تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 35 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 345

نام تاپيک: سورن ELX

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان عزيز

نمي دونم چه كار كنم خيلي دست و بالم بسته هست توي انتخاب ماشين

از يه طرف نمي خوام عجله اي برم يه ماشيني بگيرم كه قيافش زياد تو دلم نيست و بهش اعتماد ندارم و از يه طرفي هم ممكنه پارس elx حالا حالاها توليد نشه و بعدا گرون بشه همين سورن elx

الان خودم پژو 405 دوگانه سوز دارم و 206 تيپ 2 مدل 88 و يه تندر 90 هم ثبت نام كردم و الان مي خوام 206 رو بفروشم و يا پژو elx بگيرم يا همين سورن elx با موتور ef7 خلاصه نمي دونم چه كار كنم

شما مي گيد من چه كار كنم؟؟؟ صبر بدم تا دهه فجر شايد فرجي بشه و پژو elx ثبت نام كنن يا برم همين سورن elx با موتور ef7 ثبت نام كنم؟؟؟!!!

يه سوال مهم اينكه اگر دهه فجر بخوان ثبت نام كنن آيا تخفيف ويژه مي دن براي دهه فجر يا مثل قبل هست قيمت ها و شرايطش؟؟؟؟

با تشكر

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان عزيز

نمي دونم چه كار كنم خيلي دست و بالم بسته هست توي انتخاب ماشين

از يه طرف نمي خوام عجله اي برم يه ماشيني بگيرم كه قيافش زياد تو دلم نيست و بهش اعتماد ندارم و از يه طرفي هم ممكنه پارس elx حالا حالاها توليد نشه و بعدا گرون بشه همين سورن elx

الان خودم پژو 405 دوگانه سوز دارم و 206 تيپ 2 مدل 88 و يه تندر 90 هم ثبت نام كردم و الان مي خوام 206 رو بفروشم و يا پژو elx بگيرم يا همين سورن elx با موتور ef7 خلاصه نمي دونم چه كار كنم

شما مي گيد من چه كار كنم؟؟؟ صبر بدم تا دهه فجر شايد فرجي بشه و پژو elx ثبت نام كنن يا برم همين سورن elx با موتور ef7 ثبت نام كنم؟؟؟!!!

يه سوال مهم اينكه اگر دهه فجر بخوان ثبت نام كنن آيا تخفيف ويژه مي دن براي دهه فجر يا مثل قبل هست قيمت ها و شرايطش؟؟؟؟

با تشكر
    جالبه که 3 تا ماشین مختلف با 3 تا سلیقه متفاوت رو داری. به نظرم حالاحالاها elx رو کارخونه نمی فروشه. اگه می خوای باید از بازار آزاد بخری. اونم گفتم که برو داخل سورن و Elx بشین هرکدومو خوشت اومد بخر. هر دو با سلایق شما جور در میاد.

3. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

جالبه که 3 تا ماشین مختلف با 3 تا سلیقه متفاوت رو داری. به نظرم حالاحالاها elx رو کارخونه نمی فروشه. اگه می خوای باید از بازار آزاد بخری. اونم گفتم که برو داخل سورن و Elx بشین هرکدومو خوشت اومد بخر. هر دو با سلایق شما جور در میاد.

سلام دوست عزيز

والا هنوز كه تندر نيومده و تحويل ارديبهشت و خرداد سال ديگه هست اگر بدن

حتما همين كار رو مي كنم و مي رم نمايندگي تو سورن elx با موتور ef7 مي شينم اگر داشته باشن تو نمايندگي ولي اگر خوشم نيومد ازش ديگه مجبورم صبر بدم شايد دهه فجر يه فرجي بشه و پيش فروش كنن

شما اين سورن elx با موتور ef7 كه خريداري كرديد مدل چه سالي هست و سري جديدش هست يا قديم ؟؟؟!!!

با تشكر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

شتاب پارس ELX حدود 9 ثانیست که واقعا توی تست ها هم عالی بوده اما EF7 حدود 13 ثانیست
    يعني كدومشون شتابش بيشتره؟؟؟ پارس elx يا سورن ef7؟؟؟؟

با تشكر

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

يعني كدومشون شتابش بيشتره؟؟؟ پارس elx يا سورن ef7؟؟؟؟

با تشكر
    من بعد از فروش سمند ef7 یه پارس elx مدل90 خریدم ,اینو عرض کردم که بگم نظر تجربی خودمه نه عدد و ارقام و گفته اینو اون
    الانم پارس رو فروختم و 405 گرفتم,اینم گفتم که دوستان نگن که تعصبی صحبت میکنم .
    به والله پارس elx اصلا با سمند ef7 قابل مقایسه نیست. شتاب بسیار بیشتر و بهتر ,توی کشش و قدرتش که هیچ جای بحثی نمیمونه
    اما از نظر صدای موتور مال من از دور 4000 به بعد صدای توی ااقش یکم زیاد بود به نسبت ef7 ,که این مورد هم با توجه به اینکه قبلا elx داشتید باهاش آشنایید
    در کل از همه نظر من elx رو برتر از سورن elx میدونم. فرق سورن با سمند ef7 فقط ظاهر چراغاست و تریم داخلیش وگرنه از نظر موتوری و فنی که یکی هستند
    Last edited by hossein.az; 07-12-2012 at 12:46.

7. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام

ممنون بابت راهنماييتون

انشالله فردا مي رم نمايندگي و يه چك مي كنم ولي به احتمال خيلي خيلي خيلي زياد با توجه به تجربه اي كه خودم داشتم و صحبت هايي كه اين طرف و اون طرف شنيدم و عدم اعتماد به ايران خودرو و مخصوصا ماشين به اصطلاح ايراني صبر مي كنم تا روزي روزگاري دوباره پژو پارس elx توليد بشه يا اوضاع مساعدتر بشه و پول بيشتر بزارم و ماشين خارجي بخرم

با تشكر

9. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام بچه ها یه سوالی دارم که هیچ کس با قلطعیت جواب نمیده لطفا جواب بدین
    من سورن ای ال اکس ثبت نام کردم تحویل 2 روز مونده به عید . میخوام بدونم مدل 91 میخوره یا 92 ؟
    سوال بعدی به نظرتون ماشین خوبیه ؟ چون هر کی یه چیزی میگه . یکی میگه خیلی بده موتورش خراب میشه و اینا یکی میگه عالیه . لطفا کسی که میرونه جواب میده نه کسی که نداره

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

سلام بچه ها یه سوالی دارم که هیچ کس با قلطعیت جواب نمیده لطفا جواب بدین
    من سورن ای ال اکس ثبت نام کردم تحویل 2 روز مونده به عید . میخوام بدونم مدل 91 میخوره یا 92 ؟
    سوال بعدی به نظرتون ماشین خوبیه ؟ چون هر کی یه چیزی میگه . یکی میگه خیلی بده موتورش خراب میشه و اینا یکی میگه عالیه . لطفا کسی که میرونه جواب میده نه کسی که نداره
    2ساله که ازاول بهمن به بعد ماشین های ایران خودرو مدل سال بعد میخورن احتمال زیاد امسال هم این طرح اجرامیشه
    اگه پیش فروش واسه اسفند ثبت نام کردین تا اون موقع که دعوت نامتون بیاد(احتمالا اواخر بهمن)معلوم شده که مدل 92 میدن یانه

12. این کاربر از mehdi-2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام. اشتباه نکن و سورن نخر. من 91 اش را دارم. اصلا راضی نیستم. قبلا 405 دوگانه داشتم و خیلی راضی بودم. خارجی بخر یا هیچی نخر !!!!!

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. اشتباه نکن و سورن نخر. من 91 اش را دارم. اصلا راضی نیستم. قبلا 405 دوگانه داشتم و خیلی راضی بودم. خارجی بخر یا هیچی نخر !!!!!
    منم 91 شو دارم کاملا راضی هستم. یه slx تی یو 5 هم دارم. ولی از slx اصلا راضی نیستم.
    من به شدت پیشنهاد می کنم سورن بخری. من که هیچ مشکلی تو ماشینم ندیدم تا حالا. 50000 تا هم باهاش روندم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •