تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 214 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 2137

نام تاپيک: ◄ سوالات و مشکلات درباره‌ی پوست صورت ! ►

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

جوش هات چه جوريان؟چركي يا قرمز و ملتهب؟
    تحقيقات ثابت كرده كه تغذيه نقش چنداني در ايجاد جوش نداره!اما گاهي به بعضي از غذا ها آلرژي داريد و باعث جوش ميشن!!
    احتكالا شما دچار جوش هاي آلرژيك هستين!بهترين راه مراجعه به يه متخصص پوست خوبه!!!با خود درماني به هيچ جا نميرسي!
    موفق باشي

2. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

10

سلام

اول از همه باید از همه‌ی دوستانی که با پاسخ های مفیدشون اینقدر سریع من رو راهنمایی کردن تشکر کنم !!!

جوش هات چه جوريان؟چركي يا قرمز و ملتهب؟
    تحقيقات ثابت كرده كه تغذيه نقش چنداني در ايجاد جوش نداره!اما گاهي به بعضي از غذا ها آلرژي داريد و باعث جوش ميشن!!
    احتكالا شما دچار جوش هاي آلرژيك هستين!بهترين راه مراجعه به يه متخصص پوست خوبه!!!با خود درماني به هيچ جا نميرسي!
    موفق باشي
    دوست من ، جوش ها دیگه خوب شدن ! شما زحمت کشیدی می خواستی راهنمایی کنی .
    فکر می کنم جوش ها تحت تاثیر یه چیزی ایجاد شده بودن ! چند تا احتمال میدم ولی دقیق نمی دونم ! به هر حال خوب شدن ...
    اتفاقا من با خود درمانی تونستم این جوش ها رو خوب کنم . از همین صابونه استفاده کردم و از اون چیزایی که حدس می زدم باعث ایجاد جوش شدن پرهیز کردم . خدا رو شکر الانم دیگه هیچ جوشی ندارم فقط بعضی هاشون جاش روی صورتم مونده ...

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

نگران جاي جوش نباشه!اگر جوش ها از نوع كيستيك باشن جاهاش ميمونه وگرنه اين جوش هاي معمولا ابتدا لكه هاي قرمز به نام ماكول و بعد به صورت قهوه اي به نام هيپرپيگمانتاسيون در ميان از بين ميرن سر انجام!
    اما در مورد جوش هاي شما:
    پس خوشبختانه جوشهاتون جدي نبوده و همونطور كه گفتم آرژيك بودن!جوش ها آلرژيك معمولا با پرهيز از بين ميرن اما اگر جوش ها تون از نوع (كومدون-پاستول و ...) بود با خود در ماني از بين نميرن!اگر هم برن به كامل از بين نميرن و دوباره بر ميگردن كه توضيحاتم رو همين جا پايان ميدم!چون بحث جوش صورت يا آكنه فوق العاده وسيع هست كه در صورتي كه مايل باشيد در خدمت هستيم

5. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

14

بله ، خدا رو شکر که من مشکلم حل شد .

ولی همونطور که گفتم من هراز گاهی یه دونه جوش بهم میزنه . حالا من می خوام ببینم می تونید یک صابون به من معرفی کنید که همه کاره باشه ! خودتون هم می دونید و می بینید که همه دنبال یه همچین صابونی هستن ! خب من هم تقریبا به پوست خودم احترام میذارم و همیشه سعی میکنم که بهداشت پوست رو رعایت کنم ولی خب همیشه دنبال یه صابونی بودم که همه کاره باشه ! یه صابونی که همه کاره باشه و بشه از اون روزانه برای بهداشت پوست استفاده کرد . به عنوان مثال این خواص رو داشته باشه :
    • جلوگیری از ایجاد جوش
    • روشن کننده و جوان کننده پوست
    • پاک سازی پوست از سلول های مرده و تجمع چربی ها
    • شفاف سازی پوست
    • تقویت پوست
    حالا من نمی دونم اصلا همچین چیزی میتونه وجود داشته باشه یا نه ! ولی خب منظورم صابونیه که هر چه بیشتر این موارد بالا رو توش داشته باشه و بشه از اون به صورت روزمره برای بهداشت پوست استفاده کرد ...

ممنون .

داره خودمونی میشه mohsen-jj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منم بچگی صورتم داشت رفتم دکتر 2 تا کرم داد خوب شد...
    بری دکتر حله !!!
    می شه بگی رفتی کجا (دکتر) ؟؟ آخه منم چند باز رفتم شیراز و اصفهان برا درمان ولی درمان نشده ؟؟

-------------------------------------------------------------------------------

آخر فروم باز raz72592's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    dreamland

13 درعجبم از خلق خدا

می شه بگی رفتی کجا (دکتر) ؟؟ آخه منم چند باز رفتم شیراز و اصفهان برا درمان ولی درمان نشده ؟؟

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بله ، خدا رو شکر که من مشکلم حل شد .

ولی همونطور که گفتم من هراز گاهی یه دونه جوش بهم میزنه . حالا من می خوام ببینم می تونید یک صابون به من معرفی کنید که همه کاره باشه ! خودتون هم می دونید و می بینید که همه دنبال یه همچین صابونی هستن ! خب من هم تقریبا به پوست خودم احترام میذارم و همیشه سعی میکنم که بهداشت پوست رو رعایت کنم ولی خب همیشه دنبال یه صابونی بودم که همه کاره باشه ! یه صابونی که همه کاره باشه و بشه از اون روزانه برای بهداشت پوست استفاده کرد . به عنوان مثال این خواص رو داشته باشه :
    • جلوگیری از ایجاد جوش
    • روشن کننده و جوان کننده پوست
    • پاک سازی پوست از سلول های مرده و تجمع چربی ها
    • شفاف سازی پوست
    • تقویت پوست
    حالا من نمی دونم اصلا همچین چیزی میتونه وجود داشته باشه یا نه ! ولی خب منظورم صابونیه که هر چه بیشتر این موارد بالا رو توش داشته باشه و بشه از اون به صورت روزمره برای بهداشت پوست استفاده کرد ...

ممنون .
    سلام

دوستان لطفا من رو راهنمایی کنید ...

ممنون

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض لك پوست

صابون يا كرمي براي از بين بردن كامل لك و روشن كننده پوست است ؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه oranoos2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

بله این مورد را من نیز شنیدم و برایم پیش آمده که بعضی از کرم های نرم کننده باعث تیرگی پوست می شوند بعلت ویتامین Eکه دارد

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

چند نكته و تجربه اندك من در مورد پوست :
    1- پوستي كه جوش دارد نبايد هيچ كرمي به آن زد بلكه ابتدا بايد براي رفع جوش آن اقدام كنيم.
    2- بهترين مرطوب كننده صابون داو هستش پيشنهاد مي كنم به جاي كرم از اين صابون استفاده كنيد .
    3-محصولات آرايشي و بهداشتي فقط خارجي.
    4-صابون KIA BEAUTY GOLDSTAR براي رفع جوش/لك/روش كننده پوست استفاده مي شود كه همراه يك كرم عذضه مي شود.

13. این کاربر از dsa dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •