تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 128 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1275

نام تاپيک: کلوپ Nokia N79

داره خودمونی میشه alireza_ap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خواهش می کنم

GPS مثل N82 هست و کمی طول می کشه تا ماهواره ها رو پیدا کنه و راه بیفته. من هم گارمین نصب کردم هم اسمارت کام. چون شیراز هستم و هنوز نقشه شیراز برای گارمین کالیبره نشده نتونستم تستش کنم اما نصب شده و برنامه اجرا می شه اما با اسمارت چندین نقشه روی گوشی دارم که خوب جواب می ده

ظاهرا Navi wheel تو اینترنت کارایی نداره اما توی منوهای اصلی ، مسیج ها ، گالری و غیره فوق العاده هست

من گوشی رو اپدیت نکردم چون ممکنه روش هک ارائه بشه و نمی خوام با اپدیت از ایم مسئله مسثنا بشم D:

کابل TV خودش داشت. من اون موقع از دوستم به قیمت عمده خریدم 395 که البته توی بازار 405 تا 430 قیمتش بود

بازم سوالی بود در خدمتم

دوست عزیز ممنون، ایشاالله که بتونیم از تجربیاتت استفاده کنیم
    میشه یه مقدار از GPS گوشی هم صحبت کنی؟ GARMIN نصب کردی؟ خوب کار میکنه؟
    Navi Wheel تو Internet Browser کار میکنه؟!!
    فریم ورتو آپدیت کردی؟ کابل TV داشت؟ (تو سایت نوکیا و ریویوها نوشته نداره ولی چند تا از بچه ها که خریدن میگن داره!!!)
    شما اونموقع چند گرفتی؟

2. 2 کاربر از alireza_ap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من برنامه رو نصب می کنم و بعد نتیجه رو همینجا اعلام می کنم

در مورد زبان ، عربی رو داره اما فارسی نه

دوست عزیز خدا شما رو واسه ما فرستاد . من دو تا سوال دارم :
    1- من قبل از خرید این گوشی می خوام مطمئن بشم که این نرم افزار total recall 3rd ed رو میشه روی ان 79 نصب کرد یا نه ؟ خود سایت این نرم افزار که نوشته با ان 79 هم سازگاره ولی اگه شما هم تست کنی من دیگه خیالم راحت میشه . لینکش دانلودش رو براتون می گذارم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این ترایل هست
    خواهش می کنم این نرم افزار رو نصب کنین . اینطور که خود سایت میگه موقع ضبط مکالمه تلفنی دیگه صدای بیپ شنیده نمیشه . من می خوام مطمئن بشم که این حرف درسته یعنی این که وقتی این نرم افزار رو روی ان 79 نصب کردی موقع ضبط مکالمه اون صدای بیپ برای شما و طرف مقابل شنیده میشه یا نه ؟ در ضمن کیفیت صدا رو هم ببینین موقعی که ضبط می کنین چطوره ؟ خوبه یا نه ؟

2-یک سوال دیگه هم دارم . شما وقتی گوشی رو خریدی زبان فارسی هم توش بود ؟ منظورم هم زبان منو ی گوشی هست و هم زبان نوشتن و خوندن پیام

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از قدیم می گن هرچی پول بدی آش می خوری

تفاوت قیمت فاحش 150 هزار تومنی بین 6220 و ان 79 کمی گویای مسئله هست

من زیاد با 6220 کار نکردم اما نسبت به قیمت ، امکانات و برند نوکیا گوشی خوبی هست

موفق باشید

سلام
    یه پیشنهاد برای دستان
    بیخیال ان79
    6220 کلاسیک ترکونده

داره خودمونی میشه h_b1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خواهش می کنم

gps مثل n82 هست و کمی طول می کشه تا ماهواره ها رو پیدا کنه و راه بیفته. من هم گارمین نصب کردم هم اسمارت کام. چون شیراز هستم و هنوز نقشه شیراز برای گارمین کالیبره نشده نتونستم تستش کنم اما نصب شده و برنامه اجرا می شه اما با اسمارت چندین نقشه روی گوشی دارم که خوب جواب می ده

ظاهرا navi wheel تو اینترنت کارایی نداره اما توی منوهای اصلی ، مسیج ها ، گالری و غیره فوق العاده هست

من گوشی رو اپدیت نکردم چون ممکنه روش هک ارائه بشه و نمی خوام با اپدیت از ایم مسئله مسثنا بشم d:

کابل tv خودش داشت. من اون موقع از دوستم به قیمت عمده خریدم 395 که البته توی بازار 405 تا 430 قیمتش بود

بازم سوالی بود در خدمتم
    راجع به اف ام ترنسمیتر هم یه توضیحی میدی؟؟!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بله

فرستنده اف ام هم داره که داخل موزیک پلیرش می تونه فعال بشه و فرکانس هم دستی تا صدم فرکانس هم قابل تنظیم هست

کیفیت مطلوبی داره تا 1 متر خوب جواب میده

میشه باهاش رفت روی موج رادیو راننده های تاکسی که از رادیو استفاده می کنن d:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من برنامه رو نصب می کنم و بعد نتیجه رو همینجا اعلام می کنم

در مورد زبان ، عربی رو داره اما فارسی نه
    ممنونم از لطفت . می تونی همین الان نصب و تست کنی ؟ من همین امروز می خوام برم بگیرم .

در مورد زبان پس یعنی نمیشه فارسی نوشت و خوند نه ؟

یک سوال دیگه هم دارم توی سایت gsmarena نوشته این فایل ها رو MP3/M4A/AAC/eAAC+/WMA ساپورت می کنه . می خواستم بدونم فایل های MPEG4 رو با این گوشی نمیشه دید ؟
    Last edited by Setareh 2006; 19-01-2009 at 12:24.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا / خانم setareh

من برنامه رو در حالت تریال اجرا کردم ( بدون نیاز به ساین نصب شد )

برای بالا بردن کیفیت باید بجای فرمت amr فرمت wav رو انتخاب کرد که چون تریال هست اجازه نمی ده

من قبلا از این برنامه روی گوشی قبلیم - ان 73 - استفاده کردم. برنامه خوبی هست و کیفیت خوبی هم داره

البته من یک نسخه کرک شده همین برنامه رو هم گرفتم، ساین کردم اما نصب نشد ( شاید برای سری FP2 مناسب نبوده )

در مورد سوال دومتون، من WMA رو تست کردم و جواب داد اما MPEG4 رو تست نکردم

من پیشنهاد می کنم اگه جواب نداد از برنامه Coreplayer استفاده کنید که خیلی برنامه کاملی هست

تمام فایل های MPEG - DAT - AVI و غیره که روی کامپیوتر باز می شه ، بدون تبدیل کردن با همین برنامه به راحتی باز می شه + کلی امکانات دیگه

اینشا الله امروز گوشی رو بخر - مبارکت باشه

ممنونم از لطفت . می تونی همین الان نصب و تست کنی ؟ من همین امروز می خوام برم بگیرم .

در مورد زبان پس یعنی نمیشه فارسی نوشت و خوند نه ؟

یک سوال دیگه هم دارم توی سایت gsmarena نوشته این فایل ها رو MP3/M4A/AAC/eAAC+/WMA ساپورت می کنه . می خواستم بدونم فایل های MPEG4 رو با این گوشی نمیشه دید ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آقا / خانم setareh

من برنامه رو در حالت تریال اجرا کردم ( بدون نیاز به ساین نصب شد )

برای بالا بردن کیفیت باید بجای فرمت amr فرمت wav رو انتخاب کرد که چون تریال هست اجازه نمی ده

من قبلا از این برنامه روی گوشی قبلیم - ان 73 - استفاده کردم. برنامه خوبی هست و کیفیت خوبی هم داره

البته من یک نسخه کرک شده همین برنامه رو هم گرفتم، ساین کردم اما نصب نشد ( شاید برای سری fp2 مناسب نبوده )

در مورد سوال دومتون، من wma رو تست کردم و جواب داد اما mpeg4 رو تست نکردم

من پیشنهاد می کنم اگه جواب نداد از برنامه coreplayer استفاده کنید که خیلی برنامه کاملی هست

تمام فایل های mpeg - dat - avi و غیره که روی کامپیوتر باز می شه ، بدون تبدیل کردن با همین برنامه به راحتی باز می شه + کلی امکانات دیگه

اینشا الله امروز گوشی رو بخر - مبارکت باشه
    ممنونم از شما
    می تونی برنامه رو تست کنی ببینی وقتی د اری مکالمه رو ضبط می کنی صدای بیپ برای دو طرف شنیده میشه یا نه ؟ اگه شنیده بشه که بدرد نمی خوره

رفتم گوشی رو از خود مرکز اتصالات اینترنشنال گرفتم با قیمت 430 تومن . یک دونه آنتی ویروس آپدیت نشده برام ریخت روی گوشی 5 هزارتومن گرفت .
    در ضمن گفتن اگه هر برنامه ای رو بخوای خودت روش نصب کنی ما دیگه نمی تونیم تضمینی کنیم . واسه همین الان من نمی تونم خودم این برنامه رو روش نصب کنم . میگن اگر برنامه هایی غیر از برنامه های ما بریزین اگه برای گوشی مشکلی پیش بیاد دیگه ما گارانتی نمی کنیم .
    در مورد خود گوشی هنوز زوده که در موردش نظر بدم ولی در مورد تکست نوشتن خیلی هنوز بهش عادت ندارم شاید واسه اینه که بار اوله دارم با این گوشی کار می کنم هنوز بهش عادت ندارم. حروف تکست هم برام کمی ریز هست . از اون شکلک های متحرک و ثابت هم هنوز توش ریخته نشده .
    زبان گوشی هم مثل مال شما عربی هست.

یک سوال ازتون دارم . شما که با ان 73 کار کردی ، تکست نوشتن و بزرگی حروف موقع نوشتن با این گوشی بهتره یا ان 73 ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

همین برچسب زیر که با فلش نشون دادم، رو جعبه های گارانتی اصلی علاوه بر برچسب شرکت این برچسب هم می زنن...

راستی مال خود شرکت اتصالات اینترنشنال دیگه این آرم رو نداره و فقط هولوگرام اتصالات اینترنشنال روی جعبه است که در جعبه رو باهش پلمب کردن . واسه اطمینان جعبه رو به چند تا فروشنده هم نشون دادم همه شون تا هولوگرام رو دیدن گفتن این خود گارنتی اصلی هست ودیگه نیازی به اون آرم آبی رنگ نیست که روش باشه چون شما از خود اتصالات اینترنشال تهران خریدین
    Last edited by Setareh 2006; 19-01-2009 at 18:18.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنونم از شما
    می تونی برنامه رو تست کنی ببینی وقتی د اری مکالمه رو ضبط می کنی صدای بیپ برای دو طرف شنیده میشه یا نه ؟ اگه شنیده بشه که بدرد نمی خوره

رفتم گوشی رو از خود مرکز اتصالات اینترنشنال گرفتم با قیمت 430 تومن . یک دونه آنتی ویروس آپدیت نشده برام ریخت روی گوشی 5 هزارتومن گرفت .
    در ضمن گفتن اگه هر برنامه ای رو بخوای خودت روش نصب کنی ما دیگه نمی تونیم تضمینی کنیم . واسه همین الان من نمی تونم خودم این برنامه رو روش نصب کنم . میگن اگر برنامه هایی غیر از برنامه های ما بریزین اگه برای گوشی مشکلی پیش بیاد دیگه ما گارانتی نمی کنیم .
    در مورد خود گوشی هنوز زوده که در موردش نظر بدم ولی در مورد تکست نوشتن خیلی هنوز بهش عادت ندارم شاید واسه اینه که بار اوله دارم با این گوشی کار می کنم هنوز بهش عادت ندارم. حروف تکست هم برام کمی ریز هست . از اون شکلک های متحرک و ثابت هم هنوز توش ریخته نشده .
    زبان گوشی هم مثل مال شما عربی هست.

یک سوال ازتون دارم . شما که با ان 73 کار کردی ، تکست نوشتن و بزرگی حروف موقع نوشتن با این گوشی بهتره یا ان 73 ؟
    دقيقاً با همين جمله ها منو خام کردن و 20 تومان پول انتی و ... گرفتن
    به نظر من که همش کلکه،چون همين برنامه ها تو اينترنت به صورت فول و آخرين ورژن پيدا ميشه

12. این کاربر از adameh_bahal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •