا تصویر میره و اصلا از جی فورس تصویر نمی گیره
    تویه تنظیمات از دو تا گرافیک دو تا تصویر جدا گرفتم . اگه تویه تنظیمات 7 دیده باشی یه جا داره که دو تا تصویر می گیری که رویه هر کدوم هم بزنی، شماره اون تصویر رو بزرگ نشون میده رویه صفحه
    اونجا تونستم تصویر شماره 2 رو با استفاده از جی فورس بگیرم. ولی هر کاری کردم نشد به عنوان پیش فرض ازش استفاده کنم. یعنی فرض کن من بازی رو با جی فورس اجرا می کنم، ولی فقط صدای بازی میاد و تصویری که میاد مربوط به تصویری می شه که کارت گرافیک Intel داره میده. یعنی تصور کن یه تصویری هست کناره اینی که من دارم می بینم که با استفاده از جی فورس رندر می شه، ولی من نمی تونم بیارمش. بعد وقتی تصویر جی فورس رو می خوام پیش فرض کنم، یعنی همون تصویر شماره 2 که فقط صدای اون محیط شنیده می شه، صفحه سیاه می شه و کلا همه چیز میره و مجبورم برم safe mode و restor کنم
    کلا یه ذره پیچیده ست این مشکل.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین دوست گرامی
    ویندوز 7 نصب دارم
    وقتی گرافیک Intel رو قطع می کنم کلا تصویر میره و اصلا از جی فورس تصویر نمی گیره
    تویه تنظیمات از دو تا گرافیک دو تا تصویر جدا گرفتم . اگه تویه تنظیمات 7 دیده باشی یه جا داره که دو تا تصویر می گیری که رویه هر کدوم هم بزنی، شماره اون تصویر رو بزرگ نشون میده رویه صفحه
    اونجا تونستم تصویر شماره 2 رو با استفاده از جی فورس بگیرم. ولی هر کاری کردم نشد به عنوان پیش فرض ازش استفاده کنم. یعنی فرض کن من بازی رو با جی فورس اجرا می کنم، ولی فقط صدای بازی میاد و تصویری که میاد مربوط به تصویری می شه که کارت گرافیک Intel داره میده. یعنی تصور کن یه تصویری هست کناره اینی که من دارم می بینم که با استفاده از جی فورس رندر می شه، ولی من نمی تونم بیارمش. بعد وقتی تصویر جی فورس رو می خوام پیش فرض کنم، یعنی همون تصویر شماره 2 که فقط صدای اون محیط شنیده می شه، صفحه سیاه می شه و کلا همه چیز میره و مجبورم برم safe mode و restor کنم
    کلا یه ذره پیچیده ست این مشکل.
    من با یکی از دوستان هم مشورت کردم اون هم نظرش با من یکی بود.به نظر من شما درایور کارت گرافیکت مشکل داره.درایور کارت گرافیک رو دو مرتبه نصب کن و جواب رو بگو.البته درایور قبلی رو اول کاملآ uninstall کن.

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من با یکی از دوستان هم مشورت کردم اون هم نظرش با من یکی بود.به نظر من شما درایور کارت گرافیکت مشکل داره.درایور کارت گرافیک رو دو مرتبه نصب کن و جواب رو بگو.البته درایور قبلی رو اول کاملآ uninstall کن.
    باشه
    من می زنم دانلود بشه درایور جدیدش
    خبرش رو میدم
    ممنوون

داره خودمونی میشه darkzside's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران-اصفهان

پيش فرض

آقا میخولستم ببینم میشه رو لین k52jr ویندوز ایکس پی نصب کرد .....؟ دوم اینکه نظرتون راجع به این مدل چیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا میخولستم ببینم میشه رو لین k52jr ویندوز ایکس پی نصب کرد .....؟ دوم اینکه نظرتون راجع به این مدل چیه؟
    دوست عزیز این مدل در حد خودش مدل خوبیه.CPU Core i3 و RAM 4GB DDR3 و VGA ATI 5470 1GB و.....و قیمت حدود 900.000 .فقط خیلی برای بازیهای سنگین مناسب نیست.در ضمن برای این مدل خود شرکت Asus درایوری جهت WIN XP ارائه نکرده.احتمالآ برای نصب سخت افزارها تو XP مشکل خواهید داشت.

داره خودمونی میشه darkzside's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران-اصفهان

پيش فرض

پس اینطور.....آخه من کارم دیجیتال پینتینگ هست...ولی خوب قلم نوریم تو محیط sevenبه مشکل برمیخوره ... و من به خاطر کارم مجبورم از xp استفاده کنم ...راستی یه مدل هم دیدم n61jvکه گرافیگش برام اشنا نبود...nvidia gt 325به نظر شما این مدل چطوره؟راستی جنابvaioman مدل لب تاب شما چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •