بازیهای مثل شمشیر نادر که خیلی ضایع بودن راحت پخش شدن هیچ مشکلی هم نداشتن ولی نمیدونم چرا این بازی که خیلی بهتر از اوناست چرا اینطوری شده!![]()
بازیهای مثل شمشیر نادر که خیلی ضایع بودن راحت پخش شدن هیچ مشکلی هم نداشتن ولی نمیدونم چرا این بازی که خیلی بهتر از اوناست چرا اینطوری شده!![]()
تنها بازی ایرانی که تا حدی روش حرفه ای کار کردن و تا حدی توانایی رقابت با برخی از بازی های خارجی رو داره همین بازیه ، با بودجه ی کم و تعداد افراد محدود بازم این گروه نشون داد که اگه بودجه و تیم سازنده شرکتی مثله راک استار رو داشت می تونست بازی هایی 10 برابر بهتر عرضه کنه .
واقعا با این بازی به اینده گیم در ایران بازم میشه امید داشت
دسوتان ديروز مدير بازي گرشاسب اومده بود شبكه آموزش.گفتش كه قول ميدم تا 3 هفته ي ديگه با بسته بندي شكيل با قيمت 6000 تومن عرضه كنيم.گفت قراره كل شهر تهرانو از بيلبوردهاي اين بازي پر كنيم.
ایول پس دیگه باید آماده بازی کردن بشیم
ولی با این قیمت فروش نمیکنه.
قیمت یه بازی خفنه 6 دی وی دیه هستش.
مردم ایران معمولاً اونقدر بامرام نیستند که واسه یه بازی ایرانی (احتمالاً 1 DVD) اینقدر پول بدن.
البته من حتماً میخرم![]()
من دیروز به یکی از سازنده های بازی زنگ زدم.بهش گفتم من تو نمایشگاه رسانه های دیجیتال (پارسال)
یه فرم پر کردم برای اینکه بیام و بازیو تست کنم.گفت بله بله ولی من مسئولش نیستم
نامرد خودش گفتا من بهتون زنگ میزنم بیاین بازیو تست کنید.خلاصه اینکه گفت باید برید تو سایت و
فرم و پر کنید.منم که بیخیالش شدم
پس دوستان هر کس فرم و پر کرد به من هم فرم و بده.(لینکشو هم بدید کافیه)
بعد گفت اگه پر کنید رسیدگی میکنیم و برای تست بازی باهاتون تماس میگیریم
زمان تست خیلی وقته تموم شده بازی داره برا پخش آماده میشه!
من اگه بازی 10 یا 20 تومن هم بود بازم میخریدمش چون لاقل با این کار میتونیم به یه بازیه خوب امیدوارکننده امیدوار باشیم!
من که اگه بازی بالای 2 تومن باشه نمیخرم.
(دارم با 2 تا 3 هزار تومن بهترین بازی هارو بازی میکنم حالا بیام برا این بازی خداتومن پول بدم همون بهتر که بازی نسازن یه شرکت خوب یه بازی درست میکنه آخرش 100 تا مشکل ازش میگیریم حالا ایران هم 10 سال اگه بازی درست کنه نمیتونه یه بازی خود درست کنه بی خودی به خودتون امید ندین)
خب شما می تونی بخری ولی این دلیل نمیشه که که اون بازی رو که شما به صورت غیر قانونی 2 تومن می خری همه جا 2 تومن بدن
شما قیمت جایی که بازی عرضه میشه رو نگاه کن
بنده خدا پویا و خپل هم فکر نکنم 2 تومن باشه
من که می گیرم این بازیو
سلام به همه ی دوستان گرامی
امشب برنامه ی دو قدم مانده به صبح از شبکه ی چهار را حتما ببینید؛ میگین چرا...؟!...این خبر را بخونید تا بفهمید چرا...
مدیر پروژه گرشاسپ در روز شنبه، ۹ مرداد، (یعنی امشب) مهمان برنامه تلویزیونی دو قدم مانده به صبح از شبکه چهار خواهد بود.
به امید این که خبرهای خوبی بشنویم.
لینک خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)