سلام
من گوشیم 6630 هست. چند وقت پیش توی سایت یوتیوب یه فیلم دیدم که راجع به 6630 موزیکال بود؛ اما سیستم عاملش Symbian 9.1 بود. مگه ممکنه؟![]()
سلام
من گوشیم 6630 هست. چند وقت پیش توی سایت یوتیوب یه فیلم دیدم که راجع به 6630 موزیکال بود؛ اما سیستم عاملش Symbian 9.1 بود. مگه ممکنه؟![]()
نه بابا میترسم یخ کنم.خوب می خوای شما هم یه 24 ساعت بگذار توی فریز ببین شاید درست شد
ال سی دی که نمایندگی هم ارائه میده 30 تومنی هستش وتوبازار بهترینه .درضمن تفاوت 30 با 22 تومنی اونقدر کمه که تا کنار هم نذاری عمرا" متوجه بشی که چی به چیه..ال سی دی بی کیفیت 30 تومنی رنگش خیلی مات تره و وضوح چندانی - به ویژه در زیر نور زیاد مانند تابش آفتاب - نداره
آخه خودم یکی گرفتم وعوضش کردم فقط یکم مات تره ولی بنظرم رنگهاش بیشتره...
الله اکبرجلّل خالق!!!
این غیر ممکنه. من رفتم و برای چندتا گوشی رو دیدم؛ واقعا افتضاح بود!![]()
ظاهرا که بله... امکانش هست.
مثل این که 6630 موزیکال یه همچین سیستم عاملی داره![]()
نگفتی اگه ریست کنم چیبره مخابرات ببینه می تونن بهش کد رو بگن؛ اگه شد که چه بهتر ولی اگه نشد درخواست یه سیمکارت تازه رو بده که خرجش فکر کنم می شه 9000 تومان (فکر کنم!). نیازی هم به شکستن سیمکارت نیست چون خود مخابرات می سوزوندش!!!
ممنون![]()
مگه سیمکارت هم ریست میشه؟![]()
ببخشین مثل اینکه خوب توضیح ندادم، شما هم کامل نگرفتین مشکل من چیهمگه سیمکارت هم ریست میشه؟
برا گوشیه کد کذاشته شده
اما فقط با یه سیمکارت مشکل داره با سیمای دیگه خوبه
کمک کنی ممنون میشم
شما چند بار پین کدت رو اشتباه بزن ازن Puk می خواد که اونو تو سند تلفن نوشته وقتی وارد کنی پین کد حذف می شه
آهان!
اگه فقط برای یه سیمکارت بازی در میاره، همین کاری که رفیقمون گفت بکن...
سپس بره توی تنظیمات و وارد بخش امنیتی بشه و گزینه مربوط به درخواست پین کد در صورت تغییر سیمکارترو غیر فعال کنه
نه دوست من منظورم این بود که وقتی قاب رو بستم از اون طرف lcd تار شده بود و هیچی پیدا نبود.
دوست عزیز من خودم میتونم کپسول رو عوض کنم؟
Last edited by ali shah; 22-08-2009 at 11:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)