Catalyst رو به 9.11 ارتقا بده درست میشه منم همین مشکل رو داشتم .
Catalyst رو به 9.11 ارتقا بده درست میشه منم همین مشکل رو داشتم .
این بازی از نظر lighting effect و رنگ بندی و special effect اصلا shift رو در حد رقابت هم نمیبینه
ماشین ها هم فوق العاده ساخته شدن به خصوص reflect های روی کاپوت وحشتناک دقیق و real time هست
محتوای مخفی: !
میشه دایرکت ایکس رو توی ویندوز 7 سویچ کنیم .مثلا بزاریم روی 9 یا 11 ؟(یا نه اتوماتیک روی دایرکت ایکس 11 میاد و از طریق اپشن نمیشه تغییر داد؟)
کسی از بچه ها تفاوتی توی دایرکت ایکس 9 با 11 دیده؟(تست کرده؟)
سلام
دوستان مشکل افت فریم با نصب بازی تو ویندوز7 حله . بنده هم ATI دارم و هیچ اپدیتی نه تو گرافیک و نه تو دایرکس انجام دادم و حالا تو 7 راحت دارم بازی می کنم. راستی من هم با نظر اکثر دوستان که این بازی خیلی از شیفت سر تره موافقم. شیفت تا 50 ساله دیگه هم به این بازی ها یعنی Dirt و یا grid نمی رسه.
دوستان فردا صبح میخوام برم بخرم بنظرتون سیستم جواب میده (تو امضام هست).........
یا صبر کنم چند هفته ی دیگه که میخوام ارتقا بدم(ati 5000 ) اونوقت بازی رو بگیرم.........
خیلی دوست دارم بازی رو بدون مشکل اجرا کنم.........
من تو ویندوز 7 افت فریم دارم البته تو منو بازی ، الان دارم درایور جدید ATI رو دانلود می کنم ببینم چی میشه احتمالآ با این سرعت تا ساعت 5 صبح تمام بشهتست کردم خبرش رو میدم .
من منظورم این نیست که گرافیک DiRT 2 از شیفت کمتره ولی در کل نظر شخصیم اینه که رو جزئیات Shift بیشتر کار شده مثلآ چراغ های ماشین خیلی طبیعی تر از DiRT هست یا مثلآ بازتاب نور توی شیشه یا جلو پنجره ها و رینگ ها کروم خیلی طبیعی تر به نظر میان ولی منظورم این نیست که از هر نظر از DiRT گرافیک بهتری داره .
در کل من از هر دو بازی خوشم میاد فرقی هم برام ندارن ، ولی با گرافیک Shift بیشتر حال می کنم
موتور گرافیکیش خیلی سبک هست راحت میتونی بازی کنی .دوستان فردا صبح میخوام برم بخرم بنظرتون سیستم جواب میده (تو امضام هست).........
یا صبر کنم چند هفته ی دیگه که میخوام ارتقا بدم(ati 5000 ) اونوقت بازی رو بگیرم.........
خیلی دوست دارم بازی رو بدون مشکل اجرا کنم.........
Last edited by Danial_4139; 08-12-2009 at 07:53.
سلام . من این بازیو نصب کردم و یه کرک براش ریختم. الان که بازی اجرا میکنم بعد از لوگوی شرکتا یه متن میاد رو صفحه که راجع به لایسنزو از اینجور چیزاست بعد اونجا گیر میکنه. هنگ نمیکنه ولی هیچ اتفاقی هم نمیفته. گرافیکم 9600gt 512 هست. رم 4گیگ cpu 2.53 نمیدونم مشکل کجاست. میشه راهنمایی کنید؟
من این کارو کردم و اکانت آفلاین هم درست کردم و دیشب وارد بازی اصل بازی شدم و به صورت اتوماتیک سیو میشه.
الان که میرم توی بازی باز دوباره همه چی از اول میاد. انگار سیو نشده.اول که میره توی بازی میگه Home رو بزنید تا sign in کنید ولی وقتی میزنم میره توی صفحه Live و خبری از Sign in شدن نیست.
چی کار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید.
وقتی home رو میزنی میری تو صفحه live اونجا پروفایلت هست؟
آره. توش که میرم چنتا گزینه داره ولی چیزی در مورد Sign in توش نیست. بعدش هم که از Live میام بیرون, بازی از اول شروع میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)