سلام. اونجا هم به جواب رسیدیم. داریم اطلاعات عمومی رو زیاد می کنیم ؟؟؟
سلام. اونجا هم به جواب رسیدیم. داریم اطلاعات عمومی رو زیاد می کنیم ؟؟؟
فرق dv5-1070 با dv4-1070 دقیقا در چیاس؟
کدوم بهتره؟
فرق های اصلی :فرق dv5-1070 با dv4-1070 دقیقا در چیاس؟
گرافیک dv5 - 1070 = geforce 9600 gt ولی dv4 - 1070 = geforce 9200 gs
ال سی دی dv5 = 15 inch و ال سی دی dv4 = 14 inch
وزن dv5 = 2.65 kg و dv4 = 2.3 kg
و از لحاظ هارد و رم و سی پی یو .... یکسان هستن .
دوستان من بالاهره تصمیم گرفتم Dv5 1060 بگیرم! به نظر شما ارزششو داره که 400 بزارم رو پولم و 1070 بگیرم؟؟
در ضمن شنیدم که بعد از تابستون قیمت ها میاد پایین, فکر میکنید 1070 قیمتش به چقدر برسه؟
راستی من تو سایت ایران پی اچ پی دیدم که تو لیست لپ تاپ هاش برای 1060 فینگر پرینت ننوشته بود! یعنی این مدل فینگر پرینت نداره ؟
آره داره. من خودم که dv5 1070 یه دو هفته ای می شه که خریدم و خیلی ازش راضیم. بعد هم ظاهر آنجوری که تو تاپیک ها من دیدم ، فینگرپرینت فقط برای کلاس هستش و امنیت آن از پسورد هم پایین تره. 1070 هم از نظر قطعات خصوصا سی پی یو و کارت گرافیک خیلی بهتر از 1060 است. تنها مشکل آن داغ کردن زیاد به هنگام کارهای سنگینی مثل بازی است که 1060 هم همین مشکل رو داره. پس فقط 1070
ممنون دوست عزیز
ولی من تقریباً در تمام روز میخوام روشن باشه اینجوری که خیلی بده!![]()
تمام روز روشن بودن با تمام روز بازی کردن فرق داره ... نگران نباشید من چند روزی یکی سفارش دادم برای دوستم از دبی آوردن اونقدر هم حرارت ایجاد نمیکنه که نگران باشید
فقط روی فرش نزارید که بتونه هوا از زیر بکشه کافیه ... خودش خنک میکنه
سلام
با تشکر از دوستان و راهنمایاشون.
من رفتم تو بازار یه تحقیقی در باره ی dv5 1070 & xps 1530 انجام بدم.
چند تا مغازه از xps 1530 بد گفتن .
گفتن خیلی خراب میشه و این حرفا.ولی خیلی ها هم تعریف کردن.
ولی تمام مغازه ها از dv5 1070 بد گفتن.
گفتن که ما کلی فروختیم اکثرا گرافیکشون سوخته از این حرفا.
من اینو تو پست خرید فروش لپ تاب دیدم.رجیستر جان جریان این که میگن کارت گرافیکی dv5-1070 میسوزه چیه؟آیا واقعا صحت داره.یا اینکه این فروشنده ها برای اینکه جنس خودشونو بفروشن میزنن تو سر جنسای دیگه؟؟؟؟؟؟رجیستر جان یا استریم جان شما ها که تو این کار خبره هستید میشه یکو درباره این مسله توضیح بدید.ممنون میشم
خیر ... به نظر شما یه شرکت میاد و لپ تاپی بزنه که کارت گرافیکش با چند ساعت بازی بسوزه ؟ کجای فروم های معتبر خارجی نوشته ؟ من که ندیدم ... گفتم قبلا مغازه دارها هزار تا چرند میگن تا جنسشون رو آب کنند...
خودم فروشنده بودم و هستم می دونم چیه دیگه ... پاش بیفته برای فروش یک اچ پی 6270 کل شرکت دل رو میکشم پایین و طرف رو منصرف می کنم
هم Xps M1530 گرافیک عالی داره و هم Hp 1070 و هیچ کدوم گرافیک نمی سوزونند
تنها در یک صورت : فن از کار بیفته و خراب باشه که قبل از سوختن هم خاموش میشه ... اونی که میسوزونه آورکلاک کرده مطمئن باش![]()
مرسی رجیستر جان که جوابمو دادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)