فکر نمیکنم واسه درایور کارت گرافیک باشه؟چون سرعت بازی پایین.
فکر نمیکنم واسه درایور کارت گرافیک باشه؟چون سرعت بازی پایین.
دوست عزیز ع صد درصد مال درایورته , گرچه کارتت یکم از من ضعیف تره اما رم و سی پی یوت عالیه
ورژن 180.84 رو دانلود کن
بازی که کلا مشکل داره! اما اگه درایور جدید رو بگیر نه توی این بازی بلکه توی بازی های دیگه هم خیلی به دردت میخوره!! مثلا میتونی الان کرایسیس رو امتحان کنی!! (gta رو نمیگم چون کلا مشکل داره!) برو توش ببین چجوریه! اپدیت کن بعد ببین چجوری میشه!!
به درد gta هم خیلی میخوره!
شما این خبر رو از منبع مطمئنی شنیدی؟اگه لطف کنی لینک منبع رو هم بذاری ممنون می شم.
سلام
من وقتی بازی رو اجرا می کنم
این پیغام رو می ده
کمک کنید
این بازی آرشیو ارور ها هستش
باید اسم error star میزاشتن روش
واقعا 3 روزه منو شکنجه میده
آخه این ارور بلوک شدن دیگه چه صیغه ای هستش ؟
تازه من ادعا حرفه ای دارم مثل خر توی گل گیر کردم واویلا به آماتور ها
منی که کمک همه میشدم توی همه مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری
این بازی یه افتضاحه برای هر pc game
این همه ایراد و مشکل آخه واسه چی ؟ پس چرا gta SA این مشکلات رو نداشت
من برم 4 تا dvd رو بزنم توی سر فروشنده آخه فولدر BT میسازه که فکر کنم یعنی BETA
شما دوستان هم تایید کردید که BETA هستش ، راستی مگه این بازی مثل PES09 ورژن بتا داشته ؟
در ضمن فایل LaunchGTAIV هم در فولدر بازی هستش ، 4 بار هم آنیستال کردم دوباره نصب کردم
باز هم همین پیغام لعنتی میاد
برای منم همین ارور رو میده اعصابم رو داغون کردهتازه من ادعا حرفه ای دارم مثل خر توی گل گیر کردم واویلا به آماتور ها
منی که کمک همه میشدم توی همه مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری
این بازی یه افتضاحه برای هر pc game
این همه ایراد و مشکل آخه واسه چی ؟ پس چرا gta sa این مشکلات رو نداشت
من برم 4 تا dvd رو بزنم توی سر فروشنده آخه فولدر bt میسازه که فکر کنم یعنی beta
شما دوستان هم تایید کردید که beta هستش ، راستی مگه این بازی مثل pes09 ورژن بتا داشته ؟
در ضمن فایل launchgtaiv هم در فولدر بازی هستش ، 4 بار هم آنیستال کردم دوباره نصب کردم
باز هم همین پیغام لعنتی میاد
بعد از ان اینستال سیستم رو ریست میکنی؟
یه بار این کاری که میگم رو بکن شاید فرجی شد!
ان ایستال کن ریست کن سیستمو
با یه برنامه رجیستری رو تمیز کن (مثلا برنامه ی tune up utility یا reg cleaner )
بازی رو توی یه درایو دیگه غیر از اونی که همیشه نصب میکردی نصب کن
بعد از نصب بازی یه بار سیستم رو ریست کن
قبل از هر کرکی کرک فدور رو امتحان کن(اینجور که معلومه از عکس از این کرک استفاده نمیکنی)
این مشکل از شماست . من که همچین مشکلی نداشتم
ویرایش بیست و سوم :
بعضی از دوستان با error هایی نظیر عکس زیر برخورد کرده اند .
this image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 720x474.
برای حل مشکل ابتدا مطمئن شوند یوزری که با آن در ویندوز لوگین شده اند admin است یا خیر .
بعد به این قسمت در کنترل پنل ویندوز خود بروند و در قسمتی که در عکس نیز مشخص شده است چک کنند که آیا این بازی توس این قسمت بلاک شده است یا خیر .
this image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.
این مشکل رو که من حدود 1 هفته پیش،راه حلش رو گفتم.شما باید اول کانکت بشی، بعد Rockstar Games Social Club رو اجرا کنی.بعد صبر کنی تا آپدیت بشه.(حدود 2 مگابایت دانلود می کنه.) البته نمودار رو 0% می مونه و وقتی آپدیت تکمیل شد، یه دفعه با سرعت می ره رو 100% . بعد از آپدیت شما باید لوگین کنی.برای لوگین کردن هم باید یه اکانت تو این سایت بسازی (که کاملا رایگان هستش.):
بعد از لوگین، فایل LaunchGTAIV رو اجرا می کنی و می ری تو بازی.یه کم صبر می کنی،بعد از این که آرم *R اومد،دکمه ی Start روی کیبورد یا کلید های ترکیبی Ctrl+Esc رو می زنی تا بازی Minimize بشه.حالا می تونی دیسکانکت بشی و روی بازی minimize شده کلیک کنی تا به حالت maximize در بیاد و بتونی بازی کنی.و بعد از این، دیگه هر وقت بخوای بری تو بازی باید این مراحل رو طی کنی.(البته دیگه اکانت ساختن و آپدیت از مراحل حذف می شه.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)