نمی ذارم تنها بمونی از بیکاری درت می ارم . قول می دم . هر چند که سرم خیلی شلوغ فکوله ولی نمی ذارم گرمای کار بخوابه . بچه ها یادتون باشه اگه فقط یه ماه بی خیال شیم فاتحه ی کار خوندس . باید ممتد کار کنیم ...فكر كنم فقط من باقي موندم
نمی ذارم تنها بمونی از بیکاری درت می ارم . قول می دم . هر چند که سرم خیلی شلوغ فکوله ولی نمی ذارم گرمای کار بخوابه . بچه ها یادتون باشه اگه فقط یه ماه بی خیال شیم فاتحه ی کار خوندس . باید ممتد کار کنیم ...فكر كنم فقط من باقي موندم
بابا من كه نرفتم كه يه ماه نيام
گفتم فقط تو اين يك ماه نميتونم كاري از خودم دروكنم!!!!(يعني ترجمه اي يا تاليفي چيزي ...)
باشه . گرفتم راستی شمارتو بده شاید اینترنت تحریم شدیمبابا من كه نرفتم كه يه ماه نيام
گفتم فقط تو اين يك ماه نميتونم كاري از خودم دروكنم!!!!(يعني ترجمه اي يا تاليفي چيزي ...)![]()
![]()
!!! با تلفن با هم تماس داشته باشیم .
در ضمن برو تا وقتی که فلوس موجود شد بیا که می دونم انا فلوس موجود لا !!! (یعنی عین من بی فلوس نشی )
![]()
![]()
ما كه حرفي نداريم
نت جان اون دو تا مقاله اي رو هم كه ديشب برات فرستادم بزار روي سايت براي اينكه حجمش زياد نشه به صورت ورد فرستادم خودت زحمت تبديل به Pdf رو بكش
برنامه اي كه براي ايجاد بوت سكتور بوت بود به پايان رسيد همراه با راهنما براي نت و مستر عزيز ارسال مي كنم فعلا باهاش كار كنيد ببينيد اگر مشكل يا كم كاستي نداره براي استفاده همگاني رو سايت قرار دهيم
چشم مقالات رو مطالعه ميكنم غلط املايي ها و نارسايي هاشو رفع ميكنم و ميفرستم
مقاله مديريت حافظه
ترجمه alipacino
آماده شده و بر روی سایت قرار گرفت
سلام
در ضمن مقالهنت در قسمت ارتباط با ما ادرس گروهمون در گوگل رو اشتباه زديرو هم در قسمت كدش ORG 0 زدي در حالي كه بايد ORG 0x7C00 باشه !چگونگی ساخت bootloader که توانایی خواندن fat12 را دارد مترجم NETSPC
و اين هم همين طور
درستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چشم حتماَ درست ميكنم ولي اين به نقل از نويسنده هست
خودت كامپايل كردي؟
چون حتماَ بايد تست بشه.(من هنوز وقت نكردم :( )
مقاله مر بوط به پی سی آی ها رو تموم کردم ( یه یه ساعتی بیکار فو کولیدیم . ترجمه وزیتی ) لینکها رو برا جفتتون فرستادم هم نت و هم لاو عزیز.راستی لاو جان نگفتی مشکل از کجاست ؟
سلام
مستر من الان Pdf رو چك كردم مشكلي نداشت
بزار ببينم نت هم همين مشكل رو داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)