عجب تاپیکهایی زده میشه
بخاطر اینکه طرف 170 تا پر کرده یه تاپیک میزنه
من هم برم بخاطر اینکه با سمند 190 رفتم یه تاپیک بزنم
عجب تاپیکهایی زده میشه
نه چون با پراید یه همچین چیزی خود کشی تاپیک زده شده . اگه شما با سمند 300 تا رفتید بیاید تاپیک بزنید اسمش هم بزارید خودکشی تضمینی.دی:عجب تاپیکهایی زده میشه
من از یکی شنیدم پراید وقتی که سرعت بالای 100 تا (یا یه همچنین چیزایی) بره وزنش روی زمین 10 کیلوگرم میشه
حالا خودتون حساب کنید دیگه با 170 تا انگار تو فضایی(وزنی نداری)
من با پراید بین 150 تا 160 رو رفتم ولی قبلش وصیت کرده بودم.دوستان اگه لاستیکاتون مال کارخونه هست از این کارا نکنید.
من همین دو سه روز پیش تو جاده نطنز (اصفهان به کاشان ) یه پراید رو دنبال کردم تا 180 هم رفت
باورم نشد پشاید تقویت کرده بود یا چی
ولی اینو بگم که سریع هم به این سرعت رسید
ولی من که پشتش بودم به نظرم طوری میومد که ماشین چرخ هاش داره بلند میشه
پشت ماشین فنر هاش بالا اومده بود
من 205 تا رفتم... سمند فرق میکنه. سنگینه... چسبندگیش به سطح جاده خوبه. کلا امنیت داره.
با سلام.چندين سال است كه بعضيها روي پرايد و حتي پي كي موتور استوك مزدا و... كه از امارات مي آيد نصب ميكنند كه حتي ماكزيما را هم ميتواند بگيريد ولي بايد تعليق و فنربندي و لاستيك و رينگ و ترمز و هزار چيز ديگر را هم تقويت و اصلاح كند كه البته اگر بكند!! ولي باز هم خيلي خطرناك است در آن سرعت دوسيت و خرده اي ماشين در اثر ضريب برا و پساي نامناسب پرايد حسابي سبك ميشود اينكار را عاشقهاي سرعت كه بودجه هاي چند ده ميليوني ندارنرد انجام ميدهند
بابا بیچاره اومده کلاس بزاره!!!
به اسم تاپیکش نگاه کنید(جاتون خالی)
همون بهتر که جامون خالی بود . دی...دی...
چقدر نصیحتش میکنین من که 15 سالم بود با پراید 90 تا رفتم!!( اینم کلاس ما)
با سلام راست گفتي واقعا اينم از بدبختي ما ملت اين مملكت است كه مجبوره با پرايد حس جوانيش را را بقيمت مرگ و معلوليت ارضا كند يوتيوب را ببين كه اين عربهاي بيخاصيت كه نصف من هم در روز كار و زحمت انجام نميدهند يا ECU ماشين نميدانند خوردني است يا نوشيدني آنوقت با بنزهاي كلاس اس 2008 AMG شان چطور تخت گاز ركورد سرعت ميزنند يا نيم ساعت درجا بكسوات ميكنند تا كل خيابان را دود لاستيك پر كند چنان حرست ميگيرد كه ميخواهي نمايشگر را پرت كني وسط خيابان
![]()
![]()
![]()
Last edited by Penryn; 21-07-2008 at 02:16.
اگه لنت هاتون هم مال کارخونه هست برید عوضش کنید چون می گفتند اصلا اعتبار نداره ...... به کل ماشینای ایران خودرو و سایپا و کلا ایرانی اعتبار ندارن .... یهو دیدی از ماشینای کارشناسی بودنا ... از ما گفتن.. پس نکنید این کارار رو ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)