تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما درباره بزنگاه چيست؟

راي دهنده
91. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با زيركي و به صورت طنز حقايق موجود دز جامعه را نشان مي دهد.

65 71.43%
  • فقط به عنوان طنز و براي خنده جالب است.

12 13.19%
  • كاملا هجو است و فقط توهين و تمسخر در آن وجود دارد.

14 15.38%
صفحه 28 از 41 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 402

نام تاپيک: سریال بزنگاه

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

حالا چون شما علاقه داريد به بحث ، من ديگه بحثو تو اين 5 شب ادامه نميدم
    به عنوان آخرين نظر:
    با توالت و تخمك و شلوار پايين كشيدن و مسخره كردن عزاداري و دختر سبيل دار و علي صادقي و داد و فرياد زدن و فيزيوتراپي ماتحت و ... كه خنداندن مردم كاري نداره!!
    مهم اينه كه ...
    ابتكاري هم در كار باشه ، بد نيست
    البته بي انصافيه نگم كه چند جاش ابتكار داشت ، مثل اون تيكه اي كه زنه كر بود كه خيلي قشنگ بود و ...
    من فعلا نظر نميدم تا راحت باشين و فقط دفاع از اين سريالو بشنوين
    بي ظرفيت و محدود الذهن و كوته فكر و ... هم صفت خوبي براي طرفاي مقابل بحث نيست
    تا بعد

موفق باشيد
    حاجی این چیزا ارزش به وجود اومدن کدورت رو نداره....

فقط بدون خندوندن مردم خیلی سخت تر از درآوردن اشکشونه.مخصوصا اگر مخاطب ایرانی باشه.

عطاران میتونست همون عزاداری رو با چند تا آواز غمگین و گریه و زاری کاریش کنه که به فرهنگ اصیل اسلامی ما آسیب وارد نشه.ولی واقعا ارزشش رو داره ؟

2. این کاربر از mstf666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟InDepEndEnCe جون ای خدا....بابا اون کتابایی که میگی خوبه خودتم میگی ماله 30سال پیش یعنی قبل انقلاب دیگه ...عزیزم قبل انقلاب ایران همه چیزش فرق میکرد فقط کتابای طنزش که نبود......فیلمای قبل انقلابم خیلی فرق داشت مثل فیلمهای خارجی الان بود می فهمی چی میگم که....شماها اگه دوست دارین فیلمهای طنزی ببینین که از حرفهای .....توش بزنند پس چرا میاین فیلمای طنزه ایرانی میبینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برید طنزایه خارجی ببینید......در ضمن شما با دین مشکل داری به مردم چه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟مهدی جون همون تیکه ای که فرزانه داشت با درسا دعوا میکرد یهو پرید و بعد دوباره ادامه ی دعواشونو نشون دادو میگم....علیرضا جون اینا نمیخوان فرهنگمونو پاستوریزه نشون بدن...maaars جون شما نیز به جای مسخره کردن یکم اگه نگران آینده ی کشورتی به فکره به قول خودت جوانان این مرزو بوم باش ...در ضمن جوانان این نسل دارن به فساد و تباهی کشیده میشن و با یه کلمه ی مسخره که شما ها بزرگش کردین لازم نیست به فساد کشیده بشند........سباستین من انقدر از آدمایی که شعار میدن بدم میاد ...خوب من به تو حق میدم که باید فرهنگمونو درست کنیم ولی شما که مثلا جوون این مملکت هستید چه گلی به سر کشورمون زدید که دیگران نزدند....ما نمیگیم بچه ها نباید چیزی رو بدونند ما میگیم هر چیزی سر وقتش.... مثلا یه بچه ی 7-8 ساله مفاهیم جنسی چه به دردش میخوره که بدونه.... اگه به دردش میخورد کلاس اول ابتدایی در مورد همین مفاهیم جنسی کامل توضیح میداد...... مهدی جون خودتو نارحت نکن....فعلا...تا بعد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه InDepEndEnCe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

حالا چون شما علاقه داريد به بحث ، من ديگه بحثو تو اين 5 شب ادامه نميدم
    خب من به بحث علاقه ندارم! حالا شما ادامه بدهتو اين 5 شب!

موافقان برنامه بيشترن! دليل نميشه كه شما كنار بكشي. در ضمن كلماتي كه دوستان گفتن منظورشون شما نبوده! كلي نقل قول از افراد تو اين تاپيك هست!

ولي بحث بدون مخالف حال نميده ها!

سلام خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟InDepEndEnCe جون ای خدا....بابا اون کتابایی که میگی خوبه خودتم میگی ماله 30سال پیش یعنی قبل انقلاب دیگه ...عزیزم قبل انقلاب ایران همه چیزش فرق میکرد فقط کتابای طنزش که نبود......فیلمای قبل انقلابم خیلی فرق داشت مثل فیلمهای خارجی الان بود می فهمی چی میگم که....شماها اگه دوست دارین فیلمهای طنزی ببینین که از حرفهای ...........در ضمن شما با دین مشکل داری به مردم چه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سارا خانوم من با دين چو كار داشتم ما رو بي دين مي كني اولا!

دوما اينا كه لخت نشدن بيان برقصن! من حرفم اينه كه يه سري مي شينن فقط بزرگنمايي مي كنند و ايراد مي گيرن چون با كل كار مشكل دارن!
    Last edited by InDepEndEnCe; 19-09-2008 at 02:08.

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sara_girl
    sara_girl
    شما بگمانم یک اوتار انتخاب کردی برای عملیات شستشوی مغزی . نه ؟!
    اگر نه پس لطفا یکم یقه ی این حاج خانم رو بالا بکشید تا جوانان مردم به گناه نیفتند بخصوص تو ماه رمضون !
    ـــ
    این متن از اینجا به بعد هیچ مخاطب خاصی رو هدف نداره :!
    من این دو ریال رو از طریق سایت IranProud تا قسمت 16 ام دانلود کردم و دیدم
    نه فیلمنامه ی بدرد بخوری داره ، اجرای تصنعی ، تدوین وحشتناک ، موسیقی نا مناسب و ...
    بازیها که بقدری تصنعیست که همگی انگار بعد از یکبار خوندن اسکریپت فورا برداشت رو شروع می کنند ، وقتی از بازی کم می آرند روی داد و فریاد تکیه می کنند تا تماشاگر رو بخندونند !
    جک ها مسخره اند و بی ربط به موضوع داستان
    داستان فیلم کشش 30 قسمت که هیچ کشش 1 ساعت رو هم نداره بهمین خاطر نویسنده تا تونسته به فیلم حاشیه چسبانده تا بزور هم که شده 30 قسمت ازش در بیاد !
    این صدابردار انگار ماست خورده ، تقریبا در نصف مدت سریال میکروفنش از بالای کادر تو صحنه است !
    نور پردازی هم که محشره ، سایه ی وسایل فیلم برداری رو من تو کادر می دیدم !
    کاراکتر "حاج آقا مرتضایی" هم توهین مستقیمه به شعور مخاطبی که بین اینهمه مردم که هر کدومشون ریگی به کفش دارند ، ایشون قدیس هستند !
    نونوایی مظهر شرافت کاریست در فیلم و آقاجون خدا بیامرز هم برای همین خوب بود ، اما نمی دونم چرا می گند نون های ایرانی کیفیت پخت ندارند ؛ منظورم چیه ؟

حاشیه بر متن :

تو ایران کلا نباید به چیزی پیله کرد ، کلا همه مردم شریفند و خوب و قانع و آخرت دوست و مردم دار و خیر و مادب و ... تابحال حتی کلمه ی " خفه شو " رو نشنیدند اما وقتی تو خیابون پشت ترافیک بمونند ادبیات اصلیشون آشکاره ولی تو کلانتری از گل نازکتر نباید تو فیلماشون ببینید.
    اونهاییکه بیشتر از سریال بد می گند معمولا مرتب تر از سایرین پای سریال می شینند. اونهاییکه از بد آموزی داد می زنند ، خوب معنای توهین ها رو تشخیص می دند " ظاهرا برای گوشهاشون بیشتر آشناست " . نقد فیلم هم که دیگه مثل نقد بازیه فوتباله هر کسی متن خودشو می نویسه مثل ژورنالیستهای شدیدا سیاست زده ی Tabnak.ir
    بعضی از مردم فکر می کنند فرهنگ از مریخ یکهو بر مردم نازل می شه ! من به این دوستان توصیه می کنم که جز خدا نسبت به هیچ قانونی تعصب نداشته باشید . قانون مردم پشیزی ارزش تعصب رو نداره ، عرف ثانیه ای هست و ثانیه ای دیگر عوض می شه ، اگر نبود بشر در حماقت های گذشته اش همیشه دست و پا می زد
    عزت زیاد ، پیرمرد

6. 5 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اول اینکه سارا خانم خواهشن اگر چیزی خواستی بنویسی با یک رنگی بنویس که بشه خوندش.

دوم اینکه چرا الکی این تخمک را گندش کردید؟ تمام داستان را ول کردید به یک کلمه چسبیدید؟

در ضمن جوانان این نسل دارن به فساد و تباهی کشیده میشن و با یه کلمه ی مسخره که شما ها بزرگش کردین لازم نیست به فساد کشیده بشند
    سوم اینکه ملاک شما برای فاسد شدن جامعه چیه که ازش سخن میگید؟
    جامعه ی که با شنیدن تخمک و یا با دیدن سیخ می خواد منحرف بشه همان بهتر که منحرف بشه!

یک چیز که به کل جمع میگم من از ادمهایی که کاسه داغ تر از اش میشند بدم میاد

همه چیز این سریال را ول کردند به توالت و یا تخمک چسبیدند
    داستان فیلم کشش 30 قسمت که هیچ کشش 1 ساعت رو هم نداره بهمین خاطر نویسنده تا تونسته به فیلم حاشیه چسبانده تا بزور هم که شده 30 قسمت ازش در بیاد !
    پیرمرد عزیز حرفهاتون را خیلی جاهاش را قبول دارم اما ما بین بد و بدتر گزینه ی بد را که این سریال هست انتخاب کردیم!
    به شما توصیه میکنم سریالهای دیگر صدا سیما را هم دانلود کنید و ببینید وضع چگونه هست که این سریال در حال حاضر بیشترین مخاطب را پیدا کرده!
    Last edited by Alireza Taji; 19-09-2008 at 03:25.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Dreamy love

پيش فرض

سلام خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟InDepEndEnCe جون ای خدا....بابا اون کتابایی که میگی خوبه خودتم میگی ماله 30سال پیش یعنی قبل انقلاب دیگه ...عزیزم قبل انقلاب ایران همه چیزش فرق میکرد فقط کتابای طنزش که نبود......فیلمای قبل انقلابم خیلی فرق داشت مثل فیلمهای خارجی الان بود می فهمی چی میگم که....شماها اگه دوست دارین فیلمهای طنزی ببینین که از حرفهای .....توش بزنند پس چرا میاین فیلمای طنزه ایرانی میبینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برید طنزایه خارجی ببینید......در ضمن شما با دین مشکل داری به مردم چه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟مهدی جون همون تیکه ای که فرزانه داشت با درسا دعوا میکرد یهو پرید و بعد دوباره ادامه ی دعواشونو نشون دادو میگم....علیرضا جون اینا نمیخوان فرهنگمونو پاستوریزه نشون بدن...maaars جون شما نیز به جای مسخره کردن یکم اگه نگران آینده ی کشورتی به فکره به قول خودت جوانان این مرزو بوم باش ...در ضمن جوانان این نسل دارن به فساد و تباهی کشیده میشن و با یه کلمه ی مسخره که شما ها بزرگش کردین لازم نیست به فساد کشیده بشند........سباستین من انقدر از آدمایی که شعار میدن بدم میاد ...خوب من به تو حق میدم که باید فرهنگمونو درست کنیم ولی شما که مثلا جوون این مملکت هستید چه گلی به سر کشورمون زدید که دیگران نزدند....ما نمیگیم بچه ها نباید چیزی رو بدونند ما میگیم هر چیزی سر وقتش.... مثلا یه بچه ی 7-8 ساله مفاهیم جنسی چه به دردش میخوره که بدونه.... اگه به دردش میخورد کلاس اول ابتدایی در مورد همین مفاهیم جنسی کامل توضیح میداد...... مهدی جون خودتو نارحت نکن....فعلا...تا بعد...
    من که از این متن چیزی سر در نیاوردم !

شما بگمانم یک اوتار انتخاب کردی برای عملیات شستشوی مغزی . نه ؟!
    اگر نه پس لطفا یکم یقه ی این حاج خانم رو بالا بکشید تا جوانان مردم به گناه نیفتند بخصوص تو ماه رمضون !
    ـــ
    این متن از اینجا به بعد هیچ مخاطب خاصی رو هدف نداره :!
    من این دو ریال رو از طریق سایت IranProud تا قسمت 16 ام دانلود کردم و دیدم
    نه فیلمنامه ی بدرد بخوری داره ، اجرای تصنعی ، تدوین وحشتناک ، موسیقی نا مناسب و ...
    بازیها که بقدری تصنعیست که همگی انگار بعد از یکبار خوندن اسکریپت فورا برداشت رو شروع می کنند ، وقتی از بازی کم می آرند روی داد و فریاد تکیه می کنند تا تماشاگر رو بخندونند !
    جک ها مسخره اند و بی ربط به موضوع داستان
    این صدابردار انگار ماست خورده ، تقریبا در نصف مدت سریال میکروفنش از بالای کادر تو صحنه است !
    نور پردازی هم که محشره ، سایه ی وسایل فیلم برداری رو من تو کادر می دیدم !
    کاراکتر "حاج آقا مرتضایی" هم توهین مستقیمه به شعور مخاطبی که بین اینهمه مردم که هر کدومشون ریگی به کفش دارند ، ایشون قدیس هستند !
    نونوایی مظهر شرافت کاریست در فیلم و آقاجون خدا بیامرز هم برای همین خوب بود ، اما نمی دونم چرا می گند نون های ایرانی کیفیت پخت ندارند ؛ منظورم چیه ؟
    این مسائلی که گفتین من هیچکدوم و قبول ندارم ! فقط یه دفعه بوم تو کادر بود

من فکر کنم شما اصلا سریال و ندیده باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه maaars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

آقا تخمک ایراد نداره که بعضیا اینقدر گیر دادن.
    توی کتاب های علوم دبستان هم کلمه تخمک به وفور یافت میشه.(در مورد گیاهان)
    این رژیم از بس همه چیز رو سانسور کرده ذهن بعضیا محدود شده و فکر میکنن هر چیزی مشکل داره

واقعا از خوندن این پست احساس بدی بهم دست داد.
    واژه تخمک مستهجنه ؟ باعث فساد و تباهی میشه ؟
    واقعا جدی گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه عبد الرحمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    زمین خدا

پيش فرض

جالبه که سریالی مثل چارخونه که از نظر من لودگی محض بود با یکی از طولانی ترین زمان پخش تا آخر پخش شد؛ ولی این سریال کمتر از 30 قسمتی (هر چند که قبول دارم خیلی خوب و آموزنده نیست) بحث توقف یا ادامه ی پخشش مطرحه!!

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من معمولا مستند حرف می زنم و علاقه ای به توهین و تخریب هیچ سازنده ی سریال و فیلمی ندارم این عکس ها رو برای اثبات مدعام فقط از قسمت شانزدهم سریال گرفتم :

میکروفن و سایه اش روی دیوار در عکس آخر :

شاید برای شما بودن میکروفن در کادر چیز ساده ای باشه اما برای تولید کننده تنها نشون از بی اهمیتی نسبت به مخاطب داره که حداقل نخواسته اگر برداشت دوم نمی گیره ، لاقال کادر رو جمع کنه !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حاجی این چیزا ارزش به وجود اومدن کدورت رو نداره....

فقط بدون خندوندن مردم خیلی سخت تر از درآوردن اشکشونه.مخصوصا اگر مخاطب ایرانی باشه.

عطاران میتونست همون عزاداری رو با چند تا آواز غمگین و گریه و زاری کاریش کنه که به فرهنگ اصیل اسلامی ما آسیب وارد نشه.ولی واقعا ارزشش رو داره ؟
    چند پست بالاتر گفتم ، عطاران ميدونه چي به خورد مردم بده تا بخندونه
    آخه نيومده كه درست مراسم ختمو به چالش بكشه
    فقط مسخره بازي!!
    حالا مثلا اين مسخره كردن چه دردي از جامعه ما دوا ميكنه؟
    حرف از شستشوي مغزي خيلي برام جالبه
    مگه شما خودتون عقل ندارين؟
    نگران ديگران هم نباشيد ، اونا هم خودشون عقل دارند
    به صفات قبلي كاسه داغتر از آش هم اضافه شد
    Last edited by Mahdi_P30; 19-09-2008 at 06:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •