راستش من نفهمیدم مشکلت چیه.
چرا همه ی مشکلات و سوالاتو توی یه پست نمی دی تا آدم بدونه باید چی جواب بده ؟
راستش من نفهمیدم مشکلت چیه.
چرا همه ی مشکلات و سوالاتو توی یه پست نمی دی تا آدم بدونه باید چی جواب بده ؟
اقا شایان من در نصب chickhen گیر کردم 100 بار دستگام خاموش شد و اخرشم نصب نشد![]()
دوست عزیز اگر همه مراحل را دقیق انجام دادی و نصب نشد با یک مموری دیگر امتحان کن.
این برنامه با بعضی از مموری های تقلبی سازگاری نداره و نمیتونه برنامه را نصب کنه.
این مشکل برای یکی از دوستام وجود داشت که همه مراحل را انجام میداد اما برنامه براش کار نمیکرد.بعد با مموری خودم امتحان کردم بار اول نصب شد.
بعد دوستم یک مموری اصلی خرید مشکلش حل شد.
شما هم با یک مموری دیگه امتحان کن مشکل حل میشه.
اقای چوری من از تو جواب نخواستم از شایان جواب خواستم تو همیشه این حرفها را میزنی لطفا تو دیگه به من جواب نده![]()
شما دفعه ی آخرت باشه با این لحن با بچه های انجمن صحبت میکنی ! من فکر نمیکنم کسی تو این فروم به اندازه علی جان در مورد PSP اطلاعات داشته باشه !
نمک میخوری و نمکدون میشکنی برادر ؟
این چه لحنیه عزیز.
منم اگه بودم همینو میگفتم. ولی خاهشا دیگه این جوری صحبت نکن. تو با یه رم high speed باید امتحان کنی. یه رم
اورجینال.
علی جون سروره. من که خیلی چیزا ازش یاد گرفتم.
ولی یه چیزی هم میگم لطفا کسی جواب نده. فقط میگم چون واسه کسی سو تفاهم نشه.
دانش و معلومات هر کسی به تعداد پستیی که داره ربطی نداره.
من اگه هر چیزی بلد باشم که هیچ چیزم بلد نیستم از همین بچه های گل فروم یاد گرفتم و از دوست خوبم اقا
بهزاد که یه مغازه دار هستش.
آقا نصیحت ها رو درباره ی لحنت بچه ها گفتن. اما در مورد مشکلت من 90% احتمال میدم که تنظیم ساعت psp مشکل داره باید بزاری رو: +01:00 brussels
اقا من این کار رو کردم ولی باز هم جواب نداد درزم من داشتم با اقا چوری شوخی می کردم اگر جدی گرفته می خوام من رو ببخشه
به نظر من بده به یه مغازه تا واست کپی خور کنه. از روی دستش نگاه کن تا کامل یاد بگیری.
خیلی خوشحال شدم دیدم که اون حرفو به شوخی زدی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)