تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 53 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 529

نام تاپيک: Windows Seven اخبار

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا چند روزه رسید دستت ؟

من الان 3 روزه سفارش دادم خبری نشده .

دوباره سفارش بدم ؟

مخلصیم .
    3 روزه رسید دستم...
    من کرج هستم...
    دوباره سفارش نده!
    از کد رهگیریت استفاده کن ببین تو چه مرحله ای هست.
    بدرود.

2. این کاربر از Persian_Gun's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mhshaker71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    من می خوام ویستام رو به 7 آپگرید کنم ولی بعد از این که دو سه بار ری استارت میشه ارور می ده و بعد همه چیز رو به حالت اول بر می گردونه!!!
    کسی از دوستان می دونه مشکل از کجاست

پروفشنال mhshaker71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ببخشید من حواصم نبود فکر کردم توی تاپیک سوالات هستم
    عذر می خوام

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

این کی میاد ؟
    مایکروسافت 199$ پیش فروش کرده

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

این کی میاد ؟
    .................................................. .......................
    دوست عزیز نسخه کامل و اصلی رو هنوز تاریخ دقیق و مشخصی برای فروش نداره ( به علت اینکه در اروپا و امریکا و آسیا نرم افزار ها در یک روز معین به فروش نمی رسند و احتمالا با توجه به منطقه هایی که گفتم با 2 الی 5 روز فاصله فروشش مواجه هستیم ) اما به احتمال 90 % مهر و اگه به تاخیر نیافته دیگه تا اول آبان در دنیا عرضه می شه منتها چون در ایران مایکروسافت نمایندگی فروش محصولات نداره خوب این عرضه جهانی هم برای ما فایده نداره .ولی در روز اول عرضه به سرعت نسخه های اصلی کرک شده در روی اینتر نت قرار می گیرند...( مراقب باشید نسخه های قدیمی رو در اون موقع به عنوان نسخه اصلی به شما نفروشند )
    تازه مایکروسافت نسخه های RTM رو به بازار فرستاده که به گفته خودس 95% نسخه اصلی رو داره و برای تست و کارآزمایی برای کارخانجات و شرکت های نرم افزاری و سخت افزاری تهیه شده تا بتونند نرم افزار ها و درایور های محصولاتشون رو به روز کنند ..................

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کی میاد ؟
    تو بازار ایران همه چیز كلك هست
    پكهای نوت بوك را باز می كنن و سریال زیر رو یادداشت می كنن
    و بعد هم می گن اریجینال!!!

داره خودمونی میشه evanescence722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    كرج

12 بايدها و نبايدهاي ارتقا به ويندوز 7 رنج و سرمستي

بايدها و نبايدهاي ارتقا به ويندوز 7
    رنج و سرمستي
    مهم‌ترين دغدغه کاربران ويندوز اين است: ارتقاء بدهيم يا خير. 22اکتبر امسال، قطعا ورق ديگري از تاريخ کامپيوتر ورق خواهد خورد، چرا که ويندوز7 عرضه مي‌شود. با نگاه به کامپيوترهايمان، چه ويندوز اکس‌پي پير اما سريع را داشته باشد، يا ويستاي زيبا و کند، اين‌که ارتقاء بدهيم يا نه، قطعا ساعتي از وقت ما را به‌خود اختصاص خواهد داد.

نسخه‌هاي پيش از عرضه ويندوز7 تاکنون تاثير مناسبي روي مخاطب گذاشته‌اند، بازدهي، پايداري و قابليت استفاده در ويندوز هفت بسيار بهتر شده است. تطابق سخت‌افزاري، بزرگترين مشکلي که ويندوز ويستا با مشتريان داشت، برداشته شده است. ويندوز7 کوچک‌تر و سبک‌تر از ويندوز ويستا است. ويندوز7 بهتر و موثرتر مي‌تواند از منابع‌سيستمي و حافظه‌ها استفاده کند و ظاهر آن آنقدر جذاب است که هواداران ويندوز شرمنده هواداران مک نشوند.
    بدون شک ويندوز 7 قوي‌ترين سيستم عامل مايکروسافت در سال‌هاي اخير است و باز هم بدون شک بالاخره ما به‌سراغ آن خواهيم رفت.
    آخرالزمان براي اکس‌پي
    کاربران اکس‌پي احتمالا بخواهند که اين بار را بپرند، دلايل زيادي براي اين‌کار وجود دارد. سيستم‌هاي قديمي‌تر مثل ويستا سخت‌افزار را خجالت‌زده نمي‌کنند و اکس‌پي از ظاهري پير رنج مي‌برد و قابليت‌هاي امنيتي بسيار پاييني دارد و به‌سرعت پشتيباني مايکروسافت را هم از دست خواهد داد. مايکروسافت با فروش آن ديگر پول زيادي به‌دست نمي‌آورد و ديگر نبايد به سراغ اکس‌پي رفت، حالا هر چقدر هم که ويندوز اکس‌پي ويندوز خوبي باشد، نمي‌توان از يک کمپاني چند صد ميليارد دلاري انتظار داشت که تا ابد يک سيستم خوب را بفروشد و به سود کمتر از ايده‌آل قانع شود. دوران اکس‌پي سرآمده است.
    شرکت‌هاي تجاري که به ويندوز 7 اريجينال نياز دارند نيز از طرف ديگر، بايد فکر هزينه گزاف و پيچيده ويندوز در شبکه‌هاي پيچ‌درپيچ سازماني‌شان را بکنند.
    برخلاف برنامه‌هاي کاربردي، سيستم‌هاي عامل جديد به‌ندرت به‌سراغ عملکرد بهتر مي‌روند. سازمان‌ها هم به‌دنبال اين هستند که هزينه‌هاي اضافه را کم کنند و اگر بخواهند پروژه‌اي تعريف کنند که سيستم‌عامل جديدتري داشته باشند و در مقابل، هيچ عملکرد بهتري نصيب‌شان نشود، کدام مديرعاملي پاي برگه تاييد را امضا خواهد کرد؟
    اگر شما سيستمي داريد که با ويندوز ويستا کار مي‌کند، هيچ دليل فني، منطقي، احساسي و ... وجود ندارد که نخواهيد به ويندوز 7 برويد. خاموش کردن UserAccountControl در ويندوز 7، بسيار بهتر و ساده‌تر است. برنامه‌هايي که درست رفتار نمي‌کنند، هنگ نمي‌کنند، روي کار شما براي ديگر برنامه‌ها تاثير نمي‌گذاشند و حتما تعجب خواهيد کرد که دستگاه‌هايي که در ويستا کار نمي‌کردند، در ويندوز 7 پشتيباني شده‌اند. برنامه‌هايي که با فرمت ويندوز اکس‌پي 32 بيتي نوشته شده‌اند، مي‌توانند بدون هيچ مشکلي کار کنند، در صورتي که برنامه‌هايي که نياز به دسترسي مديريت دارند، در حالت حفاظت شده و مجازي ويندوز اکس‌پي اجرا مي‌شوند، فکر همه جاي اين کار شده است.
    بزرگترين دغدغه ارتقا از ويندوز ويستا به هفت، شايد براي کاربران خارج از کشور، مساله هزينه 150 دلاري آن باشد، ولي براي ما که احتمالا به‌زودي (با کمال تاسف) به‌مبلغ 2000 تومان مي‌شود، خريد، حتي اين مشکل هم براي به‌روز بودن وجود ندارد. از طرف ديگر، ضعف‌هاي ويستا و کندي‌هاي گاه و بيگاه آن، حتي از ويروس‌ها و جاسوس‌افزارها هم بدتر است.
    تقريبا تمام اهالي فن معتقدند که ويستا بدترين سيستم‌عاملي است که تاکنون توليد شده است.
    شايد بهترين گزينه در حال حاضر براي کاربران ويندوز اکس‌پي، که کامپيوترهايي قديمي دارند و دست کم يک هارد 500 گيگابايتي و 2 گيگابايت رم روي آن نصب کنند. قيمت هارد و رم تا به‌حال اينقدر ارزان نبوده و بهترين فرصت براي اينکار همين الان است. بعد از اينکار، تنها کافي است يک ويندوز 7 کنار اکس‌پي خود نصب کنيد و به‌مرور برنامه‌ها و پرونده‌ها را به آن منتقل کنيد تا 22 اکتبر از راه برسد. حتي اگر زماني خواستيد بازي کنيد که ويندوز اکس‌پي گزينه مناسب‌تري در اختيارتان قرار مي‌داد، سري هم به آن ويندوز مي‌زنيد.
    آيا هزينه‌اي که در قبال دريافت ويندوز 7 بايد نصيب ما شود، مي‌تواند عامل موثري باشد که اکس‌پي را رها کنيم؟ ويستا که اين ارزش را نداشت. اما من به شخصه ويندوز 7 را بررسي کردم و قاطعانه به شما مي‌گويم پاسخ اين سوال «بله» است. من حتي روي لپ‌تاپم که ويندوز ويستاي اريجينال داشت هم ويندوز 7 نصب کردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بله ویندوز خوبی است من نسخه 64 بیتی را استفاده میکنم خیلی خوب جواب میده و نسبته به ویستا ده دقیقه هم زودتر نصب میشه و اکثر درایورها را داره تا الان که خیلی از اون راضی هستم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

حالا آخرین نسخه اش اومده یا نه

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا آخرین نسخه اش اومده یا نه
    خیر ........ آخر مهرماه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •