دوست عزیز شما باید حین چک کردن به اینترنت متصل باشی تا توپولوژی فیکس بشه. یک بار دیگه تست کن.
دوست عزیز شما باید حین چک کردن به اینترنت متصل باشی تا توپولوژی فیکس بشه. یک بار دیگه تست کن.
خب وصل ميشم ولي دوباره پيغامهاي زرد ميده !!!!!!
ببينيد شما ميشه بگيد مراحل پچ كردن چه جوريه ؟؟؟؟؟ و با چه برنامه هايي كار ميكنيد ؟؟؟؟؟ شايد من دارم يه جايي رو اشتباه ميرم ؟؟!!!
بابا جواب بديد خواهشا !!!!!!!!!!!! اعصابمون ريخت به هم !!!!!!!!!!
سلام
اول اینکه باید با abgx 1.6 بازی رو پچ کنی و حتما باید lt3 باشه دستگاهت ..که اگه هست آنلاین شو و در autofix بزار رو level3... بازی پچ میشه و رو lt3 اجرا میشه...من با همین روش cod:bo و nfs:hp رو اجرا کردم![]()
دقيقا مشكل همينجاست . من black ops رو پچ كردم و بدون مشكل بازي كردم . تازه اونموقع lt2 هم نداشتم . و هالو هم جزو بازيهايي هست كه بايد مثل black ops پچ كنيم ديگه . مگه غير از اينه ؟؟؟؟؟؟ شما به من بگيد مراحل پچ كردن چه جوريه ؟؟؟به اينترنت هم وصل ميشم همينه . و چه نرم افزارايي ميخواد . شايد فرجي شد . فقط دمتون گرم زود جواب بديد . ممنون .
Last edited by panther99; 23-04-2012 at 17:06.
کار خاصی نمیخواد بکنی فقط باید هنگام پچ کردن به اینترنت وصل باشی و لول رو روی 3 بزاری همین. اره همه ap2.5 ها با این روش اجرا میشن..ممکنه سرور abgx فایلهای توپولوژی این بازی رو نداشته باشه( موقعی که پچ میزنی همه پیغامهای نرم افزار سبز میشن؟) اما این روش رو بهت قول میدم عملی میشه
![]()
Last edited by HORROR; 23-04-2012 at 21:03.
ممنون . ولي باز هم نشد . ورژن داشبوردم اينه : 2.0.13599.0
رفیق میشه بیشتر توضیح بدی چیکار کردی؟چرا نشد؟ اگه تمام کارها رو به ترتیب انجام بدی میشه!
یه عکس بزار ببینم کجای کار اشکال داره
اول لول رو ميزارم روي 3 . بعد فايل ايميج رو انتخاب مبكنم . و بعد Launch رو ميزنم . و در صفحه اي كه باز ميشه دقيقا تا اونجا كه سبز رنگ هست هيچ مشكلي نيست ولي بعدش همونطور كه ميبينيد پيغامهاي به رنگ زرد ميده و در آخر هم كه پيغام ميده از برنامه خارج بشم چون fail شده !!!! ايميج رو هم با ايميج بورن ميگيرم !
الان اين بازي هيچ جا هم گير نمياد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جواب منو بديد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)