تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 89 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 887

نام تاپيک: Colin McRae: Dirt 2

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این افت فریم بی معنی چیه تو منو بازی حال آدم رو میگیره ؟!

من تو بازی مشکل ندارم تو بدترین شرایط با بالاترین حد گرافیک دارم 90 فریم میگیرم ولی تو منو بازی جون آدم بالا میاد تا یه گزینه رو انتخاب کنی !

کارت گرافیک من ATI 4890 هست سی پی یو هم Q6600 و 4 گیگ رم تو بازی عالیه ولی تو منو حال آدم رو میگیره

کسی این مشکل رو داره ؟
    Catalyst رو به 9.11 ارتقا بده درست میشه منم همین مشکل رو داشتم .

2. این کاربر از aliani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

این بازی از نظر lighting effect و رنگ بندی و special effect اصلا shift رو در حد رقابت هم نمیبینه
    ماشین ها هم فوق العاده ساخته شدن به خصوص reflect های روی کاپوت وحشتناک دقیق و real time هست

محتوای مخفی: ! 
    به نظر من که shift اتفاقا افتضاح بود از نظر مدل سازی ( نظر شخصی به عنوان کسی که همه رو مو به مو تست کرده )

4. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

میشه دایرکت ایکس رو توی ویندوز 7 سویچ کنیم .مثلا بزاریم روی 9 یا 11 ؟(یا نه اتوماتیک روی دایرکت ایکس 11 میاد و از طریق اپشن نمیشه تغییر داد؟)

کسی از بچه ها تفاوتی توی دایرکت ایکس 9 با 11 دیده؟(تست کرده؟)

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    دوستان مشکل افت فریم با نصب بازی تو ویندوز7 حله . بنده هم ATI دارم و هیچ اپدیتی نه تو گرافیک و نه تو دایرکس انجام دادم و حالا تو 7 راحت دارم بازی می کنم. راستی من هم با نظر اکثر دوستان که این بازی خیلی از شیفت سر تره موافقم. شیفت تا 50 ساله دیگه هم به این بازی ها یعنی Dirt و یا grid نمی رسه.

7. 2 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان فردا صبح میخوام برم بخرم بنظرتون سیستم جواب میده (تو امضام هست).........
    یا صبر کنم چند هفته ی دیگه که میخوام ارتقا بدم(ati 5000 ) اونوقت بازی رو بگیرم.........
    خیلی دوست دارم بازی رو بدون مشکل اجرا کنم.........

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوستان مشکل افت فریم با نصب بازی تو ویندوز7 حله . بنده هم ATI دارم و هیچ اپدیتی نه تو گرافیک و نه تو دایرکس انجام دادم و حالا تو 7 راحت دارم بازی می کنم. راستی من هم با نظر اکثر دوستان که این بازی خیلی از شیفت سر تره موافقم. شیفت تا 50 ساله دیگه هم به این بازی ها یعنی Dirt و یا grid نمی رسه.
    من تو ویندوز 7 افت فریم دارم البته تو منو بازی ، الان دارم درایور جدید ATI رو دانلود می کنم ببینم چی میشه احتمالآ با این سرعت تا ساعت 5 صبح تمام بشه تست کردم خبرش رو میدم .

من منظورم این نیست که گرافیک DiRT 2 از شیفت کمتره ولی در کل نظر شخصیم اینه که رو جزئیات Shift بیشتر کار شده مثلآ چراغ های ماشین خیلی طبیعی تر از DiRT هست یا مثلآ بازتاب نور توی شیشه یا جلو پنجره ها و رینگ ها کروم خیلی طبیعی تر به نظر میان ولی منظورم این نیست که از هر نظر از DiRT گرافیک بهتری داره .

در کل من از هر دو بازی خوشم میاد فرقی هم برام ندارن ، ولی با گرافیک Shift بیشتر حال می کنم

دوستان فردا صبح میخوام برم بخرم بنظرتون سیستم جواب میده (تو امضام هست).........
    یا صبر کنم چند هفته ی دیگه که میخوام ارتقا بدم(ati 5000 ) اونوقت بازی رو بگیرم.........
    خیلی دوست دارم بازی رو بدون مشکل اجرا کنم.........
    موتور گرافیکیش خیلی سبک هست راحت میتونی بازی کنی .
    Last edited by Danial_4139; 08-12-2009 at 07:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو زمین خدا

پيش فرض

سلام . من این بازیو نصب کردم و یه کرک براش ریختم. الان که بازی اجرا میکنم بعد از لوگوی شرکتا یه متن میاد رو صفحه که راجع به لایسنزو از اینجور چیزاست بعد اونجا گیر میکنه. هنگ نمیکنه ولی هیچ اتفاقی هم نمیفته. گرافیکم 9600gt 512 هست. رم 4گیگ cpu 2.53 نمیدونم مشکل کجاست. میشه راهنمایی کنید؟

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها یافتمممممممممممم. مشکل رو حل کردم.
    1-create profile رو بزنید.
    2- بر روی continue کلیک نکینن بلکه اون صفحه رو یکم پایین بیارید و روی create local profile کلیک کنین .حالا یه پروفایل افلاین بسازید و از بازی لذت ببرید
    من این کارو کردم و اکانت آفلاین هم درست کردم و دیشب وارد بازی اصل بازی شدم و به صورت اتوماتیک سیو میشه.

الان که میرم توی بازی باز دوباره همه چی از اول میاد. انگار سیو نشده.اول که میره توی بازی میگه Home رو بزنید تا sign in کنید ولی وقتی میزنم میره توی صفحه Live و خبری از Sign in شدن نیست.

چی کار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید.

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی home رو میزنی میری تو صفحه live اونجا پروفایلت هست؟

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وقتی home رو میزنی میری تو صفحه live اونجا پروفایلت هست؟
    آره. توش که میرم چنتا گزینه داره ولی چیزی در مورد Sign in توش نیست. بعدش هم که از Live میام بیرون, بازی از اول شروع میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •