نه انصافا 3 هفته هنوز لول 5 هستم................
خیلی طولانیه ینی حال میکنم.....
نه انصافا 3 هفته هنوز لول 5 هستم................
خیلی طولانیه ینی حال میکنم.....
عزیزم این ماهیگیریه تمومی نداره که!من به عنوان اولین بازی انگیج ریختمش رو گوشیم 3 روز تمام زمین نذاشتم،با این حال به لول 9 هم نرسیدم لا اقل بقیه جاهاشو ببینم!
شما يه سرچي تو نت بكني نسخه سيسش رو با حجم حدود 2مگ ميتوني پيدا كني كه لذتش تمومي نداره تازه اگه با صدا بازيش كني كلي ميخندي...
با اينكه story نداره ولي من دو ماه تموم تقريبا هر روز بازيش ميكردم
(كوچولو هم كه بودم رو كامپيوتر زغالي نسخه پي سي رو بازي ميكردم!)
اونا تحريم و اهانت ميكنن(بعضياشون) ما هم بازي هاي كرك شدشونو بازي ميكنيم(هممون)و خودشونو زحمتشونو به باد ميديم..دي:
من كه اولين بار كه ان گيج نصب كردم فقط تو كف نرم افزارش بودم...در ضمن نو كيا قراره بتركونه...بسي از حذف شدن WWP رنج برديم![]()
من روز اول تو كف گرافيك محيطش بودم روز دوم بازيش كردم...روز سوم ديدم خيلي خسته كنندس پاكش كردم
هم چنان در حال وان بازي كردن(با بدبختي و دردسر)
امروز یه کشف جدید کردم!!اون ضرباتی که به حریف میزنیم در هر مرحله و مکانی صداشون فرق میکنه!مثلا صدای ضربات در اون پارکینگ کاملا نشون دهنده ی اینه که داری تو پارکینگ دعوا میکنی و حس توی پارکینگ بودن بهت دست میده یا توی محیط بیرون صداها فرق میکنه!دقت کنید راحت متوجه میشید!
بله...از روز اول هم كاملا" مشهود بود...من كه ديگه تكي بهم حال نميده ميرم با بكس مولتي ميزنم...
میگم چرا این بازی سیستم راش ه م مثل اسفالت ارو20 میده دوستان هیچ کی میدونه عیب از کجاست؟؟؟
راستی این بازی تتریس باگ داره؟؟؟چون زد حسابی گوشیمو به هم ریخت تا باتری در نیوردم خوب نشد....
تتریس میگن باگ داره.من زیاد بازیش نکردم،چون از بچگی هم که با اون گیم دستیا که روش مینوشتن 999999 تا بازی که 999990 تاش تتریس بود،زیاد حال نمیکردم.خدایی بازی بس ضایعیه تتریس!
خب امروز سایت N-Gage.com کلاینت های جدید رو برای دو گوشی دیگر از سری گوشی های Nokia منتشر کرد . این 2 گوشی N78 و 6210 Navigator هستند . با اومدن این کلاینت انتظار میره مشکلات در نصب بازی های N-Gage 2 برای این گوشی ها حل بشه . اما هنوز برای سایر گوشی ها مثل N73 , N93 , N93i کلاینتی ارائه نشده .
برای N78 :
اول #0000#* رو بزنید و فیرمویرتون رو با جدول روبرو مقایسه کنید و سپس اقدام به نصب کنید :
Nokia N78
RM-235 | Supported firmware 10.136
RM-342, RM-236 | Certification Pending
برای 6210 Navigator :
اول #0000#* رو بزنید و فیرمویرتون رو با جدول روبرو مقایسه کنید و سپس اقدام به نصب کنید :
Nokia 6210 Navigator
RM-367 | Supported Firmware 3.08 (PR 1.0)
RM-408 , RM-419 , RM-386 | Certification Pending
اینو دانلود میکنم
خدا کنه با One مشکل نداشته باشه
خدایا به امید تو...
خير دوست من مشكل حل نميشه...
شما كلاينت رو پاك كردي دوباره نصب كني؟نشد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)