دوستان میگم این بازی کمبو ی خاصی نداره؟ (منظورم اون کمبو هایی است که باس های بازی تو Medium و Hard میزنند.)
دوستان میگم این بازی کمبو ی خاصی نداره؟ (منظورم اون کمبو هایی است که باس های بازی تو Medium و Hard میزنند.)
خوب شد تاپیک اومد بالا.
یه خاطره تلخ ولی شیرین انگیجی:
چند وقت پیش داشتم سیو وان میریختم بعد سیو هام رو پاک کردم و اومدم سیو بریزم دیگه نرفت تو بازی و سیو هام پرید اون موقع فیرلیس بودم.
بعد که از اول نصبیدم دیگه حال نداشتم برم بازی کنم ولی بعدا واسه دوستام نصبیدم بعد بخاطر رقابت با اون ها روزی 2 ساعت بازی میکردم و رنکم شد 3100
بعدا دوباره به دلایلی گوشیم فرمت شد و دوباره از صفر از سیو هام هم بک اپ نداشتم.دیگه حسش نبود بازی کنم تا اینکه دیدم تو کرمانشاه فقط 7نفر انگیج بازند که 3 تاشون هم خودم براشون نصبیدم. بعد من اخر بودم و اون سه تا دوستام از من بالاتر بودن .بعد دوباره شروع کردم بازی کردن و هم اکنون در کرمانشا نفر سومشدم و هم اکنون 3200 رانک دارم.
خاطره رو رفتی!!!!!
ویرایش: تاپیک عکس پلیر بسته مجبورم اینجا عکس بزارم ببخشید: اسمش قاسمه.
![]()
Last edited by IPHONE 3g; 12-03-2009 at 14:40.
این story بازی آسون بود یا برای من راحت تمومش کردم
مرحله های easy تا hard تو story رو خیلی راحت تموم کردم!
ولی survival خیلی سخته فعلا 12 تا رکورد زدم...
اقا حسام حال میکنی خودم اولم
ولی دیگه اصلا حسش نیست دیگه بازی کنم به دلیل هر بازی رو میبرم 1 امتیاز بیشتر نمیده راهی هست بیشتر امتیاز بده
3501 رانک
امید جون تو دیگه تموم امتیازاشو گرفتی باید همین جوری بازی کنی ولی با زانشی اون زن چینیه بازی کنی رو هارد بهت امتیاز بیشتری باید بده
تا هفته دیگه با اول بودنت خداحافظی کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
کاش میشد مثل سیستم راش با اینترنت بازی کنیم تا میفهمیدیم کی چقدر چیز بلده و واقا کی بهترینه!!!!!
سلام به طرفداران The ONE
آقا من این بازی رو از پست های اول همین تاپیک ( اون 5 تا پارت ) دانلود کردم ولی تو منو هاش فقط Versus داره ...می دونید چرا ... اینجوری اصلا حال نمیده ...Story Board رو عشق است ... گوشیم 6220کلاسیک ... فک کنم به گوشی ربطی داشته باشه ... اقا لطفا راهنمایی کنید ...آها یه چیزی تو منوی اول بازی اولین گزینه این است :Buy Game ... فک کنم Trial باشه ..
چرا قبلا بچه ها هم گفته بودن تو FP2 فقط Versus داره ... هیچی ما آخر مجبور میشیم یه N82 جور کنیم ...
بعله تریل هست...! وگرنه باید گزینه Multiplayer داشته باشی...
شاد باشی![]()
سلام.
من این بازیو برای یکی از دوستام نصبیدم( گوشی اونم 5700 هست) با اینکه رم آزاد داره(دقیقا 20 مگ خالی داره، با Handy Shell مدیدم.) ولی بعد از این که هر مرحله تموم شد و فیلماشو نشون داد، میره که میشن بعدی رو لود کنه، حدود 20% که لود شد، میاد بیرون از بازی. آخه مال من اینطوری نبود. همون اروری که میگه:One Exited with an Error
با تشکر...
سلام
ریست کن و با تم اصلی گوشی تست کن...
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)