تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 40 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 397

نام تاپيک: گفتگوی آزاد پیرامون برنامه های تلویزیون و رادیو

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

شستشوی مغزی تمام عیاری پشت این سریال های مذهبی رسانه ملی نهفته.
    دوست عزیز پست دوستمون رو خوب نخوندی....
    البته من هم موافقم که درباره اسطورها کم کاری میشه....ولی شستشوی مغزی یعنی چه؟
    اگه منظورتون مختارنامه هست من این شستشو رو با جان دل می پذیرم....
    شستشوی راه و روش علی(ع) و مریدش مختار....

2. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه essi4300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

دوست عزیز پست دوستمون رو خوب نخوندی....
    البته من هم موافقم که درباره اسطورها کم کاری میشه....ولی شستشوی مغزی یعنی چه؟
    اگه منظورتون مختارنامه هست من این شستشو رو با جان دل می پذیرم....
    شستشوی راه و روش علی(ع) و مریدش مختار....
    شستشوی مغزی،یعنی خوراندن هر باوری در همون راهی که شما بهش باور دارین.
    اینکه بنده مثلا فلان فرد را قبول دارم،یعنی هر اغراق و هر دروغی به اون فرد هم نسبت داده میشه باید قبول کنم؟

در ضمن درباره اسطوره ها کم کاری نمیشه،اصلا کاری صورت نمیگره !!!

4. 3 کاربر از essi4300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض حجت الاسلام راستگو: کف زدن و هورا کشيدن در برنامه کودک قابل پذيرش نيست !

حجت الاسلام «محمدحسن راستگو» هورا کشيدن، کف زدن، اختلاط دختر و پسر و موسيقي برنامه هاي کودک را قابل پذيرش ندانست. به گزارش سايت خبري رسا رئيس مرکز تربيت مربي کودک و نوجوان دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم به طور مشخص برنامه تلويزيوني «فيتيله جمعه تعطيله» را که صبح هاي جمعه از شبکه دوم سيما پخش مي شود، مورد ارزيابي قرار داد و گفت؛«اختلاط دختر و پسر از اشکالات برنامه فيتيله است. هر چند بچه هاي حاضر در اين برنامه کوچکند و از نظر شرعي، تکليفي ندارند و من هم انسان تنگ نظري نيستم که حجاب کامل را براي بچه هاي نابالغ واجب بدانم، ولي مساله اين است که دختربچه بايد بداند پوشش او با پسرها فرق دارد و مجاورتش با آنها کار درستي نيست، از اين رو مي توان با پوشاندن لباس هاي رنگي زيبا با پوشش مناسب به دختربچه ها، آنها را از کودکي با اين مفاهيم آشنا کرد و در برنامه هاي تلويزيوني هم مي توان آنها را از هم جدا، يا يک برنامه ويژه دختران و يک برنامه ويژه پسران توليد کرد.» اين پژوهشگر کودک و نوجوان حضور خود را در برنامه فيتيله و عمو پورنگ منتفي دانست و خاطرنشان کرد؛ «حضور يک شخصيت حقيقي و حقوقي با لباس روحانيت در چنين برنامه ها يي که همراه با تحرک وسيع و قوي هنرمندان آن است، هيچ تناسبي ندارد و تاثيرگذار هم نيست، هرچند مي توان به صورت کمکي و جنبي مثل تماس تلفني در اين برنامه حاضر شد.»

6. 2 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه essi4300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

حجت الاسلام «محمدحسن راستگو» هورا کشيدن، کف زدن، اختلاط دختر و پسر و موسيقي برنامه هاي کودک را قابل پذيرش ندانست. به گزارش سايت خبري رسا رئيس مرکز تربيت مربي کودک و نوجوان دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم به طور مشخص برنامه تلويزيوني «فيتيله جمعه تعطيله» را که صبح هاي جمعه از شبکه دوم سيما پخش مي شود، مورد ارزيابي قرار داد و گفت؛«اختلاط دختر و پسر از اشکالات برنامه فيتيله است.
    آره این برنامه فیتیله هم خیلی بدآموزی داره،مرتبا ترویج بدحجابی و بی بند و باری بین خردسالان ما میکنه.

من مطمئن هستم که چند تا از این خردسالان از استکبار جهانی پول میگیرند،تا فضای بین خردسالان را مسموم کند.

8. 2 کاربر از essi4300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Slim_shady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

امروز فیلم سینمایی مسیر سبز نشون داد
    خیلی وقت بود دنبال اینطور فیلمی بودم فیلم خیلی احساسی بود ادم نمی تونست ببین وگریه نکنه فکر کنم تکرارشو تی وی هفته اینده نشون می ده
    از تی وی هم اینطور فیلم نشون دادن بعید
    خیلی احساسی بازی کرده بودن

فیتیله قبلا نا خیلی خوب بودش الان یه جوری شده
    عمو ها انگار مثل سابق نیستن
    دیگه از دیدن فیتیله لذت نمی برم
    شاید من بزرگ شدم

Last edited by Slim_shady; 12-08-2011 at 18:13.

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض الگوی سریالهای رمضان هالیوود است!

آیت الله هادوی تهرانی محتوای برخی سریالهای تلویزیونی رمضان را دور از مفاهیم دینی دانست و روح‌های سرگردان را مشکل تازه تلویزیون عنوان کرد و گفت: تصوراتی که از عوالم قبل و بعد از مرگ نشان داده می‌شود نه علمی و نه دینی است.

آیت الله هادوی تهرانی مدرس عالی درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم با اظهار تأسف از ساختار بسیار ضعیف محتوایی مجموعه های تلویزیونی ماه مبارک رمضان رسانه ملی گفت: سریالهای تلویزیونی در ماه رمضان با انگیزه خوبی تهیه می شوند اما متأسفانه در تمام این سریالها ضعف جدی محتوایی را می بینیم که به دلیل این است که در هیچکدام از این سریالها از کارشناسان دینی، حقوقی، اجتماعی، روانشناسی- اجتماعی، مسائل تربیتی و... استفاده درست نشده است و بر اساس تصورات بسیار بسیار عوامانه این مجموعه ها ساخته شده است.

وی تأکید کرد: این مجموعه ها تحت تأثیر برخی آثار غربی به ویژه هالیوودی سامان پیدا کرده است و حتی باوجود استفاده از هنرمندان باسابقه و چیره دست این مجموعه ها هم به لحاظ هنری و هم محتوایی به دلیل عدم توجه به مسائل مختلف دینی، حقوقی، تربیتی، روان شناسی و... بسیار بسیار ضعیف هستند.

آیت الله هادوی تهرانی با بیان اینکه روحهای سرگردان هم یکی از مصیبتهای تلویزیون جمهوری اسلامی ایران است، افزود: سریالهای صدا و سیما پر شده از ارواح و شیاطین و فرشتگان که این خود جای نقدی جداگانه دارد.

رئیس مؤسسه رواق حکمت با اشاره به بخشهایی از یکی از مجموعه های رمضانی تلویزیون که رابطه صمیمانه دو روح دختر و پسر را به تصویر می کشد آن را بسیار زننده توصیف کرد و گفت: در بخشهایی از این سریال نشان می دهد که آن پسری که در زندگی دنیوی اش متدین بوده و با دختری که سالهای سال از نزدیک با او آشنا بوده و به او علاقمند هم بوده و رعایت حریم را می کرده حالا روح سرگردان او به راحتی یک رابطه صمیمانه را با دختری دیگر می تواند داشته باشد که این نوع نگاه نشان دهنده عدم بهره گیری از منابع دینی است.

وی تأکید کرد: تصوراتی که از عوالم قبل از مرگ و بعد از مرگ نشان داده می شود نه علمی و نه دینی است که اگر سازندگان این سریالها منابع علمی و دینی را مطالعه می کردند و یا از کارشناسان بهره می گرفتند بطور قطع مطالب دقیقتر و بهتری را ارائه می کردند نه اینکه از فیلم درجه چندم هالیوودی الگو گرفته و با گرته برداری از آن، فیلمی برای ماه رمضان تهیه کنند.

استاد دروس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم تصریح کرد: باید توجه داشته باشیم که اگر انسانی در زندگی عادی و مادی خود یک انسان متدین است التزام روح او قطعا بیشتر از جسم مادی اوست؛ یکی از داستانهایی که از زندگی مرحوم شیخ عبدالکریم حائری یزدی بنیانگذار حوزه علمیه قم نقل می کنند این است که ایشان می فرمود من اگر در خواب هم با زن نامحرمی برخورد می کنم سرم را پایین می اندازم. وقتی انسانی تربیت شده که با ارزشهای دینی زندگی کند این انسان در همه عوالم چه در عالم خواب، یا برزخ و ... مراقبتهایش بیشتر است که کمتر نیست.

آیت الله هادوی تهرانی با هشدار نسبت به آثار نامطلوب تربیتی که این نوع سریالها بر آموزه های دینی جامعه می تواند داشته باشد، گفت: اصلا القایی که توسط این نوع صحنه ها متأسفانه در جامعه اشاعه می شود با ارزشهای دینی ناسازگار است و حریمهای موجود در جامعه را مخدوش می کند. قطعا سازندگان این مجموعه ها با انگیزه خوبی دست به ساخت فیلمهای ویژه ماه رمضان زده اند اما متأسفانه محصولی که تولید شده زیاد با آن انگیزه ها سازگاری ندارد و علت آن ضعف جدی محتوایی و هنری است.

منبع: مهر

11. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

حجت الاسلام «محمدحسن راستگو» هورا کشيدن، کف زدن، اختلاط دختر و پسر و موسيقي برنامه هاي کودک را قابل پذيرش ندانست. به گزارش سايت خبري رسا رئيس مرکز تربيت مربي کودک و نوجوان دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم به طور مشخص برنامه تلويزيوني «فيتيله جمعه تعطيله» را که صبح هاي جمعه از شبکه دوم سيما پخش مي شود، مورد ارزيابي قرار داد و گفت؛«اختلاط دختر و پسر از اشکالات برنامه فيتيله است. هر چند بچه هاي حاضر در اين برنامه کوچکند و از نظر شرعي، تکليفي ندارند و من هم انسان تنگ نظري نيستم که حجاب کامل را براي بچه هاي نابالغ واجب بدانم، ولي مساله اين است که دختربچه بايد بداند پوشش او با پسرها فرق دارد و مجاورتش با آنها کار درستي نيست، از اين رو مي توان با پوشاندن لباس هاي رنگي زيبا با پوشش مناسب به دختربچه ها، آنها را از کودکي با اين مفاهيم آشنا کرد و در برنامه هاي تلويزيوني هم مي توان آنها را از هم جدا، يا يک برنامه ويژه دختران و يک برنامه ويژه پسران توليد کرد.» اين پژوهشگر کودک و نوجوان حضور خود را در برنامه فيتيله و عمو پورنگ منتفي دانست و خاطرنشان کرد؛ «حضور يک شخصيت حقيقي و حقوقي با لباس روحانيت در چنين برنامه ها يي که همراه با تحرک وسيع و قوي هنرمندان آن است، هيچ تناسبي ندارد و تاثيرگذار هم نيست، هرچند مي توان به صورت کمکي و جنبي مثل تماس تلفني در اين برنامه حاضر شد.»

اتفاقا واسه بچها برنامه خیلی خوبیه خیلی شاده.بیچاره بچهای این اقا حجت الاسلام

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

5 محتوای سریالهای ماه رمضان در چند سال اخیر (در رسانه ی ملی چه میگذرد؟)

بسم الله الرحمن الرحیم

متاسفانه چند سالی است که رسانه ملی به جولانگاه قائلین به نظریه غیر اسلامی "جسمانیت شیطان" آن هم در مبارک ترین ماه خدا شده است.

دقیقا همان ماهی که دست شیاطین بسته است و حتی در حوزه وسوسه و وحی شیطانی نیز چندان کاری از دستشان بر نمی آید.

درد آنجاست که امروز ظهر در برنامه وزین این شبها به وضوح این نظریه مطرح و از آن دفاع شد.

در حالی که بنده به شخصه حاضرهستم با هر شخصی در هر جایی که او بگوید مناظره نمایم و اثبات کنم بر مبنای آیات الهی و روایات مستند (نه روایات ضعیف که برخی آقایان به آن متوسل) می شوند.

شیطان قدرت انجام کار جسمانی را نداشته و واضح ترین دلیل بر آن را خود قرآن عزیز طرح می نماید:

سوره ابراهیم آیه 22:

وَ قالَ الشَّيْطانُ لَمَّا قُضِيَ الْأَمْرُ إِنَّ اللَّهَ وَعَدَكُمْ وَعْدَ الْحَقِّ وَ وَعَدْتُكُمْ فَأَخْلَفْتُكُمْ وَ ما كانَ لِيَ عَلَيْكُمْ مِنْ سُلْطانٍ إِلاَّ أَنْ دَعَوْتُكُمْ فَاسْتَجَبْتُمْ لي‏ فَلا تَلُومُوني‏ وَ لُومُوا أَنْفُسَكُمْ ما أَنَا بِمُصْرِخِكُمْ وَ ما أَنْتُمْ بِمُصْرِخِيَّ إِنِّي كَفَرْتُ بِما أَشْرَكْتُمُونِ مِنْ قَبْلُ إِنَّ الظَّالِمينَ لَهُمْ عَذابٌ أَليمٌ .

ترجمه:

و همين كه كار خاتمه پذيرد(روز قیامت)، شيطان مى‏گويد: خدا به شما وعده درست داد. و من نيز به شما وعده (باطل و نادرست) دادم و تخلف كردم، من بر شما تسلطى نداشتم جز اينكه دعوتتان كردم و شما اجابتم كرديد، مرا ملامت نكنيد، خودتان را ملامت كنيد، من فريادرس شما نيستم، و شما نيز فريادرس من نيستيد من آن شركتى كه پيش از اين (در كار خدا) برايم قائل بوديد انكار دارم. به درستى ستمگران، عذابى دردناك دارند.

برادران و خواهرانم همانطور که دیدید شیطان قدرت انجام کار جسمانی نداشته و تنها وعده می دهد و وسوسه می نماید و می بینید که خود را نیز از گناه گناه کاران مبرا می داند.
    در واقع او فقط ایده می دهد و از طریق وسوسه ، وحی شیطانی ، تسویل، امنیه،نزغ، استزلال، استحواذ، نسیان و همز، انسان را به بیراهه می کشاند.

دوستان آنچه سریالهای سیما نشان می دهند ترکیبی از عقاید اسلامی و اسرائلیات است و با نگاه صحیح قرآنی مطابقت ندارد.

اما تمثل جنیان و شیاطین تنها بر یاران و اولیاء ایشان ممکن است و آن هم به این معنی که تنها فرد مذکور آن موجود را می بیند و دیگران قادر به دیدن وی نیستند.

تمام اینها در حالی است که باید میزان نفوذ شیاطین جنی در زندگی انسان را به دو دوره قبل از بعثت (یا تولد) پیامبر و یا بعد از آن تقسیم نمود که پر واضح است بعد از بعثت پیامبر حوزه نفوذ آنها محدودیت بیشتری یافت.

در هر حال نه آنچه در باره افراد به کما رفته می گویند صحیح است و نه شیاطینی که با کاراکتر "الیاس" ایده آن وارد سریالهای ماه مبارک شد.

خیالات و وهمیات نویسندگان و کارشناسان مذهبی برخی از این سریالها تا جایی است که برای ماست مال کردن و به قولی خوراندن مطالب کذبشان دست به داستان پردازی های هالیوودی نیز بزنند.

برای نمونه در سریال پنج کیلومتر تا بهشت ، کاراکتر امیر حسین از همراه و راهنمایش (بخوانید دوست دخترش در عالم ارواح) می پرسد :

چرا ما از دیوار می توانیم عبور کنیم ولی در عین حال می شود بر روی مبل نشست؟

کاراکتر مینا در پاسخ می گوید:

"چون در زندگی عادی عادت کرده ایم و اگر حواست را جمع کنی از این اشیا هم عبور خواهی کرد"

با این فرمول امیر حسین بر صندلی می نشیند و ناگهان از آن عبور کرده و به زمین می افتد.

بنده نیز سوالی از خانم مینا دارم:

"مگر ما در زندگی عادی خودمان از دیوار رد می شده ایم که ارواح مذکور می توانند عبور کنند و گویا عادت دارند، و دیگر اینکه لابد اگر فرد حواسش را به زمین هم جمع کند از کره زمین عبور خواهد کرد ".

در یکی از افطاری هایی که جایی دعوت بودم یکی از عزیزان همزمان با پخش سریال مذکور و متاثر از آن گفت: بیایید تا زنده هستیم همه جا را بچرخیم چون هنگام مردن و یا کما روحمان فقط اماکنی را می تواند برود که قبلا رفته باشد.

متاسفانه این تفکر در ماه خدا ، سال به سال در حال گسترش است و ارواح افراد به کما رفته وظایف عجیبی را نیز به عهده می گیرند.

از پیغام رسانی برای افراد زنده گرفته تا حلالیت طلبی و اخیرا هم رفتن به خواب مردم.

براستی چه جریانی صدا و سیمای شیعه خانه امام زمان را به این سمت کشانده است.(البته به شرطی که باز بنده را به توهم توطئه محکوم نکنند)

البته آنچه خواندید فقط نمونه کوچکی از این نابسامانی های فکری در تولیدات این سازمان است.

شاید اگر می خواستیم با امریکا یی ها پای میز مذاکره بنشینیم حاضر بودند ده ها هزار دلار بدهند تا فیلم هایی نظیر انیمیشن "ناین" "شرلوک هلمز" ، "گنجینه ملی " و اخیرا در عید سعید فطر فیلم سینمایی "Paul" از شبکه های ما پخش شود تا ما هم در جنگ نرم صهیونیستها نقشی داشته باشیم!

همه این ها در حالی است که رسانه ملی نسبت به استفاده از کارشناسان نیز سنگ تمام گذاشته و صد البته اجازه به افرادی نمی دهد تا انحرافات جدی دینی و مذهبی تولیدات این سازمان را زیر سوال ببرند و ظاهرا مهم نیست به چه قیمتی قرار است این اتفاق بیافتد؟

علی اکبر رائفی پور

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 8 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض شبکه ی BazarTVدر جمع شبکه های دیجیتال

سلام
    چند روز پیش دستگاه گیرنده دیجیتالمون را یه سرچی زدیم و متوجه شدم که یه شبکه جدید اضافه شده به اسم
    bazarTV
    دو سه سوال دارم راجع بهش
    اولا اینکه چرا این شبکه روی شبکه 15 نیومده و اومده روی شبکه 16؟؟؟
    بعد اینکه هر وقت ما تلویزیون رو گذاشتیم شبکه دیدیم برنامه نداره!!!

کسی اطلاعی داره راجع به این شبکه تلویزیونی؟

داره خودمونی میشه yas1385's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

واقعا خوب اومدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •