تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 140 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1394

نام تاپيک: ســمـنـد Samand

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

منم تو مجله ماشین خوندمش
    تا حدودی در مورد سورن حق داشتن کمی طرحش مدرنتر هستش
    البته پارس محبوبتره اینم گفتن .خب به نظر منم سورن ماشین بهتری از نظر طراحی هستش .(الان که دقت میکنم )
    در مورد مجله ماشین بهتره بچه ها یه بحث باز کنیم کدوم مجله خودرو بهتره (البته نظر دوستان رو جویا شدم)چ
    من میتونم بگم که اونا هم نویسنده هاش سلیقه ای رفتار میکنن البته تستها خیلی بهتر از گذشته شده و حرفه ای تر هم رفتار میکنن .خلاصه مجله ماشین منبع داخلی معتبری هستش .(بی طرفترین)

2. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

الان 84 تر وتمیز چقدره؟؟؟؟؟/
    یارو گفته من 9 تومن میدم می ارزه؟؟؟؟؟؟؟

4. این کاربر از mohsentanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

الان 84 تر وتمیز چقدره؟؟؟؟؟/
    یارو گفته من 9 تومن میدم می ارزه؟؟؟؟؟؟؟
    84 تمیز 9 تومن میارزه.

ولی 84 داریم 5 تومن هم نمیارزه.

بستگی به ماشین داره

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته بستگی داره خریدار از چه قشری باشه .. یعنی طرف بنگاه دار و بخربفروش باشه که به یه خط هم گیر میده میگه 100 تومن کمتر !

اگر طرف شخصی باشه بیشتر به موتور ماشین توجه داره چون میخاد خودش سوار بشه .....

باید رنگ و صافکاری خوب در بیارن وگرنه ......

7. این کاربر از shahramcat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته . منم با نظر سرشار جون موافقم !!! البته سورن قيمتش بيشتره فكر كنم !! ولي من اصلا از عقب سورن هيچ خوشم نمياد !! جلوشم كه وقتي نگاه ميكني يه ظاهر خسته اي داره !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    روی کره خاکی

پيش فرض

دفاع از صنعت کشور به معنی مصرف محصولات کم کیفیت نیست. در این مورد هم اتفاقا برعکسه. کمپانی هایی که به دلیل کمبود کیفیت دچار افت فروش می شن, مجبورن برای باقی موندن در کورس رقابت, کیفیت محصولاتشون رو بالا ببرم. لا اقل اگه نمی تونیم خرید نکنیم, تشویق به تولید محصول بی کیفیت هم نکنیم.
    محاله که یک کارخونه (حتی بی کیفیت ) همگانی شدن و استقبال مردم از محصولاتش رو ببینه و تو کارش پیشرفت نکنه . همین که از محصولات یک کمپانی استفاده می کنیم در حقیقت داریم با سرمایه ای که تو اون کمپانی گذاشتیم زمینه پیشرفتشو فراهم می کنیم .

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

دفاع از صنعت کشور به معنی مصرف محصولات کم کیفیت نیست. در این مورد هم اتفاقا برعکسه. کمپانی هایی که به دلیل کمبود کیفیت دچار افت فروش می شن, مجبورن برای باقی موندن در کورس رقابت, کیفیت محصولاتشون رو بالا ببرم. لا اقل اگه نمی تونیم خرید نکنیم, تشویق به تولید محصول بی کیفیت هم نکنیم.
    محاله که یک کارخونه (حتی بی کیفیت ) همگانی شدن و استقبال مردم از محصولاتش رو ببینه و تو کارش پیشرفت نکنه . همین که از محصولات یک کمپانی استفاده می کنیم در حقیقت داریم با سرمایه ای که تو اون کمپانی گذاشتیم زمینه پیشرفتشو فراهم می کنیم .
    سلام دوستان.

خوبید؟

دوستان توجه کنیم که ما مردم ایران بیچاره تر از این حرفاییم که بتونیم یه کارخونه رو تحریم کنیم. چرا که اقصاد ایران یک اقتصاد بسته هست. و کالا در دست دولت. کارخونه های ایرانخودرو و سایپا و ... هم دولتی هستن. و اگه ما خودروهای اینا رو تحریم کنیم اونا هم ما رو از بقیه خودرو ها تحریم میکنن. چرا که اقتصاد ایران فوق بسته هست و گمرک خیلی قوی داه و ...

منطقی ترین راهش شاید اعتراض باشه. نه تحریم.

چاره ای نیست جز بیچارگی و خرید اینطور خودروهایی با قیمت هایی اینچنینی.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام.

بارها همگی گفتیم که خودروهای ایران چه وارداتی و چه داخلی به قیمتشون نمیارزه.

ولی ناچارن با هم که مقایسه میکنیم میتونیم بگیم کدوم به صرفه تر و بهتر از دیگریه.

در مورد این دو خودرو هم همینجوره. پارس از قدیم تا حالا قیمتش کاذب تر از چیزیه که باید میبود.

الان هم که قیمت سمند سورن و پارس تقریبا در یه رده میوفته کاملا محسوسه که سمند سورن بهتره.

پارس به نظر چیزی که بیشتر از همه ویژگیاش برجسته هست، خوشنامیش هست و بازار فروش.

12. 2 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منم تو مجله ماشین خوندمش
    البته پارس محبوبتره اینم گفتن .خب به نظر منم سورن ماشین بهتری از نظر طراحی هستش .(الان که دقت میکنم )
    در مورد مجله ماشین بهتره بچه ها یه بحث باز کنیم کدوم مجله خودرو بهتره (البته نظر دوستان رو جویا شدم)چ
    من میتونم بگم که اونا هم نویسنده هاش سلیقه ای رفتار میکنن البته تستها خیلی بهتر از گذشته شده و حرفه ای تر هم رفتار میکنن .خلاصه مجله ماشین منبع داخلی معتبری هستش .(بی طرفترین)
    آره فکر خیلی خوبیه این جوری هم مجلات داخلی که تعدادشون کم نیست بررسی و هم اینکه مطالب و بررسی هایی که مجلات انجام میدن نقد می کنیم و اگر هم شد مقایسه ای بین مجلات خودمون و مجلات معتبر مثل auto car و car and drive و... میکنیم
    فقط یکی از دوستان زحمت تاپیک بکشه

14. این کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

منم تو مجله ماشین خوندمش
    آره فکر خیلی خوبیه این جوری هم مجلات داخلی که تعدادشون کم نیست بررسی و هم اینکه مطالب و بررسی هایی که مجلات انجام میدن نقد می کنیم و اگر هم شد مقایسه ای بین مجلات خودمون و مجلات معتبر مثل auto car و car and drive و... میکنیم
    فقط یکی از دوستان زحمت تاپیک بکشه
    موضوع ایجاد شد.

بحث و تبادل نظر درباره مجله های اتومبیلی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •