دوست عزيز شما بايد ابتدا فلش خودتونو فرمت كرده بعد آپديت رو روي فلش بريزيد و بعد x360 را ريست كنيد تا گزينه ي آپديت ظاهر شود.
موفق باشيد.![]()
دوست عزيز شما بايد ابتدا فلش خودتونو فرمت كرده بعد آپديت رو روي فلش بريزيد و بعد x360 را ريست كنيد تا گزينه ي آپديت ظاهر شود.
موفق باشيد.![]()
با سلام
آقا این قضیه اجرا کردن تیکن6 بدون آپدیت کردن درایو چیه؟
یعنی با ریختن این نرم افزاری که میگید با فلش مموری میشه همه بازیهارو بدون مشکل اجرا کرد؟
دستگاه من آرکید الانم از دیسک بوت برای بازیهای جدید استفاده میکنم.
لطفا منو راهنمایی کنید تا دستگاهمو آپدیت کنم.
در ضمن لینک دانلود اید نرم افزار خرابه یک لینک دیگه معرفی کنید
با تشکر
با درود
دوستان لينك دانلود مشكل داره از كجا مي تونم اين ابديت رو دان كنم
با درود
دوستان لينك دانلود مشكل داره از كجا مي تونم اين ابديت رو دان كنم
از پست اول این لینک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از پدرام
یعنی اگه این آپدیتو بریزیم دیگه برای اجرای بازیهای wave4 احتیاجی به سی دی بوت نیست؟
دوست عزیز این ربطی به اون نداره
این up علاوه بر مزیت های خودش برای حل مشکل سیاه شدن avatar و save نشدن بازی های wave 4 هست
برای wave 4 و wave 5 باید از همون Activator استفاده کنید
کسی از آخرین آپدیت XBOX360 خبر داره
الان تو فیس بوک این متن رو فرستاده
؛We heard your concerns – if you're under 18 you can now access Facebook, Twitter, and Last.fm on your Xbox 360. Xbox LIVE Gold members just need to obtain parental permission and download today's update. ؛
من 28 صفحه خوندم ولي هيچي نفهميدم
من چند روز پيش بازي MW2 رو گرفتم .
اونو گذاشتم توي دستگاه بعد نوشت كه مي خواي دستگاه رو آپديت كني ؟ من چون دسترسي به xbox LIVE نداشتم زدم NO .
درست مثل اين عكس :
حالا مي خوام بدونم اگه فقطرو دانلود كنم و بعد روي كنسول نصبش كنم درست ميشه ؟ بعد مي تونم MW2 رو بازي كنم ؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بله دیگه ، ما صفحات قبل توضیحات آپدیت رو دادیم که چطور باید این کار رو انجام داد... صفحه ی اول رو هم بخونین بدنیست....رو دانلود كنم و بعد روي كنسول نصبش كنم درست ميشه ؟ بعد مي تونم MW2 رو بازي كنم ؟؟
موفق باشید
من حتی رمم رو خالی هم نکردم چه برسه به فرمت و وقتی به دستگاه وصل کردم سریع شناخت و اپدیت کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)