تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 52 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 514

نام تاپيک: غواصی و موضوعات مربوطه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

سلام
    بله bsac هست ولی ستاره نداره ستاره را گفتم که متوجه بشید به عمق آب اگر کسی از شما پرسید ستاره در غواصی یعنی چی
    ممنون از شما

سلام
    ممنون از توضیحتون، مبلغ آموزش برای دوره اول bsac خیلی زیاد هست، در ضمن مدرک bsac یک مدرک sport محسوب میشه نه یک مدرک حرفه ای،

لطف کنید نام اصلی دوره های BSAC و عمق های آن را نام ببرید

در ضمن ، من یک شماره تماس از شما خواستم ، ندادید ولی تمامی مدرسان شماره تماس برای کسب اطلاعات بیشتر به کار آموزان میدن

برای من کمی عجیبه!!!

باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه aras_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام
    ممنون از توضیحتون، مبلغ آموزش برای دوره اول bsac خیلی زیاد هست، در ضمن مدرک bsac یک مدرک sport محسوب میشه نه یک مدرک حرفه ای،

لطف کنید نام اصلی دوره های bsac و عمق های آن را نام ببرید

در ضمن ، من یک شماره تماس از شما خواستم ، ندادید ولی تمامی مدرسان شماره تماس برای کسب اطلاعات بیشتر به کار آموزان میدن

برای من کمی عجیبه!!!

باتشکر

فکر کنم شما همه چی برایتان عجیب است !
    هروقت صلاح دانستم شماره می زارم باید از مدیران اجازه بگیرم این سایت علمی است نه سایت کاری
    هروقت خواستید بیاید بوشهر بگید شرکت ناجیان اعماق پیدام میکنی
    من نمی خواهم از این سایت به عنوان یک بازار استفاده کنم فکر کنم گزر زمان این چیزهارا به شما یاد بدهد
    با تشکر از شما .
    غواص یعنی........

3. 2 کاربر از aras_z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض غواص

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

فکر کنم شما همه چی برایتان عجیب است !
    هروقت صلاح دانستم شماره می زارم باید از مدیران اجازه بگیرم این سایت علمی است نه سایت کاری
    هروقت خواستید بیاید بوشهر بگید شرکت ناجیان اعماق پیدام میکنی
    من نمی خواهم از این سایت به عنوان یک بازار استفاده کنم فکر کنم گزر زمان این چیزهارا به شما یاد بدهد
    با تشکر از شما .
    غواص یعنی........
    سلام

بسیار خب،

هر طور که شما صلاح میدونید، من قصدم کسب اطلاعات بود،

فکر نمیکنم مدیران این سایت برای کسب اطلاعات و فراگیری دانش ایراد بگیرند

ما که به اندازه شما تجربه نداریم، اگر دوست دارید ما بدانیم پس باید برای ما توضیح بیشتر بدهید

اگر مایل به دادن شماره تماس خود هستید، میتوانید برای من ایمیل کنید

ایمیل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن ناراحت نشو ، منظور بدی نداشتم

با سپاس فراوان

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام

بسیار خب،

هر طور که شما صلاح میدونید، من قصدم کسب اطلاعات بود،

فکر نمیکنم مدیران این سایت برای کسب اطلاعات و فراگیری دانش ایراد بگیرند

ما که به اندازه شما تجربه نداریم، اگر دوست دارید ما بدانیم پس باید برای ما توضیح بیشتر بدهید

اگر مایل به دادن شماره تماس خود هستید، میتوانید برای من ایمیل کنید

ایمیل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن ناراحت نشو ، منظور بدی نداشتم

با سپاس فراوان

سلام
    قرار نیست کسی از کسی ناراهت بشه
    هرچی سوال شما داشتید جواب دادم ولی شما چون عطلاعات غواصی ندارید باور نمی کنید غواصان ایران چقدر توانا هستند.
    خدمت تمام دوستان عذیذ عرض کنم که هدف من از ایجاد این تاپیک تبادول عطلاعات بوده نه بازار یابی
    با سپاس فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

سلام
    قرار نیست کسی از کسی ناراهت بشه
    هرچی سوال شما داشتید جواب دادم ولی شما چون عطلاعات غواصی ندارید باور نمی کنید غواصان ایران چقدر توانا هستند.
    خدمت تمام دوستان عذیذ عرض کنم که هدف من از ایجاد این تاپیک تبادول عطلاعات بوده نه بازار یابی
    با سپاس فراوان

سلام آقا ارس

اگه اجازه بدين آخرين سوالم را از شما بپرسم

و ديگه مزاحم شما نشم

اسم اصلي دوره هاي غواصي در bsac را به من بگيد لطفاً؟؟؟؟

در ضمن من از اول هم عرض كردم اطلاعاتم در حد شما نيست

باتشكر

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض گواهینامه غواصی

گواهينامه درجه 3 آموزشگاه غواصی

مدت دوره كارآموزي :64 ساعت
    زمان آموزش تئوري:21 ساعت

:زمان آموزش عملي:43 ساعت

1-صدور گواهينامه درجه 3 غواصي با استاندارد بين المللي(I.L.O)

ب:مدت دوره كارآموزي :80 ساعت
    ج:زمان آموزش تئوري:26 ساعت
    د:زمان آموزش عملي:54 ساعت
    يك غواص درجه 3 بعد از اتمام دوره داراي تواناييهاي زير مي شود :
    1-توانايي اسكين دايوينگ در استخر و در دريا يا رودخانه يا پشت سدها .
    2-توانايي تشخيص عناصر محيط كار
    3-توانايي شنا كردن با لباس غواصي
    4-توانايي پريدن از ارتفاع مجاز به درون آب و برقراري ارتباط
    5-توانايي غوص (غوطه ور شدن) در اعماق تا 20 متري با طناب با تجهيزات و برقراري ارتباط
    6-توانايي حركت در كف تا عمق 20 متري با تجهيزات سنگين
    7-توانايي بازديد و تعيين موضع اشياء مغروق تا عمق 20 متري در روز
    8-توانايي باز كردن طناب از دور پروانه و سكان كشتي در روز
    9-توانايي بازديد از سيستم هاي مكنده هاي كشتي,نيروگاهها در روز
    10-توانايي خزه زدايي از دريچه هاي سيستم هاي آبرساني در روز
    11-توانايي بازديد از سيستم هاي حفاظت از خوردگي در روز
    12-توانايي بازديد از بستر كانالها در روز در شرايط مجاز
    13توانايي كشف و حمل اجسام تا عمق 20 متري در روز
    14-توانايي برقراري ارتباط با واحدهاي غواصي
    15-توانايي اجراي مقررات و آيين نامه هاي شغلي
    16-توانايي پيشگيري از حوادث و رعايت اصول و نكات ايمني و حفاظتي و بهداشت كار
    17-توانايي سرويس و نگهداري تجهيزات .
    كه هر يك از بندهاي فوق داراي استاندارد و مهارتها ي خاص خود بصورت تئوري و عمليات كارگاهي بصورت جداگانه دارا مي باشد به عنوان مثال استاندارد مهارت در بند 5 شامل :
    1-5 آشنايي با فيزيك غواصي.
    2-5 آشنايي با فيزيولوژي غواصي.
    3-5 آشنا يي با تجهيزات غواصي و اصول بكار گيري آنها.
    4-5 آشنايي با اعلام مخابراتي زير آب و مخابره از طريق طناب زندگي
    5-5 آشنايي با حيوانات دريا.
    6-5 آشنايي با بيماريهاي غواصي و غيره .......
    كه هر يك از آتيم فوق داراي آموزش تئوري و عملي مي باشد.
    طول دوره غواصي درجه 3 معادل 80 ساعت مي باشد و 15 غوص را در بر خواهد گرفت و صدور گواهينامه پس از اخذ امتحان كتبي و عملي تائيد خواهد شد .
    غواصي درجه 3 كه به سه قسمت زير تقسيم مي شود .
    1-) اسكين دايوينگ SKIN DIVING 2-) اسكوبا استخري SCUBA DIVER - POOL DIVER
    3- )اسكوبا در دريا يا درياچه OPEN WATER DIVER
    الف) اسكين دايوينگ شامل 3 جلسه استخر يك جلسه در دريا يا درياچه يا رودخانه

ب) اسكوبا استخري 3 جلسه در داخل استخر
    ج ) اسكوبا در دريا يا درياچه حداقل 12 جلسه كه جمع غوص اسكوبا 15 جلسه خواهد بود
    هزينه هاي درجه 3
    1)استخري( اسكين دايوينگ باضافه اسكوبا استخري 800.000 ريال
    2)اسكوبا در دريا جمعا":9.000.000 ريال
    جمع هزينه آموزش حرفه غواصي درجه 3 (استخري وكليه غوص هاي دريا) معادل 000/970/10 ريال است که شامل 80 ساعت درس تئوری و عملی می باشد .هزينه هاي فوق بدون محاسبه اياب و ذهاب و خورد و خواب وخوراك با احتساب بيمه دوره آموزش برآورده شده است . و هزينه تهيه جزوات و لاك بوك و يا آزمايشات پزشكي و كتاب به عهده خود كار آموز مي باشد و اگر افرادي باشند كه قبلا دوره هاي غواصي را در نيروي دريايي ارتش و يا نيروي دريايي سپاه و يا زير نظر موسسه هاي آموزشي ورزشي خارجي از قبيل ACUC,CMAS,PADI,IDSA,…. يا هر موسسه خارجي ديگر و يا نماينده هاي آنها آموزش ديده باشند و مايل به اخذ گواهينامه باشند كپي مدارك و سوابق خود را به دفتر آموزشگاه ارسال تا در كميته هم ترازي بررسي و كسري آموزش اعلام و
    در سطح خودشان آموزش ببيند و گواهينامه اي در سطح خودشان دريافت كنند طبيعي است كه هزينه هاي آموزشي هم به همان نسبت كسر خواهد شد . براي اعضا جهت هر غوص 20% تخفيف ارائه مي گردد .
    آموزشگاه غواصی فناوری دریایی در سال 1385 برای بالا بردن توان فنی و علمی آموزشی و تجهیزاتی خود و اعزام غواص حرفه ای در صنعت دریایی (Offshore diver) به خارج از کشور و جذب هنرجویان خارجی متقاضی غواصی نفتی با مشارکت انستیتوی بین المللی غواصی فناوری دریایی قشم Qeshm International Marine Technology Diving InstituteQIMTDI) بشماره ثبت 1611 اقدام به برگذاری دوره های جدیدی را موده که هنرجویان غواصی با گذراندن یک دوره آموزشی و قبولی در آزمون موفق به کسب 2 گواهینامه رسمی (1-فنی و حرفه ای 2- انستیتوی بین المللی غواصی فناوری دریایی قشم QIMTDI خواهند شد .
    کلیه هنرجویان میتوانند با ارائه کپی گواهینامه از فروشگاه لوازم غواصی با 10% تخفیف خرید نمایند.

گواهينامه درجه 2 آموزشگاه غواصی

مدت دوره كار آموزي:88ساعت

زمان آموزش تئوري:28 ساعت
    زمان آموزش عملي:60 ساعت

صدور گواهينامه درجه 2 غواصي با استاندارد بين المللي

International Labour Organization (I.L.O)

زير نظر سازمان فني و حرفه اي وزارت كار

ب:مدت دوره كار آموزي:88ساعت
    ج:زمان آموزش تئوري:28 ساعت
    د زمان آموزش عملي:60 ساعت
    يك غواص درجه 2 بعد از اتمام دوره داراي توانائيهاي زير مي شود :
    1-توانايي غوص كردن تا عمق 40 متري با تجهيزات.
    2-توانايي تعيين موضع اجسام مغروق در عمق 40 متري در روز و شب.
    3-توانايي باز كردن طناب از دور پروانه و سكان كشتي ها,تا عمق 40 متري در روز و شب.
    4-توانايي تميز كردن مكنده كشتي و نيروگاهها و خزه زدايي تا عمق 40 متري در روز و شب
    5-توانايي برسي سيستمهاي محافظ خوردگي صنايع دريايي تا عمق 40 متري در روز و شب
    6-توانايي حمل اجسام و اجساد از عمق 40 متري در روز و شب
    7-توانايي گوه زدن به منافذ مكنده هاي آبرساني كشتي ها تا عمق 40 متري
    8-توانايي وصله كاري بدنه كشتي ها تا عمق 40 متري در روز و شب
    9-توانايي بررسي و كنترل صدمات كشتي ها تا عمق 40 متري در روز وشب
    10-توانايي عكاسي و فيلمبرداري از اشياء مختلف تا عمق 40 متري در روز و شب
    11-توانايي جوشكاري تا عمق 40 متري در روز و شب
    12-توانايي برشكاري تا عمق 40 متري در روز و شب
    13-توانايي مونتاژ قطعات(TEST PLATE) مختلف زير آبي تا عمق 40 متري در روز و شب
    14-توانايي غوص كردن در آب هاي با ديد كم با رعايت قوانين ايمني تا عمق 40 متري
    15-تست اطاق فشار

گواهينامه درجه 1 آموزشگاه غواصی

مدت دوره كار آموزي:126ساعت زمان آموزش تئوري:40ساعت
    زمان آموزش عملي:86 ساعت

يك غواص درجه 1 بعد از اتمام دوره داراي توانائيهاي زير مي شود :

-توانايي غوص كردن تا عمق 50 متري در روز وشب
    2-آشنايي با جداول غواصي تا عمق 50 متري در روز وشب
    3-آشنايي با ايستگاههاي برداشت فشار.
    4-شناسائي اصول برداشت و گذاشت فشار.
    5-توانايي برنامه ريزي عمليات غواصي تا عمق 50 متري.
    6-آشنايي با مباني برنامه ريزي عمومي
    7-آشنايي با مباني برنامه ريزي غواصي تا عمق 50 متري
    8-شناسايي اصول برنامه ريزي عمليات غواصي تا عمق 50 متري
    Last edited by aras_z; 22-04-2009 at 12:08.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض cmas

دوره هاي غواصي با استاندارد cmas ایتالیا

فدراسیون بین المللی غواصی ( c.m.a.s) در سال 1959 میلادی در شهر موناکو فرانسه با شرکت پانزده کشور به مدیریت آقای جاکوآس ایف کاستوا شروع به فعالیت نمود ودر حال حاضر سازمانهای ذیل:
    1-مرکز آموزش فرهنگی و علمی سازمان ملل متحد (u.n.e.s.c.o )
    2-سازمان بین المللی محیط زیست و بهداشت (i.u.c.n )
    3- کمیته بین المللی المپیک (i.o.c )
    4-سازمان عمومی فدراسیونهای ورزشی بین المللی (g.a.i.f.s )
    5-سازمان بازیهای جهانی (o.w.g)
    در زمینه غواصی فعالیت و همکاری دارند.
    كه اين دوره شامل دوره هاي به ترتيب تك ستاره، دوستاره، سه ستاره، و جهت مربيگري چهار ستاره، برگزار مي گردد. فدراسيون نجات غريق و غواصي ايران فقط دوره هاي غواصي با استاندارد cmas را قبول دارد. Cmas يك استاندارد جهاني بوده و برنامه دوره ها به شرح ذيل مي باشند.

1 -دوره تك ستاره در كيش يا قشم یا چابهار به مدت 5-7 روز شامل 3 غوص استخري+ 4 غوص دريايي با حداکثر عمق 15 متر -قیمت400000
    2 -دوره دو ستاره در كيش يا قشم یا چابهار به مدت 10 -15روز شامل 20 غوص روز + 4غوص شب با حداکثر عمق33 متر-قیمت 850000
    3 -دوره سه ستاره در كيش يا قشم یا چابهار به مدت 20-30روز متشكل از2 دوره دو ستاره در ارتفاع40+ متر-قیمت 1700000
    اين مبالغ فقط شامل دوره بوده و هزينه اياب و ذهاب ، هتل ، خورد و خوراك به عهده كارآموز مي باشد.
    پس از موفقيت در پايان دوره ها بسته به نوع دوره يك حكم از فدراسيون نجات غريق و غواصي و يك كارت بين المللي از cmas ايتاليا به كارآموزان اعطاء مي گردد.
    توضيح اينكه اگر كارآموزي نياز به كارت بين المللي نداشت از هزينه هاي درج شده در جدول مبلغ 35000 تومان كسر مي گردد. مدارك مورد نياز جهت ثبت نام در اين استاندارد يك قطعه عكس 4*3 ، فرم چك آپ پزشكي ، دو عدد كپي شناسنامه كه به انگليسي ترجمه شده باشد و در صورت لزوم داشتن کارت کمک منجی غریق و اشنایی با فن شنا.جهت شرکت در کلاسهای با درجات بالاتر داشتن گواهینامه قبولی و ارائه دفتر ثبت عملیات غواصی الزامی است.داشتن حداقل سن 14 سال.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض غواصی

دی و سيمس PADI CMAS
    Discover Scuba 1 - 2 Star
    Open Water
    Advanced UDI
    Rescue Diver 1 - 2 Star
    Divemaster

Our well trained and experienced staff use the latest equipment to make your diving experience a good one. The director R.K Somadasa de Silva (or Somey as he is commonly known) is well reputed in the region as a commercial and professional diver. He has over 30 years of experience in the diving industry and is qualified both as a UDI/CMAS instructor and a PADI assistant instructor, with more than 500 foreign students to his credit and innumerable local divers. In addition to teaching, Somey is qualified as a commercial diver and has worked on a number of underwater construction projects, both for private and government institutions.

Obviously Somey is not the only member of staff. The two divemasters, Ishan and Dharshana, are both PADI assistant instructors and have many thousands of dives in their logbooks, having been diving here for over 10 years. Our chief boatman, Sarath, is both certified by the Sri Lanka Port Authority and very experienced on the open seas (we swear he uses natural GPS!). As well as these friendly and experienced fellows we have a number of other dive guides and boatmen, all keen to help you enjoy your dives.

As a family run operation, the International Diving School is well known for its welcoming nature and many of our customers return time after time, becoming friends within a few dives. So come diving with Somey and the team at the International Diving School, Hikkaduwa and prepare to dive here again and again.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

دوره هاي غواصي با استاندارد cmas ایتالیا

فدراسیون بین المللی غواصی ( c.m.a.s) در سال 1959 میلادی در شهر موناکو فرانسه با شرکت پانزده کشور به مدیریت آقای جاکوآس ایف کاستوا شروع به فعالیت نمود ودر حال حاضر سازمانهای ذیل:
    1-مرکز آموزش فرهنگی و علمی سازمان ملل متحد (u.n.e.s.c.o )
    2-سازمان بین المللی محیط زیست و بهداشت (i.u.c.n )
    3- کمیته بین المللی المپیک (i.o.c )
    4-سازمان عمومی فدراسیونهای ورزشی بین المللی (g.a.i.f.s )
    5-سازمان بازیهای جهانی (o.w.g)
    در زمینه غواصی فعالیت و همکاری دارند.
    كه اين دوره شامل دوره هاي به ترتيب تك ستاره، دوستاره، سه ستاره، و جهت مربيگري چهار ستاره، برگزار مي گردد. فدراسيون نجات غريق و غواصي ايران فقط دوره هاي غواصي با استاندارد cmas را قبول دارد. Cmas يك استاندارد جهاني بوده و برنامه دوره ها به شرح ذيل مي باشند.

1 -دوره تك ستاره در كيش يا قشم یا چابهار به مدت 5-7 روز شامل 3 غوص استخري+ 4 غوص دريايي با حداکثر عمق 15 متر -قیمت400000
    2 -دوره دو ستاره در كيش يا قشم یا چابهار به مدت 10 -15روز شامل 20 غوص روز + 4غوص شب با حداکثر عمق33 متر-قیمت 850000
    3 -دوره سه ستاره در كيش يا قشم یا چابهار به مدت 20-30روز متشكل از2 دوره دو ستاره در ارتفاع40+ متر-قیمت 1700000
    اين مبالغ فقط شامل دوره بوده و هزينه اياب و ذهاب ، هتل ، خورد و خوراك به عهده كارآموز مي باشد.
    پس از موفقيت در پايان دوره ها بسته به نوع دوره يك حكم از فدراسيون نجات غريق و غواصي و يك كارت بين المللي از cmas ايتاليا به كارآموزان اعطاء مي گردد.
    توضيح اينكه اگر كارآموزي نياز به كارت بين المللي نداشت از هزينه هاي درج شده در جدول مبلغ 35000 تومان كسر مي گردد. مدارك مورد نياز جهت ثبت نام در اين استاندارد يك قطعه عكس 4*3 ، فرم چك آپ پزشكي ، دو عدد كپي شناسنامه كه به انگليسي ترجمه شده باشد و در صورت لزوم داشتن کارت کمک منجی غریق و اشنایی با فن شنا.جهت شرکت در کلاسهای با درجات بالاتر داشتن گواهینامه قبولی و ارائه دفتر ثبت عملیات غواصی الزامی است.داشتن حداقل سن 14 سال.

سلام، خسته نباشید

استاد، از همه دوره ها توضیح دادید به جز اسامی اصلی دوره های bsac ؟؟؟؟

با احترام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •