من امکان تنظیم antialiaging رو ندارم . لطفا راهنمایی کنید . کارت گرافیک من ati 5850 هست .
من امکان تنظیم antialiaging رو ندارم . لطفا راهنمایی کنید . کارت گرافیک من ati 5850 هست .
من امروز بازی رو دانلود کردم البته نسخه repack رو که حجم فایل های دانلودی 3.76 gb بود و بعد از نصب شد 9.9 گیگابایت
میخواستم بدونم دوستانی که نسخه 4 Dvd بازی رو خریدن بعد از نصب بازی چقدر جا گرفته ؟
توی این نسخه ایی که من دارم همه چیز کامله و فقط کیفیت فیلم های بازی رو پایین آوردن
ممنون
مال من 14.4 گیگ هست (نسخه 4 دی وی دی )
آقا کسی تونسته کارکتر mass effect 1 ش رو ایمپورت کنه یا نه ؟؟!!
آره همه جا دیگه اومده فکر کنم
بچه ها یه مسئله خیلی مهم رو متوجه شدم راستش تو خیلی از سایتهای خارجی به این مشکل برخورده بودند که چرا بازی تنوع اسلحه نداره و کل بازی رو باید با 3 نوع اسلحه رفت.. برای اینکه از همه اسلحه ها بتونید استفاده کنید حتما باید برای کاراکترتون مود سرباز رو انتخاب کنید , مود های دیگه ای هم داره مثل جاسوس , استاد و... که اگه اینها رو انتخاب کنید باید تا آخر بازی با کلت برید....
سگ درصد
ممنون یه الیت اول ماه میگیرم
Last edited by mamad gonzo; 01-02-2010 at 00:39.
من تونستم ایمپورت کنم
برای ایمپورت کردن اول روی MassEffect2Launcher کلیک کنید
بعد زا اون به قسمت Configure برید
بعد از منوی سمت چپ 'گزینه Save Games رو انتخاب کنبد
روی کپی Mass Effect 1 save games کلیک کنید
بعد هم محل سیو نسخه 1 رو مشخص کنید
حالا توی بازی رقته و روی Import Character ME1 کلیک کنید
میبینید که کارکترتون به همراه لولش پیدا میشه و میتونید اون رو ایمپورت کنید
ببخشید دوست عزیز اگه میشه بگید توی پوشه Movies شما چند تا فایل وجود داره و حجم کلشون چقدره ممنون
Last edited by d_a_n_t_e; 01-02-2010 at 01:18.
سلام دوستان
من نسخه ی 3 دی وی دی رو دارم که بعد از نصب حجمش میشه 11.4 گیگ، یعنی ممکنه بازیه من ناقص باشه؟ آخه تو فروم خوندم که بازیه یکی بعد از نصب 14.4 گیگ شده، ممنون میشم راهنمایی کنید (اگه سوالم تکراریه معذرت)
مشکل رو حل کردم دوست من. منم اولش این کاری که شما میگی رو کردم ولی نمیشد. توی بازی کارکتر رو نمیشناحت.
رفتم توی پوشه بازی دیدم اونجا هم یه پوشه save هست !!!
save های mass effect 1 رو اونجا کپی کردم درست شد.
پوشه movies من 2.52 گیگ هست و 167 تا فایل داخلشه.
نه دوست من. فکر نمیکنم بازی ناقص باشه. ممکنه یه چیزهایی رو ازش حذف کرده باشن مثل زبان های اضافی یا . . .سلام دوستان
من نسخه ی 3 دی وی دی رو دارم که بعد از نصب حجمش میشه 11.4 گیگ، یعنی ممکنه بازیه من ناقص باشه؟ آخه تو فروم خوندم که بازیه یکی بعد از نصب 14.4 گیگ شده، ممنون میشم راهنمایی کنید (اگه سوالم تکراریه معذرت)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)