راستی مک پرو ها که به کنار کدوم یک از این مک بوک ها عادی هستن و کدوم ها alu ?
راستی مک پرو ها که به کنار کدوم یک از این مک بوک ها عادی هستن و کدوم ها alu ?
Core2Duo 2GHZ 3MB 1066
2GB RAM DDR3 1066
160GB HDD
Geforce 9400M
13.3" LED Display
مرحمت فرمودم !!!!
4 مدل آخری مک بوک معمولی هستن و اولی iMac و بقیه پرو ... من خودم از MB466 خوشم اومده نسبت به قیمت و کارایی خیلی خوبه ...
مرحمت فرمودم !!!!
حالا که مرحمت فرمودی بزار یه نکته ای بگم تا یاد بگیری ای جوان که خود اون یارو تو نقش هم نمیدونه :
این سری که از gf 9400 استفاده میکنن , macbook alu هستن و انهایی که از x3100 و x4500 استفاده میکنن , macbook های عادی هستن
البته اگه دقت بکنی در led بودن هم تفاوت دارن
به عبارتی همیشه مک پرو ها ALU ( نقره ای بودن ) و مک بوک ها سفید
ولی حالا مک بوک ALU ( الومنیومی رنگ ) هم داریم و راه تشخیص هم در بالا گفتم
تو این لیست من فقط 2 مدل هست ای پیرمرد !!! که فقط با گرافیک اینتل هست اونم X3100 و بقیه همه 9400 هستن یا 8600 یا 9600 و مک بوک ها رو با سری Pro و معمولی میشناسن و من خودم الان از تو alu رو شنیدم و آره دیگه داداش با ما هم !!! بابا به ما جوون ها رحم کن !!
اپل مک بوک های جدید خودش رو با نام MACBOOK ALU زده و از GF9400 و LED استفاده کرده
و اونی هم که تو لیست شما با X3100 هست اون MACBOOK معمولی هست
پس ای جوان به یاد داشته باش از این پس این 3 نوع را :
MACBOOK PRO
MACBOOK ALU
MACBOOK
اینم لینک که نگی با هم اره ! ؟
برو حالشو ببرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ای پیرمرد بد حالی دادی پست ما را کامل فرمودی !!!
قیمت این مک بوک ایر ها بالا نیست زیاد ؟؟ اگه dvd-rw داشت خیلی خوب بود : 2.590.000
خوب دوستان
متاسفانه این تاپیک مفید به علت منحرف شدن موقتا بسته میشه ... کار هم از تذکر دادن گذشت .... البته شاید ترش بشه و هیچ وقت هم باز نگرده ...
به هر حال رعایت قوانین توی بخش لپ تاپ یک چیز واجبی هست و رعایت کردنش به نفع خودتان هست
موفق باشید
تاپیک بازگشایی شد ... لطفا علاوه بر قوانین تالار ، قوانین تاپیک را رعایت کنید
اخرین قیمت های این 2 تا تازه وارد دل در بازار ایران ( با گارانتی زیگورات ) :
DELL Studio XPS 1340
cpu : 2.5 / ram : 4 / hard : 500 / vga : gf 9500 / lcd : 13.3 inch ................. 1.650.000
DELL Studio XPS 1640
cpu : 2.5 / ram : 4 / hard : 500 / vga : ATI 3670 / lcd : 16 inch LED ............... 1.750.000
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)