حتما توی ویندوزی که بازی رو نصب کردی و کلیدهای رجیستری ثبت شدن بازی کن. فکر کنم توی سیستم 32 هم یک فایل میسازه.
بابا Aperealهایی که مجبوریم براش به ای آ پول بدیم. اونم با تلفن.لباسهای پولیش رو چه جوری دور بزنم؟؟؟؟؟؟؟
یک کراوات و چندتا چیز دیگه.
حتما توی ویندوزی که بازی رو نصب کردی و کلیدهای رجیستری ثبت شدن بازی کن. فکر کنم توی سیستم 32 هم یک فایل میسازه.
بابا Aperealهایی که مجبوریم براش به ای آ پول بدیم. اونم با تلفن.لباسهای پولیش رو چه جوری دور بزنم؟؟؟؟؟؟؟
یک کراوات و چندتا چیز دیگه.
سیستمت که مشکلی نداره ولی اگه CPU فول بود بهتر بود .نه عزیز فکر نکنم به خاطر اینها باشه
اینها هم مشخصات سیستمم:
گرافیک : NVIDIA GeForce 6200 (512)
CPU:2.4 Celeron
Ram:768 یعنی یه 256 و یه 512 باهم بستم.
از آخرین نسخه Deamon هم استفاده می کنم.
یه بار هم ویندوز رو عوض کردم.
--------------------------
راستی یه چیز دیگه من دفعه اول که می خواستم اجراش کنم اخطار داد و گفت Dirext یه فایل کم داره من اون فایل رو از اینترنت دانلود کردم و تو جایی که گفته بود قرار دادم...حالا اون مشکلم حل شده ... اما همونطور که گفتم همون اول اونجا که می خواد بازی رو بیاره (یعنی وقتی مارک Ea رو نشون داد) از بازی میپره بیرون.
منتظر کمکتون هستم...
مرسی بای.
وقتی ویندوز جدید نصب کردی ، یه بار دیگه بازی رو نصب کن . درست میشه
ویندوز رو دوباره نصب کردم ولی فایده ای نداشت.
به هر حال خیلی ممنون از کمکتون.
کامل توضیح بده ببینم کجا رو میگی؟؟؟؟؟؟؟؟
این هایی که می گی توی همون قسمت ویرایش کاراکتر بازی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کرک بازی سالمه؟
مطمئنی؟
خود بازی داخل سی دیش برنامه DirectX رو داره ، اون رو نصب کردی؟
بله DirectX رو از خود سی دی نصب کردم.
اما این بازی که کرک نداشت منظور شما کدوم کرکه؟
من پدرخوانده (Godfather) رو پارسال بازی و تموم کردم و تا اونجایی که یادمه برای بعضی ها کرکشون مشکل داشت و از ماشین پیاده نمی شد. ممکنه که مال شما اساسا مشکل داشته باشه.
بهترین کار اینه که روی یه کامپیوتر دیگه تست کنی که معلوم بشه مشکل از سی دی هست یا .........
تا مشکلت حل نشه من ولکنت نمی شم!!!!!!!!!
تایید میشه
سلام دوست عزیز.
بردم تو یه کامپیوتر که گرافیک 64 داشت امتحان کردم دیدم اونجا کار داد...!!!(البته تصویرش بد بود)
دیگه نمی دونم چیکار کنم...
راستی چه ویندوزی نصب کردی ؟ قابل توجه که روی ویندوز SP2 برنامه ی DirectX 9B بالاتر نصب نمیشه .ویندوز رو دوباره نصب کردم ولی فایده ای نداشت.
به هر حال خیلی ممنون از کمکتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)