منم همینرو میگم در حالت عادی شاید این امتیاز خیلی افتضاح نباشه یکمی افتضاح باشه ولی برای همچین بازی با این همه تبلیغات و سر و صدا واقعاً امتیاز خیلی افتضاحی حساب میشه. فیلم انیمیشنش رو من دانلود کردم دیدم خیلی خوب نبود ولی بازم افتضاح نبود.
منم همینرو میگم در حالت عادی شاید این امتیاز خیلی افتضاح نباشه یکمی افتضاح باشه ولی برای همچین بازی با این همه تبلیغات و سر و صدا واقعاً امتیاز خیلی افتضاحی حساب میشه. فیلم انیمیشنش رو من دانلود کردم دیدم خیلی خوب نبود ولی بازم افتضاح نبود.
منم موافقم باید با لحن خوب کامنت گذاشت ولی متاسفانه بعضی از کاربران ... جنبه صحبت محترمانه رو ندارن و باید مثل خودشون باهاشون رفتار کرد !!!!
و در مورد بازی هم Gamespot این طور که تو نقدش گفته سازندگان بازی تمام سعی خودشون کردن تا بازی خوبی مثل God of war بسازن و به این هدف هم نرسیدن کلا این بازی نسخه تقلیدی و بی ارزشی از God of war هست !
Last edited by vegas; 06-02-2010 at 19:12.
کلا گیم اسپات خیلی سخت گیره وقتی به مس افکت 2 میده 9 دیگه حساب کار بیاد دستتون دیگه
مس افکت 2 از همین الان کاندید بهترین بازی ساله 9 گرفته از گیم اسپات
دانته که از همون اول هم یه اکشن متوسط بود دیگه عادیه 6.5 بگیره از گیم اسپات !
سلاميه توضيحي در مورد اين عناصر تكراري ميدي ؟
مثلا تو يه بازي فقط تير ميزنيم ميشه يكي از عناصر تكراري ؟! كدوم بازي تا به امروز بوده كه هيچ كدوم از حركات درونش شبيه به هم نبودن ؟ من واقعا تعجب ميكنم شما ميگي گاو 3 شاهكار نميشه . يا مثلا بايونتا با ميانگين 90 يا 91 شاهكار نبود !
نوید جان من یه درخواست از شما دارم و اینه که دیگه اون کلمه نامناسب در خور بازی God of war رو تکرار نکن.
واقعا ممنون میشم چون شما یکی از اعضای قابل احترام برای من در انجمن هستین.
تشکر.![]()
حالا فکر کن منظورش از گاو ، GEARS OF WAR هست که ناراحتت نکنه.
از قديم گفتن فارسي را پاس بداريد اونم تو يه انجمن فارسي :
GOW = گاو !
سفارش دادیم واسه 360 بیاد تا از این بازی هم لذت ببریم.
ما چاکریم گفتیم تو عالم دوستی شاید حرفمون رو زمین نندازی. که....شداز قديم گفتن فارسي را پاس بداريد اونم تو يه انجمن فارسي :
GOW = گاو !
خوشبختانه یا متاسفانه من اون بازی رو هم دوست دارم.حالا فکر کن منظورش از گاو ، GEARS OF WAR هست که ناراحتت نکنه.
مطلب واسه گفتن زیاده ولی خب من ...ادامه نمیدم. ارادتمند همتون هم هستیم.
حالا تو كل پست مارو ول كردي چسبيدي به اين ؟
GOW (ع) . خوبه الان ؟
نوید مردم از خنده : دیGOW (ع) . خوبه الان ؟
+
در چند خط آخر نقد گیم اسپات اومده بود که :
شرم آور است که Dante's Inferno به کلی نتونست قدم های آتشی و پندار مهیبی که در اول ماجراجویی وجود دارد رو تا پایان مطابقت بده زیرا این بازی میتونست جایگزینی شایسته برای سری عالی GOW باشه. اما بسیاری از بازی بعد از شروع با عظمت خود افت میکنند که منجبر به ماجراجویی های تکراری و کسل کننده میشود و بازی قبل از اینکه به پایان تلخش برسه برای شما دیگه جذابیتی نداره. Dante's Inferno مطمئنا در چند ساعت اول سرگرم کننده و لذت بخش خواهد بود اما دلایلی بسیار اندکی هم برای ادامه بازی هست. سزاوار نیست ملاقات جهنم بدون وعده ی بهشت در طرف دیگر!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)