آخرش خیلی تخیلی بود ایرای ها خوراکشون فیلم به بدترین شکل ممکن تموم کردنه انوقت هندی ها رو هم مصخره می کنن او آخرش خیلی افتضاح بود یه تیکشم از دموی Gow 3 گرفته بودن
فرامرز قريبيان ( پدر )
افسانه بايگان ( مادر )
پوريا پورسرخ ( مسعود )
مهراوه شريفي نيا ( فريده )
ليندا كياني ( معصومه )
رحيم نوروزي ( دوست مسعود )
آخرش خیلی تخیلی بود ایرای ها خوراکشون فیلم به بدترین شکل ممکن تموم کردنه انوقت هندی ها رو هم مصخره می کنن او آخرش خیلی افتضاح بود یه تیکشم از دموی Gow 3 گرفته بودن
افتضاح بود ..... یک ماه مردمو گذاشتن سر کار ... البته من که از اول پیش بینی می کردم آخرشو خراب کنه .... سیروس مقدم دیگه![]()
کاره سیروس همینه دیگه خوب شروع می کنه اما آخرش![]()
فرهنگسرای رسانه جشن مردمی "صیام و سیما" را با حضور بازیگران و عوامل مجموعه تلویزیونی "روز حسرت" برگزار میکند.
در این جشن مردمی سیروس مقدم کارگردان، سجاد ابوالحسنی و علیرضا افخمی نویسندگان، حجتالاسلام گلی مشاور مذهبی فیلمنامه، افسانه بایگان، مهراوه شریفینیا، فرامرز قریبیان، لیندا کیانی، پوریا پورسرخ بازیگران، مهران رسام تهیهکننده و علیرضا برازش مدیر شبکه یک حضور دارد.
جشن مردمی صیام و سیما ساعت 17:30 روز سهشنبه 24 مهرماه در مجتمع ورشو واقع در خیابان استاد نجاتاللهی، نبش خیابان ورشو برگزار میشود.
اینبار از همون اول افتضاح بود اخرش دیگر یک چیزی هم به افتضاح بدهکار شد!
انصافا قسمت اولش خوب بود دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!
در جشن «صيام و سيما» كه عصر امروز با حضور «عليرضا برازش» مدير شبكه اول سيما برپا شد، از سازندگان پرينندهترين سريال ماه رمضان تجليل به عمل آمد.
در اين مراسم كه به همت سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران و فرهنگسراي رسانه در خانه شهرياران جوان و با يك ساعت تأخير از ساعت 18:30 آغاز شده است، از سريال «روز حسرت» محصول شبكه اول سيما كه از سوي مردم به عنوان پربينندهترين سريال تلويزيوني پخش شده در ماه رمضان برگزيده شد، تجليل به عمل آمد.
بنا بر اين گزارش، در اين مراسم پس از تلاوت آياتي از كلامالله مجيد و پخش سرود جمهوري اسلامي ايران، بخشهايي از سريال «روز حسرت» پخش شد و سپس «محمدهادي ايازي» رييس شوراي اطلاعرساني شهرداري تهران و رئيس گروه مشاوران شهردار تهران با خيرمقدم به حاضران درباره برگزاري اين مراسم به ايراد سخن پرداخت.
«عليرضا برازش» مدير شبكه اول سيما نيز در اين برنامه حضور داشت كه از وي نيز تجليل به عمل آمد.
در ادامه اين مراسم، تنيچند از برگزيدگان و عوامل سريال «روز حسرت» شامل:
حجتالاسلام گلي(مشاور مذهبي فيلمنامه «روز حسرت»)،
عليرضا افخمي (نويسنده و ناظر كيفي)،
مهران رسام (تهيه كننده)،
سجاد ابوالحسني (نويسنده)،
سيروس مقدم(كارگردان)،
اسماعيل خلج، ليندا كياني و مهراوه شريفينيا (بازيگران)
به روي صحنه رفتند و درباره حضور خود در اين مجموعه تلويزيوني به ايراد سخن پرداختند و به سؤالات رسيده از طرف مردم پاسخ گفتند.
در بخشهاي ديگري از اين مراسم مردمي، گروه همنوازان عرفان به اجراي برنامه پرداخت.
راستش من 5 دقیقه اول قسمت اول رو که دیدم والسلامم شد.
3 تا قسمت اخر رو فقط دیدم .
من خوشم نیومد. یه جوری بود فیلم مخصوصا اخرش که دیگه نگو. اخه یعنی چی چه فیلمیه ؟ من شب همش اون چهره های روز قیامتبوداخرت بود . از زندگی افتادم. خیلی بدم اومد اززندگی.
تو کجا خونده بودممطلب یا چیزی که باعث بشه از زندگی مرتد یا پشیمون بشی شرک یا گناه و... هست.
نتیجه کلی فیلمی بدتر از بد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)