دلیلی نداره وقتی دیذاین ، دیذاین موفقی هست بیاد اون رو تغییر بده...ولی اگه اونم باز شبیه 85 یا 81 بود دیگه واقعا باید قید این برند رو زد چون یا خودش رو مسخره کرده یا ما رو !!!! ؟
واقعا دول اسلایدر یکی اذ بهترین مکانیذمهای استفاده شده در موبایل ها بودو و خواهد بود..
پس شما فن بو های سامسونگ چی کاره این ؟؟
نظر شخصی شما محترم ولی اسمایل شات به نظر من کارایی اش کمتر از عکس واید انداختنه
یه نکته جالب
آنطور که نوکیا ادعا می کند باریک ترین اسمارت فون دنیاست چرا که قطر E55 تنها معادل 9.9 میلیمتر
![]()
در ضمن n86 به هیچ وجه همون کرولا نیست
چون نه خبری اذ او.اس جدید هست
نه صحفه نمایش 3اینچی
دوستان فهمیدم قضیش چی بود..
این لنز دقیقا" مثه چشم انسان ساخه شده ... که در محیط های کم نور لنزش باز تر میشه تا نور بیشتری جذب کنه (مثه چشم ما تو محیط تاریک) و تو محیط های پر نور دریچه رو تنگ تر میکنه تا نور کمتری به لنز برسه و عکس خیلی روشن نشه ...
this shows that the n86 is the first phone with variable aperture. This should allow it to keep the aperture opened for low-light photos but close it when there is plenty of light
Last edited by Legend; 17-02-2009 at 14:16.
آقا این عکسهای پست اول همین صفحه رو ببینید....رو گوشی زده:
N85 8MP
من صبح به علی گفتم باید این گوشی رو N85 8GB نام گذاری میکرد...حالا میبینیم....85 شد...![]()
Last edited by Legend; 17-02-2009 at 14:26.
دوستان فهمیدم قضیش چی بود..
این لنز دقیقا" مثه چشم انسان ساخه شده ... که در محیط های کم نور لنزش باز تر میشه تا نور بیشتری جذب کنه (مثه چشم ما تو محیط تاریک) و تو محیط های پر نور دریچه رو تنگ تر میکنه تا نور کمتری به لنز برسه و عکس خیلی روشن نشه ...
اینم خدمت اقایون که ادعا می کنن این گوشی مشخصه جدیدی نداره...
اين هم يكي ديگه از سوتي هاي نوكياآقا این عکسهای پست اول همین صفحه رو ببینید....رو گوشی زده:
N85 8mp![]()
بونس جان منظورت mp 8 هستش دیگه!من صبح به علی گفتم باید این گوشی رو n85 8gb نام گذاری میکرد...حالا میبینیم....85 شد...
------------------------
ویرایش: دیدید گفتم تو همین تاپیک آخر فروم باز میشم!
این پست 1000 من در پی سی!
Last edited by poria_mc; 17-02-2009 at 14:31.
به نظر شما این 86 , مشکیش بهتره یا سفیدش ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)