تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 413 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 4122

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Symantec || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

لطفا لینک مستقیم Norton Internet Security 2009 oem از سایت سیمانتک برام بزارید

Dreamland
    Guest

پيش فرض

Norton Internet Security 2009 16.5.0.135

Incl. Trial Reset 2.6A
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از Dreamland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

2

اقا من یک مشکل دارم،من این نورتون رو که میخواهم نصب کنم این پیغام رو میده نصب نمیشه،به نظر شما مال چی هست؟!!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من فکر کنم ویندوز شما تقلبی باشه یا کرک نیست که داره ارور ولیدیت ویندوز رو میده ! برنامه هایی مثل IE 7 8 هم اگه ویندوز تقبلی باشه یا کرک نشده باشه همین ارور validate رو میدن ‍!

---------

آقا یه سوال هم من دارم ! واقعا میشه که بصورت آفلاین این آنتی ویروس رو آپدیت کرد ؟ اگه آره میشه راهش و منابع آپدیت رو بگید ؟! چون واقعا 33 مگابایت دانلود کردن با دایل آپ اعصاب خورد کنه !

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اقا من یک مشکل دارم،من این نورتون رو که میخواهم نصب کنم این پیغام رو میده نصب نمیشه،به نظر شما مال چی هست؟!!!
    ممكنه فايل اجرايي نورتوني كه شما تهيه كرده ايد مشكل داشته باشه.در يك سيستم ديگه نيز تست كنيد ببينيد همين پيغام خطا را ميده يا خير.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

10

ممكنه فايل اجرايي نورتوني كه شما تهيه كرده ايد مشكل داشته باشه.در يك سيستم ديگه نيز تست كنيد ببينيد همين پيغام خطا را ميده يا خير.
    ممنون از شما "samsung_d600" و همچنین شما "hamilton" دوست خوب،من از همین لینک که خودتون توی این تاپیک گزاشتید دانلود کردم،و ویندوز خود را هم به تازگی نصب دوباره کردم و حالا نمیدونم چه کار کنم،البته الان نود 4 نصب هست ولی گفتم این رو نصب کنم اخه درصد اطمینان این خیلی بالا است نصبت به بقیه.
    یک سوال دارم و میدونم اینجا هم مناست نیست و جاش نیست،اگر لطف کنید بگید ممنون میشم،به نظر شما من همین نود رو سیستمم باشه خوبه یا سعی کنم این رو نصب کنم ممنون از شما

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون از شما "samsung_d600" و همچنین شما "hamilton" دوست خوب،من از همین لینک که خودتون توی این تاپیک گزاشتید دانلود کردم،و ویندوز خود را هم به تازگی نصب دوباره کردم و حالا نمیدونم چه کار کنم،البته الان نود 4 نصب هست ولی گفتم این رو نصب کنم اخه درصد اطمینان این خیلی بالا است نصبت به بقیه.
    احتمالا تداخل با ناد باعث بروز مشکل میشه. ناد 4 رو پاک کنید بعد ببینید نورتون نصب میشه یا نه.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

10

احتمالا تداخل با ناد باعث بروز مشکل میشه. ناد 4 رو پاک کنید بعد ببینید نورتون نصب میشه یا نه.
    ممنون از اینکه جواب دادین به سوال من،فکر نمیکنم مال نود باشد،چون قبل از اینکه من این نود را نصب کنم اون را هم نصب کردم که این ارور را میداد،من فکر کنم این دوستمون که گفت شاید مال این هست که ویندوزت اصل نباشد شاید ایراد از این هست،حالا من اکتیوش میکنم ببینم چه میشود

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

جديدترين كرك محصولات نورتون با پشتيباني از Norton 360 v3

اينهم جديدترين كرك محصولات نورتون 2009 كه قابل استفاده براي محصول Norton 360 v3 نيز ميباشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه you_veh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض کمکم کنین.

یه بار این سوالو پرسیدم ولی هرچی تو سایتتون سرچ زدم پیداش نکردم.ببخشید که دوباره میپرسمش.!
    به طور کلی انتی ویروسا رو به چندروش میشه آپدیت کرد؟
    آخه من یه بار یه آنتی ویروس از یه کافینت گرفتم (فک کنم سیمانتک بود) کنار فایل اینستال نرم افزار یه فایل بود که پس از نصب آنتی ویروس اون فایله رو اجرا میکردم و آنتی ویروسی که نصب کرده بودم اوتومات آپدیت مبشد.
    یه نوع آپدیت دیگه داریم که به اینترنت وصل میشیم و آنتی ویروسی که تو کامپیوتر نصبه رو آپدیت میکنیم.
    حالا من میخواستم بدونم :
    چجوری میشه فایل آپدیت نرم افزارو از اینترنت دانلو کنیم تا بتونم تو کامپیوتر دیگم آنتی ویروسو آپدیت کنم.؟
    ببخشید اگه یکم سوالم طولانی شد و سرتونو به درد آوردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •