تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 168 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1671

نام تاپيک: کلوپ N85

اگه نباشه جاش خالی می مونه Raptor 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

خب اینکه معلومه هر گوشی که تازه میاد اولش افت قیمت زیادی داره. اول که قیمتش 580 اینا بود! تو یک هفته 100 تومان ارزون شد. اگه کسی چیز جدید میخواد باید بیخیال ایناش بشه.
    اولش 800 خورده ایی بود.بعد ارزون شد دیگه رسید به این حدود گفتم نهایت تا 400 میخواد کم بشه اونم تا چند ماه دیگه نه تو یه هفته!
    بله درسته کسی گوشی جدید میخواد باید قید افت و ..بزنه اما واسه یه چیزی که واقعا تک باشه نه این مدلی که الان 3 4 تا گوشی نوکیا کپی هم هستن.هر کی تو دستم دید با ان 81 و 96اشتباه گرفت! و از همه بیشتر 5610
    من برام گرون تموم میشد که 480 پول گوشی دادم با یه گوشی 230 40 تومنی اشتباه بگیرنش!

2. این کاربر از Raptor 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بچه ها كسي مي دونه ايني كه با كادر قرمز مشخص كردم چيه.....

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

یه سیستمی بود واسه sharing .

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

بچه ها كسي مي دونه ايني كه با كادر قرمز مشخص كردم چيه.....

سيستم جديد نوكيا براي ايميل و فروشگاه موزيك آنلاين هست...

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اولش 800 خورده ایی بود.بعد ارزون شد دیگه رسید به این حدود گفتم نهایت تا 400 میخواد کم بشه اونم تا چند ماه دیگه نه تو یه هفته!
    بله درسته کسی گوشی جدید میخواد باید قید افت و ..بزنه اما واسه یه چیزی که واقعا تک باشه نه این مدلی که الان 3 4 تا گوشی نوکیا کپی هم هستن.هر کی تو دستم دید با ان 81 و 96اشتباه گرفت! و از همه بیشتر 5610
    من برام گرون تموم میشد که 480 پول گوشی دادم با یه گوشی 230 40 تومنی اشتباه بگیرنش!
    اون کسی که این گوشی رو با 5610 اشتباه بگیره ، وضعش خیلی خرابه!!!!!
    قیمت فروشش در اروپا 350 یورو هست که با احتساب قسمت یورو ، می بینیم که در ایران قیمت جالبی داره!!! فکر نکنم که این گوشی هیچ وقت از 350 ارزون تر بشه !!
    درسته که 3 یا 4 مدل نوکیا کپی هم هستند ولی کافیه که این گوشی رو توی یک دست و ن81 رو تو دست دیگتون بگیرید ، اون وقت احساس می کنید که ن81 با ن85 خیلی فرق می کنه.
    اگه بخواین با توجه به برخورد دیگران با گوشی که تتو دستتون دارین گوشی انتخاب کنید ، کار براتون خیلی سخت می شه.
    در ضمن من این گوش رو با ن81 مقایسه کردم.
    برتری ن81:
    1_ حجم و کیفیت بالاتر هدفون گوشی
    برتری ن85
    سایر موارد!!!!!!

7. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

6

حالا ميشه با n96 اشتباه گرفت ولي n81 اصلا.تازه آدم از روي دكمه ها و صفحه ميفهمه چي به چيه
    البته مردم iq بالايي دارن.من 1بار 3230 دستم بود يه بنده خدايي گفت ايول n70 خريدي؟
    با 5610 اشتباه گرفتن؟ مرديم از خنده خوبه نگفته طرف w910 هستش

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

همه که مثل من و شما نیستن مدل همه گوشیارو بلد باشن.از هر 10 نفر یه نفر مدلارو حفظه و میتونه درست تشخیص بده.

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

اول بگم که اصلأ دوست ندارم که سوتفاهم پیش بیاد و یا کار به کل کل بکشه
    ايشالله نميشه..

دکمه های 82 بحث بر انگیز ترین جای این گوشی هست که خوده صاحب ن82 هم اعتراف کرد مال من بهتره!!! کلأ دکمه های ن85 نرم و راحت هستند و غیر قابل مقایسه به نمونه ی ن82
    خب واسه مني كه حدود 1 ساله 82 دارم...بايد قبول كرد نميتونم با هيچ گوشي ديگه اي كار كنم...(من راحت ترم...يه جورايي سليقه اي به حساب مياد...اون دوره اي هم كه 91 تازه امده بود من دكمه هاش خوشم ميومد...با اينكه مخالف هاي زيادي داشت..)

3_من که گفتم کلأ دوربینش از ن82 ضغیف تره . ان چه عیان است ، چه حاجت به بیان است!!!!
    حرف حق...

اما باید گفت که با ن82 در محیط تاریک اصلأ نمی شه فیلم گرفت ، ولی با ن85 می شه و فلاش این گوشی هم بسیار نیرومندتر از ن95 هست.
    اين يه ضعف كه زنون دار ها دارند..ولي كمتر كسي توشب فيلم ميگيره...مگه مواقع خاص..ولي كمابيش موافقم....

4_من تا حالا بدون مشکل بازی کردم!!! البته مطمئنأ با چیپ کیفیت بالاتر می ره . ولی من با هم مقایسشون نکردم که بینم کدوم سریع تره. فقط می تونم بگم که کیفیت ن85 در بازی مناسبه. البته اگه قرار باشه این قدر سخت گیر باشیم ، من هم باید بگم که بازی کردن با صفحه نمایش 2.6 و نوع oled بسیار لذت بخش تره!!!!
    اگه بنا به سخت گيري هم باشه...شما نميتوني بازي رو اجرا كني تا بخواي به 2.6 و OLED برسي..

5_فعلأ هک نمی شه . البته دست نوکیا درد نکنه ، 2 تا لایسنس 1 ساله مجانی همراه با گوشی داده!!! تا سال دیگه هم خدا بزرگه!!! در ضمن این نسخه ، بهبود های قابل تجهی پیدا کرده ، مثلأ 3 دکمه شدن بخش کنترل که کار با گوشی رو راحت تر کرده
    آره متاسفانه...اگه هك بشه منم FP2 ميگيرم..

7_کلأ چیپ ن82 ضعیفه و همون موقع که گوشی اومده بود ، یکی از نقاط ضعفش رو پایین تر بودن سرعت اتصال به ماهواره اش که کمتر از حد متوسط بود می دونستن .
    اين چيزيه كه من به عين ديدم...واسه شما چند ثانيه ميكشه وصل شه؟

8_هیچ نظری ندارم ، .... چون می دونم که نظر بدم یک جنجال راه می افته!!!!!!
    جنجال نداره...من رو همه حرفام مطمئنم....82 و 78 و 85 و ... تا هر چي مموري MicroSD HC بياد ساپورت ميكنند...

شاد باشي

11. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ايشالله نميشه..
    اين يه ضعف كه زنون دار ها دارند..ولي كمتر كسي توشب فيلم ميگيره...مگه مواقع خاص..ولي كمابيش موافقم....
    اگه بنا به سخت گيري هم باشه...شما نميتوني بازي رو اجرا كني تا بخواي به 2.6 و OLED برسي..
    اين چيزيه كه من به عين ديدم...واسه شما چند ثانيه ميكشه وصل شه؟

شاد باشي
    الحمدالله تعداد موارد دارای اختلاف خیلی کم شد
    تعداد دفعات فیلم برداری در شب با عکس گرفتن برای بعضی ها برابره!!!
    حالا که کار به سخت گیری کشید پس من هم باید بگم که تعداد گوشی های ان گیج نوکیا که چیپ ندارند ،خیلی بیشتر از او نهای هست که چیپ دارند!!!! پس نمیشه گفت که نمی شه بازی کرد!!!!
    فکر می کنم که ن97 که پیشرفته ترین گوشی نوکیا هست هم چیپ نداره ، پس نتیجتأ چندان چیز مهمی نبوده که این قدر بزرگش کردین و فقط باتری مصرف می کرده!!!
    در ضمن اون طور که من تو چند سایت خوندم ، پردازنده ی arm 11 در پردازش 3 بعدی خیلی بهتر از arm9 هست.
    سرعت اتصال به موقعیت جغرافیایی بستگی داره . و نمی شه این طوری مقایسه کرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

همه که مثل من و شما نیستن مدل همه گوشیارو بلد باشن.از هر 10 نفر یه نفر مدلارو حفظه و میتونه درست تشخیص بده.
    واقعأ نظر دیگران این قدر براتون اهمیت داره؟؟
    در ضمن قیمت ای 71 در اروپا حدود 60 یورو از ن85 کمتره و با قیمت 270 یورو عرضه می شه!!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •