تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 28 از 262 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

متاسفانه بعضی ها به خاطر نفرت از علی دایی دوست دارن تیم ملی به جام جهانی نره
    ولی با دانش کادر فنی و چون خدا علی دایی رو دوست داره و نمیذاره که زمین بخوره به جام جهانی میرویم
    دوست گرامی اگه منظورت از بعضیها ماهستم پستهای قبلی ما رو روئیت کن ببین من چی نوشتم ما هم گفتیم به جام جهانی میره ولی بازم میگم زنگ تفریح دیگر تیمهای جام جهانی هستیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست گرامی اگه منظورت از بعضیها ماهستم پستهای قبلی ما رو روئیت کن ببین من چی نوشتم ما هم گفتیم به جام جهانی میره ولی بازم میگم زنگ تفریح دیگر تیمهای جام جهانی هستیم
    نه منظورم شما نبود جو کلی حاکم بر جامعه رو گفتم که مردم دیگه اون شوق و شور و علاقه رو به تیم ملی ندارن و خیلیها تیمهای باشگاهی فقط براشون مهم هست
    و بعضیها برای تیم ملی آرزوی باخت هم می کنن
    وقتی تیم ملی بازی داره ورزشگاه رو نگاه کن ببین چقدر کم استقبال شده و بازی های پرسپولیس استقلال رو هم ببین
    البته این بیشتر شاید به خاطر سیاست های مسئولین ورزش کشور هست که هر پیروزی رو می خوان علم تبلیغاتی کنن
    واسه همین بعضی از مردم زده شدن و واسه کم شدن روی اینها هم که شده می خوان تیم ملی نره جام جهانی
    و نکته دیگه هم اینه که اگه تیم ملی به جام جهانی بره فدراسیون فکر می کنه به همه اهدافش رسیده و مشکلات ریشه ای و عقب موندگیهای ساختاری فوتبال ایران رو پوشش میده و به دست فراموشی سپرده میشه و دوباره در جا زدن شروع میشه
    Last edited by ارمغان جنون; 25-01-2009 at 17:16.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در آستانه ديدار روز چهارشنبه
    پيتر ريد: تيم ملي ايران در غياب لژيونرها مشكل دارد

خبرگزاري فارس: سرمربي انگليسي تيم ملي فوتبال تايلند گفت: ايران در غياب لژيونرهايش مشكل دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پيتر ريد قبل از رويارويي با تيم ملي ايران در مرحله مقدماتي جام ملت هاي 2011 اظهار داشت: ايران را به خوبي مي شناسم. اين تيم يكي از قطب هاي فوتبال آسيا است و بازيكنان آن، فوتبال را به خوبي درك مي كنند.
    وي افزود: تمام فيلم هاي بازي هاي اخير ايران را به خوبي تماشا و آنها را آناليز كرده ام. مي‌دانم آنها در غياب لژيونرهايشان در خط مياني مشكل دارند. نقطه قوت ما برابر ايران به خط حمله مان مربوط مي شود، جايي كه بازيكنان سرعتي در آن منقطه داريم كه مي توانند براي تيم ملي ايران دردسر ساز شوند.
    پيتر ريد خاطرنشان كرد: قصد داريم از اين گروه به عنوان تيم دوم صعود كنيم. بنابراين بايد در ورزشگاه خانگي از ايران امتياز بگيريم.
    تيم هاي ملي تايلند و ايران چهارشنبه هفته جاري ساعت 15 به وقت ايران در ورزشگاه شهر بانكوك با يكديگر ديدار مي كنند.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با انجام نظرخواهي اينترنتي در تايلند
    80 درصد پيروزي تيم ايران را پيش بيني كردند

خبرگزاري فارس: در يك نظرخواهي اينترنتي ميان علاقمندان به فوتبال در تايلند 80 درصد راي دهندگان پيروزي تيم ملي ايران را پيش بيني كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، در نظرخواهي كه در 2 هفته گذشته بين علاقمندان به فوتبال در تايلند به صورت اينترنتي انجام شد، 80 درصد از مخاطبان پيش بيني كردند مسابقه ايران و تايلند در مرحله مقدماتي جام ملت هاي آسيا،با برتري بيش از 2 گل ايران به پايان خواهد رسيد.
    در اين نظر خواهي 10 درصد به برد تيم تايلند و 10 درصد به تساوي دو تيم رأي دادند.

* راديو و تلويزيون تايلند در 2 روز گذشته پوشش خوبي از ديدار تيم هاي ملي ايران و تايلند انجام دادند. آنها قصد دارند با تبليغات گسترده، تماشاگران زيادي را به ورزشگاه بكشانند.
    تيم هاي ملي ايران و تايلند در مرحله مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا چهارشنبه هفته جاري ساعت 15 با يكديگر ديدار مي كنند.

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا اینا هی میگن تایلند ماکت کره جنوبیه و بازی تدارکاتیه و ....
    یه سوال دارم تایلندیا غیر از چشماشون چیشون شبیه کره ایاست آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مگه با دسته کورها طرفین آخه عزیز جان ؟

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوب تایلند نصف کره هم زور نداره اما بعضی هیچی هست.
    به نظر من ارزش این بازیها اینه که تیم دوممون و بازیکنان جوانمون را توش محک می زنیم.

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نه منظورم شما نبود جو کلی حاکم بر جامعه رو گفتم که مردم دیگه اون شوق و شور و علاقه رو به تیم ملی ندارن و خیلیها تیمهای باشگاهی فقط براشون مهم هست
    و بعضیها برای تیم ملی آرزوی باخت هم می کنن
    وقتی تیم ملی بازی داره ورزشگاه رو نگاه کن ببین چقدر کم استقبال شده و بازی های پرسپولیس استقلال رو هم ببین
    البته این بیشتر شاید به خاطر سیاست های مسئولین ورزش کشور هست که هر پیروزی رو می خوان علم تبلیغاتی کنن
    واسه همین بعضی از مردم زده شدن و واسه کم شدن روی اینها هم که شده می خوان تیم ملی نره جام جهانی
    و نکته دیگه هم اینه که اگه تیم ملی به جام جهانی بره فدراسیون فکر می کنه به همه اهدافش رسیده و مشکلات ریشه ای و عقب موندگیهای ساختاری فوتبال ایران رو پوشش میده و به دست فراموشی سپرده میشه و دوباره در جا زدن شروع میشه
    به نظر من استقبال نکردن از تیم ملی فقط و فقط به اخلاق علی دایی و غرور بیش از حدش برمیگرده و یه دندگیش (مخصوصا اون ماجراهایی که با علی کریمی و درگیریهای دایی با افراد مختلف و به هم ریختن لیگ به خاطر بازیهای نه چندان مفید داشت) تا اینکه بخواد به خاطر سیاست باشه و اینجور چیزا ....

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به نظر من استقبال نکردن از تیم ملی فقط و فقط به اخلاق علی دایی و غرور بیش از حدش برمیگرده و یه دندگیش (مخصوصا اون ماجراهایی که با علی کریمی و درگیریهای دایی با افراد مختلف و به هم ریختن لیگ به خاطر بازیهای نه چندان مفید داشت) تا اینکه بخواد به خاطر سیاست باشه و اینجور چیزا ....
    قبل از اومدن دایی هم وضع همینطور بود!

متاسفانه تهرانی به بازیهای ملی توجهی ندارند. و فکر میکنم اشباح شدن!
    همانطور که فردوسی پور گفت کافی بود بازی تیم ملی با سنگاپور را در یکی از شهرستانها بذارند اون وقت میدید که ورزشگاه منفجر میشد!
    واقعا چه اشکالی داره بازیهای که کمتر به یار دوازدهم ما(ورزشگاه ازادی) نیاز داریم بریم بازی را در اصفهان ، شیراز،تبریزو یا مشهد بندازیم؟

داره خودمونی میشه mahdi.a81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تو كتاب

پيش فرض

قبل از اومدن دایی هم وضع همینطور بود!

متاسفانه تهرانی به بازیهای ملی توجهی ندارند. و فکر میکنم اشباح شدن!
    همانطور که فردوسی پور گفت کافی بود بازی تیم ملی با سنگاپور را در یکی از شهرستانها بذارند اون وقت میدید که ورزشگاه منفجر میشد!
    واقعا چه اشکالی داره بازیهای که کمتر به یار دوازدهم ما(ورزشگاه ازادی) نیاز داریم بریم بازی را در اصفهان ، شیراز،تبریزو یا مشهد بندازیم؟

تاييد ميشه .
    با اين حرفت و عادل خيلي حال كردم .
    البته اگه يه همچين اتفاقايي بيفتي مسائل اقتصادي خوبي تو اون شهر ممكنه شكل بگيره .
    يه نفر بياد و بگه مثلا برزيل همه بازيهاش رو تو يه ورزشگاه يا شهر انجام ميده .
    والله به خدا

اگه نباشه جاش خالی می مونه namakdoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مادرید ، سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

بازی ساعت چنده امروز ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •