100% ADSL بهتره
100% ADSL بهتره
تا جایی که من میدونم 2 مگابیت در ثانیه معدل هست با 250 کیلو بایت در ثانیه. این دوستتون سرعتشون 50 تا از استاندارد بالاتره![]()
دوستان من یه TV smart سامسونگ گرفتم بعد توش یه مودم BM632W وایمکس مبین نت بود!
حالا میخواستم بدونم اصلاً از این مودم میشه به عنوان مودم ADSL به صورت وایرلس استفاده کرد؟!!
اگر نه که دوستان خریدار نیستن؟تو سایت مبین نت که قیمت مودم رو زده 110 تومن البته این مودم + اشتراک دو ساله وایمکس هست که با 199 تومان فعالش میکنن! در صورتی که من تو سایتش دیدم 1 سالش 200 تومن هست.
دوستان ایرانسل بهتره یا مبین نت ؟! ... ... ایرانسل هم ساعت رایگان داره ؟! ... کلا فرقشون چیه ؟!
به امضای من یه نگاهی بنداز
من مبين نت دارم خيلي هم ازش راضي هستم!!و بخاطر همين راضي بودن ازش دو تا اشتراك گرفتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی ...
ایرانسل هم ساعت رایگان داره ؟! ...
+ ایرانسل کارت دانشجویی قبول نمیکنه ! ؟ ... خب باید از دانشگاه چی ببریم براش ؟! ...
من میخوام حضوری برم و بیشتر سوال بپرسم ... فرقی بین نمایندگی ها که نیست ؟! ... کدوم یکی شون برم بهتره ؟ ( اطراف ولیعصر - ایرانسل و مبین )
ایرانسل ساعات رایگان نداره
کارت دانشجویی هم قبول نمیکنه . برو دانشگاه پیش مدیریت گروه خودتون بگو یه نامه واسه اینترنت پر سرعت میخوام که شرحش رو اونجا نوشتم.
بهترین جا هم برای ثبت نام اول اینترنته بعد مترو امام حسین که نمایندگی اصلی ایرانسله
مبین نت کارت دانشجویی قبول می کنه شرایطش چه جورییه؟
من 1 مگ می خوام بگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)