این سوال برای ورود به یکی از میتینگهای بحث ریاضیات و حل معماها در سال 2009 به کاربران آمریکایی فرستاده شد که فقط 10 نفر تونستن جوابش رو بدن.حالا 1کم دیگه فکر کنید ببینید به جایی می رسید یا نه.![]()
این سوال برای ورود به یکی از میتینگهای بحث ریاضیات و حل معماها در سال 2009 به کاربران آمریکایی فرستاده شد که فقط 10 نفر تونستن جوابش رو بدن.حالا 1کم دیگه فکر کنید ببینید به جایی می رسید یا نه.![]()
من این رابطه را کشف کردم که هر عدد را میشه با بکارگیری سایر اعداد و علامت های ( + - * / ) بدست آورد
نه این طوری نیست
منم همین جواب رودادم که غلط بود
من تو رياضي ساده خودم موندم با 10 پاس مي كنم
واي با حال روزي كه بخوام معما رياضي حل كنم.
بالاخره جوابش چي شد تركيديم !!!از اين مسائلي است كه چيزايي مثل تلفظ در زبان انگليسي و غيره رو دخيل ميكنن؟
حرف اول این اعداد به ترتیب حروف الفبا چیده شده
دیدید چقدر ساده بود
/1 /7 /9/ 100 /13 /3 /2/ 5/
چی ؟ کجاش به ترتیب الفبا هست؟
O/S/N/O/T/T/T/F
این ورژن فارسیشه
بر اساس حروف الفبای فارسی
حالا 1 سوال دیگه:
چه جوری می شه با 2 تا ساعت شنی 7 و 4 دقیقه ای زمان 9 دقیقه رو اندازه گرفت؟؟؟؟![]()
1- هر دو رو همزمان میذاریم شروع به کار کنن.
2- وقتی 4 دقیقه ای تموم شد، بی وقفه برعکسش میکنیم، 3 دقیقه از 7 دقیقه ای باقی مونده.
3- وقتی 7 دقیقه ای تموم شد، 1 دقیقه از 4 دقیقه ای باقی مونده و تایم گیری از همین لحظه شروع میشه. t1
4- بعد از گذشت 1 دقیقه، دو بار ساعت 4 دقیقه ای رو میذاریم تا 8 دقیقه رد کنه. در این لحظه تایم گیری تموم میشه. t2
t2-t1=9 min
Last edited by 1233445566; 03-09-2010 at 19:17.
این روش قابل قبول هست ولی روش دیگه ای رو بگید که از همون اول تایم رو بگیریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)