ولی شایعاتی که شنیدم مبنی بر این بود که 3 نفر مختلف توی کرمان/دوبی/فرودگاه دوبی 97 دیدن...![]()
ولی شایعاتی که شنیدم مبنی بر این بود که 3 نفر مختلف توی کرمان/دوبی/فرودگاه دوبی 97 دیدن...![]()
سلام اون طور که گفته می شد سه ماهه ی اول سال 2009 قرار بود بیاد اما الان هنوز نیومدهاما مطمئن باشید که توی خرداد واوایل تابستان خواهد اومد .
موفق باشید
قربانتان![]()
سلام دوستان
بگو چي شد؟ امروز باn97 كار كردم
احتمالا ميدونيد كه تو اروپا قبل اينكه يه محصول وارد بازار بشه به صورت عمده قبلش تعداد محدودي پيش فروش ميشه.مثلا من خودم تيغ فيوژن رو قبل اينكه بياد بازار برام اورده بودن
بگذريم.اين بنده خداي مايه دار 650 يورو خريده بود از اسپانيا گوشيش رو.550 يورو خودش.50 يورو بخاطر پيش فروش و 50 يورو بخاطر رنگ سفيدش!!! فوق العاده شيك بود.كشوي گوشي مشكل نداشت و خيلي روون بود.جوي استيك گوشي درسته سمت چپ بود ولي كار كردن باهاش راحت بود و اينكه تاچش از 5800 خيلي نرمتر بود و از همه عجيبتر سرعتش خيلي بالا بود!!!
تجربه من در 1دقيقه كار كردن با اين گوشي :دي
سلام بر دوستان. اين اولين بست من در اين فرومه. حدود ٣ ماه كه عضو شدم. ولي فقط تابيك ٥٨٠٠ و ان ٩٧ رو خوندم. از فروم و اعضاش خيلي خوشم اومده. ولي اي كاش تكليف اين تابيك روشن ميشد.
سلام
ببخشید وقتی تاریخ release تازه ماه Juneهست، چطور ممکنه که الان وجود داشته باشه و منتظرین که الان وارد بازار بشه؟؟!!!!؟؟؟؟؟؟
الان ماه April هستیم، بعدش May ، تازه بعد میریم تو June!
اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدا زنده نگه داره این چینی هارو که بازار همه جای دنیا رو به هم ریختن .... یکی از رفیقام که رفته دبی بخره !!!!!!!!
سلام به همگی .
CPU این گوشی به صورت رسمی منتشر شد
از نوع ARM 11 و فقط قدرت 434 مگاهرتز .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تبریک به نوکیا !!!!
سلام
434 مگاهرتز مگه کمه
الان 5800 با همون سیستم عامل 369 مگاهرتز هست که کاملا روون هست.
در ضمن سرعت وکارایی گوشی به خیلی از چیزایه دیگه هم به غیر از سیپیو ربط داره.
دوستان عزیز کسی از زمان عرضه دقیق گوشی خبر داره ؟؟؟؟؟خواهشا" تاریخ میلادی نگین شمسی باشه..............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)