سلام به همه بالا برره اي ها
اميدوارم اين جمع گرم و صميمي همين جور گرم و گرم تر بشه
![]()
به اميد ديدار![]()
سلام به همه بالا برره اي ها
![]()
به اميد ديدار![]()
Last edited by Explorer2005; 27-07-2006 at 22:54.
سلام حسام خوبي؟من نبودم خوب پست میدین هاااا
من هم به حامیان رویا جون(ببخشید مهرداد )بر ضد افراده اجنبی می پیوندم
ممنون از طرفداري شما![]()
بر منكرش صلوات- نه عزيز چرا دعوا ؟ من كه از قيافم معلمومه آدم منطقي هستم نه ؟؟؟![]()
![]()
حتما مخصوصا برا تو كه امتحان داري انشاا... كه به جمع پيام نوريها بپيوندي- (پنج شنبست فاتحه يادتون نره بخونيد![]()
عجب مملكتي شده ! بنده خدا خودش سوال مي كنه و خودشم جواب ميدهمهران عزيز سوال كرده بود امير پي سي كيه ؟ و بابك جان هم پاسخ فرمودند
ولي اينجا يك نكته ايي داشت و اونم اين كه امير پي سي زياد هم ديدني نيست
موافقين؟![]()
![]()
![]()
مخصوصا اگه رنگش خاكستري باشه نه امير جان؟با پژو 206 تيپ 5 تخته كني 1 ساعت و 10 دقيقه.![]()
به به اميد آقا چه عجب يادت اومد تو اين انجمن دوستايي هم داري بابا بي خيال بيا يه سري بزن برو بچ دلشون تنگ شده اتفاقا قرار اين هفته خيلي با حال بيد مخصوصا با حضور امير پي سي مدير به قولش اسبق 4 تا انجمنسلام به همه بالا برره اي ها
امير جون ما هميشه تو رو همون مدير قبول داريم تازه دارم پستهات رو تو مقالات رجيستري مي خونم![]()
سلام سلام
محمد اقبالي هستم دانشجو كارداني كامپلوتر دانشگاه آزاد با 29 واحد پاس شده در 4 ترم![]()
بچه خيابان ميرزاآقاخان(بچه محل مخانخالي بستم) معروف به ممد فوت بر وزن ناصر فوت (فوت=خالي بند)
مخلص همه بچه كرماني ها هستيم![]()
این حرفا چیه امیر جون... دیگه نزنی از این حرفا والانوشته شده توسط Amir_P30
![]()
وقتی دیدمت فهمیدم چرا اینقدر آرشی خرابت بود
ما هم خراب شدیم...
![]()
خوشم اومد تو هم مثل خودمی آ ب ی آب ی . . .
پاورقی:
ماشالا این تاپیک اون قدر فعاله زده رو دست تاپیک برو بچز پایتخت![]()
![]()
با تشکر مهران...
سلام آقا محمد خوبي؟سلام سلام
محمد اقبالي هستم دانشجو كارداني كامپلوتر دانشگاه آزاد با 29 واحد پاس شده در 4 ترم
بچه خيابان ميرزاآقاخان(بچه محل مخان خالي بستم) معروف به ممد فوت بر وزن ناصر فوت (فوت=خالي بند)
مخلص همه بچه كرماني ها هستيم
خوشحاليم كه دوست عزيز ديگري به جمع ما پيوست در قرار هاي آينده ان شاا... شما رو مي بينيم
100درصد+100درصد =امير پي سياین حرفا چیه امیر جون... دیگه نزنی از این حرفا والا وقتی دیدمت فهمیدم چرا اینقدر آرشی خرابت بود ما هم خراب شدیم...![]()
![]()
ما هم اينجا خودمون يه پا پايتختيمماشالا این تاپیک اون قدر فعاله زده رو دست تاپیک برو بچز پایتخت![]()
![]()
![]()
![]()
با 206 200 تا پر کردی؟!وقتي با كولر 200 مي چسبوني پوز اكثر ماشين ها رو ميزني چه حالي ميده!
البته اینجا پلیس بزرگراه راه انداختن که حتی لایی هم نمیتونی بکشی چه برسه به ریس بازی
من كه با پرايد 160تا رو با كولر پر كردمبا 206 200 تا پر کردی؟!
البته اینجا پلیس بزرگراه راه انداختن که حتی لایی هم نمیتونی بکشی چه برسه به ریس بازی
البته اينجا هم پليس راه انداختند نامحسوس جاده
اون همفته داشتم 160 تا مي رفتم از دور ديدم كه يك سمند سفيد شخصي وايستاده كنار جاده فهميدم خبريه اومدم رو 100تا ديدم سه تا آقا پليس نشستن توش دارن منو نگاه مي كنن![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
منم مثل بچه مثبتا از كنارشون رد شدم و يه معكوس و دوباره روز از نو روزي از نو
سلام مهرداد جانبه به اميد آقا چه عجب يادت اومد تو اين انجمن دوستايي هم داري بابا بي خيال بيا يه سري بزن برو بچ دلشون تنگ شده اتفاقا قرار اين هفته خيلي با حال بيد مخصوصا با حضور امير پي سي مدير به قولش اسبق 4 تا انجمن
![]()
شرمنده
اين هفته اينقدر گرفتار بودم كه حتي كامپيوترمو كه پاورش سوخته بود رو فرصت نمي كردم ببرم براي تعويض !!
تازه وقتي كه درست شد و اومدم عكسها تونو ديدم كلي حسرت خوردم كه كاش منم بودم
انشا ا.. تو قرار هاي بعدي ببينمتون![]()
![]()
سلام آقا اميد اميد خوبي؟سلام مهرداد جان
شرمنده
اين هفته اينقدر گرفتار بودم كه حتي كامپيوترمو كه پاورش سوخته بود رو فرصت نمي كردم ببرم براي تعويض !!
تازه وقتي كه درست شد و اومدم عكسها تونو ديدم كلي حسرت خوردم كه كاش منم بودم
انشا ا.. تو قرار هاي بعدي ببينمتون
ما پيش خودمون گفتيم نكنه شما هم آقا حمزه بيخيال انجمن و تاپيك و رفيق و اينها شديم ولي نه مثل اينكه حرفام اثراتش رو گذاشته انشاا... تو قرار هاي بعدي من هم شما رو ببينم
خوبم اگه این اینترنت به قوله خودت دیزلی بزارهنوشته شده توسط royaye_talkh55
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)