لطفا لینک مستقیم Norton Internet Security 2009 oem از سایت سیمانتک برام بزارید
لطفا لینک مستقیم Norton Internet Security 2009 oem از سایت سیمانتک برام بزارید
Norton Internet Security 2009 16.5.0.135
Incl. Trial Reset 2.6A
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا من یک مشکل دارم،من این نورتون رو که میخواهم نصب کنم این پیغام رو میده نصب نمیشه،به نظر شما مال چی هست؟!!!
![]()
من فکر کنم ویندوز شما تقلبی باشه یا کرک نیست که داره ارور ولیدیت ویندوز رو میده ! برنامه هایی مثل IE 7 8 هم اگه ویندوز تقبلی باشه یا کرک نشده باشه همین ارور validate رو میدن !
---------
آقا یه سوال هم من دارم ! واقعا میشه که بصورت آفلاین این آنتی ویروس رو آپدیت کرد ؟ اگه آره میشه راهش و منابع آپدیت رو بگید ؟! چون واقعا 33 مگابایت دانلود کردن با دایل آپ اعصاب خورد کنه !
ممكنه فايل اجرايي نورتوني كه شما تهيه كرده ايد مشكل داشته باشه.در يك سيستم ديگه نيز تست كنيد ببينيد همين پيغام خطا را ميده يا خير.
ممنون از شما "samsung_d600" و همچنین شما "hamilton" دوست خوب،من از همین لینک که خودتون توی این تاپیک گزاشتید دانلود کردم،و ویندوز خود را هم به تازگی نصب دوباره کردم و حالا نمیدونم چه کار کنم،البته الان نود 4 نصب هست ولی گفتم این رو نصب کنم اخه درصد اطمینان این خیلی بالا است نصبت به بقیه.
یک سوال دارم و میدونم اینجا هم مناست نیست و جاش نیست،اگر لطف کنید بگید ممنون میشم،به نظر شما من همین نود رو سیستمم باشه خوبه یا سعی کنم این رو نصب کنم ممنون از شما
احتمالا تداخل با ناد باعث بروز مشکل میشه. ناد 4 رو پاک کنید بعد ببینید نورتون نصب میشه یا نه.ممنون از شما "samsung_d600" و همچنین شما "hamilton" دوست خوب،من از همین لینک که خودتون توی این تاپیک گزاشتید دانلود کردم،و ویندوز خود را هم به تازگی نصب دوباره کردم و حالا نمیدونم چه کار کنم،البته الان نود 4 نصب هست ولی گفتم این رو نصب کنم اخه درصد اطمینان این خیلی بالا است نصبت به بقیه.
ممنون از اینکه جواب دادین به سوال من،فکر نمیکنم مال نود باشد،چون قبل از اینکه من این نود را نصب کنم اون را هم نصب کردم که این ارور را میداد،من فکر کنم این دوستمون که گفت شاید مال این هست که ویندوزت اصل نباشد شاید ایراد از این هست،حالا من اکتیوش میکنم ببینم چه میشود![]()
جديدترين كرك محصولات نورتون با پشتيباني از Norton 360 v3
اينهم جديدترين كرك محصولات نورتون 2009 كه قابل استفاده براي محصول Norton 360 v3 نيز ميباشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه بار این سوالو پرسیدم ولی هرچی تو سایتتون سرچ زدم پیداش نکردم.ببخشید که دوباره میپرسمش.!
به طور کلی انتی ویروسا رو به چندروش میشه آپدیت کرد؟
آخه من یه بار یه آنتی ویروس از یه کافینت گرفتم (فک کنم سیمانتک بود) کنار فایل اینستال نرم افزار یه فایل بود که پس از نصب آنتی ویروس اون فایله رو اجرا میکردم و آنتی ویروسی که نصب کرده بودم اوتومات آپدیت مبشد.
یه نوع آپدیت دیگه داریم که به اینترنت وصل میشیم و آنتی ویروسی که تو کامپیوتر نصبه رو آپدیت میکنیم.
حالا من میخواستم بدونم :
چجوری میشه فایل آپدیت نرم افزارو از اینترنت دانلو کنیم تا بتونم تو کامپیوتر دیگم آنتی ویروسو آپدیت کنم.؟
ببخشید اگه یکم سوالم طولانی شد و سرتونو به درد آوردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)