با سلام خدمت همه دوستان و استاتید گرامی . من میخوام برنامه e-virtu که php هست رو روی یه سایت نصب کنم . کدام سایت هاست و دامین رایگان میده که بتونم اونو نصب کنم ؟ خیلی ممنون
با سلام خدمت همه دوستان و استاتید گرامی . من میخوام برنامه e-virtu که php هست رو روی یه سایت نصب کنم . کدام سایت هاست و دامین رایگان میده که بتونم اونو نصب کنم ؟ خیلی ممنون
سلام من ميخاستم فروشگاه ساز پرستا رو نصب كنم اين ارور داد چيكار كنم
Allowed to open external URLs
با سلام خدمت همه . من میخوام برای شروع کار یه هاست رایگان داشته باشم که بتونم روش فروشگاه ساز فارسی که php هست نصب کنم . چطور میتونم ؟
سلام لطفا در مورد فروشگاه ساز های اینترنتی توضیح بدید بدرد میخوره یا نه
اگه خودم درست کنم بهتره یا این فروشگاه سازها که میگن رایگانه؟؟؟؟خیلی هم خوب ظاهر و ایناش![]()
سلام
1) مشکلاتی که در رابطه با نصب دارید لطفا تاپیک جداگانه بزنید
2) تبلیغات فروشگاه سازه دیگری را انجام ندهید
3) اسپم ممنوع
بدید براتون طراحی کنند خیلی بهتر هستشسلام لطفا در مورد فروشگاه ساز های اینترنتی توضیح بدید بدرد میخوره یا نه
اگه خودم درست کنم بهتره یا این فروشگاه سازها که میگن رایگانه؟؟؟؟خیلی هم خوب ظاهر و ایناش![]()
سلام اقا خواهشا یه فروشگاه ساز رایگان فارسی بدون دردسر بزارید تا ما دانلود کنیم استفادش رو ببیریم و بجونتون دعا کنیمچنین چیزی که شما میخواین امکانش نیستاره منم نياز دارم هاست خريدم ولي فلآ ميخام فروشگاه ساز مجاني روش نصب كنمفروشگاه های بدون دردسر اکثرا پولی هستن
سوال از دوستانی که تجربه راه انداختن فروشگاه دارن:
یه نفر بهم گفته براش فروشگاه راه بندازم. از اسکریپتای مجانی بهترینش کدومه؟
آیا امکان این هست که در آینده راحت تبدیلش کرد به فروشگاه ساز پولی؟
و این که چقدر بگیرم برای راه اندازی فروشگاه و قرار دادن مطالب اولیه؟ معمولش چقدره؟
Last edited by majid-ar; 19-10-2010 at 13:42.
سلام
در مورد سوال اولت اسکریپت زیاده چون رایگانه هرکدوم به نحوی مشکلاتی دارن(میتونن داشته باشن) . از open cart بگیر و ...
آره . (تا حدودی)آیا امکان این هست که در آینده راحت تبدیلش کرد به فروشگاه ساز پولی؟
بگیرید یا بدید؟ طراحی فروشگاه الکترونیکی قیمت هاش همگی بستگی به امکانات و ایده هایی داره که توی سیستم وجود داره .و این که چقدر بگیرم برای راه اندازی فروشگاه و قرار دادن مطالب اولیه؟ معمولش چقدره؟
ولی اگر در کل میخوان یک فروشگاه الکترونیکی با استفاده از اسکریپت های رایگان راه اندازی کنید به طور کلی تنها هزینه ای که داره در صورت درخواست خودتون هزینه سایت و قرارداد به سیستم های پستی یا بانکی هستش ...
همین !![]()
والا باید یه فروشگاه راه بندازم ، یه سری محصولات اولیه رو هم اضافه بکنم و تنظیمات کلی مثل بخش بندی و...
بدون پول هاست و دومین چقدر بگم؟
مجید جان سلام
چه طوری برادر
این به نظر بد نمیاد
فروشگاه بیشتر برای قالبش و گرافیک های محصولات و ... اش قیمتش میره بالاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجمه کار رو نمیدونم ولی برای شروع همون 100 به بالا بگیری فکر کنم خوب باشه
البته بستگی به مشتریش هم داره که کی باشه![]()
نظر خواهي
مي خواستم يك فروشگاه راه اندازي كنم شما كداميك از برنامه ها را پيشنهاد ميدهيد؟ قيمت كمتر از 100 هزار تومان
Last edited by MAPNAZ; 30-10-2010 at 13:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)