تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 79 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 787

نام تاپيک: Silent Hill: Homecoming

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

منم با اجازه Optimus prime یکم به متنشون اضافه کردم(خیلی کم) تا موضوع بهتر درک شه

داستان بازی بصورت خلاصه :

داستان بازی هم این بود که در اصل 4 خانواده بودند که جزو فرقه Silent Hill بودند (خانواده های دکتر فیچ ، آقای مایور بارلت ،خانواده ELLE ،خانواده ALEX) اما چند صد سال پیش از Silent hill مهاجرت می کنند و به Sheperd's Glen می روند و شهر آنجا را بنا می کنند ولی به خاطر اینکه از شر خدای خود در امان باشند باید هر کدام هر چند وقت یکی از بچه های خود را قربانی خدای خودشان کنند که اگر در مرحله آخر قبل از غول آخر( آمنیون) اون نوشته ها که روی سنگ ها بود چک کرده باشید این کار توسط هر خانواده تا 4 نسل قبل صورت میگرفته مثلا قبل از آلکس یه نفر به اسم rebeca sheperd قربانی شده بود اما تا این نسل همه قربانیها بدون اشکال صورت میگرفت تا اینکه پدر آلکس تو کارش دچار اشتباه شد و موفق نشد (همانطور که مادر elle به آلکس گفت پدرت این کار رو خراب کرد و وظیفه خودشو انجام نداد). در اصل هر Boss Fight بازی یکی از بچه های قربانی شده توسط والدین خودش بود(غول اول پسر آقای مایور بارلت، غول دوم دختر دکتر فیچ ،غول سوم دختر مارگارت (غول سوم خواهر elle) (مارگارت مادر اله هست) و غول آخر هم جاش ) . Alex هم باید به جای جاش قربانی می شد. برای همین پدرو مادرش دوستش نداشتند. اون انگشتر هم نشان خانوادگی Sheperd بود که قاعدتا باید به Josh می رسید نه Alex چون Alex باید قربانی می شد.

در واقع متن بالا که توسط optimus prime نوشته شده رو خیلی کم دستکاری کردم بخاطر جسارتی که کردم از optimus prime عذر میخوام
    Last edited by AMIRSSS; 09-12-2008 at 02:10.

2. این کاربر از AMIRSSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم همین مشکل رو دارم و هنگام اجرا همین پیغام رو میده
    در صورتی که من بازی splinter cell double agent که احتیاج به پیکسل شیدر 3 داشت رو اجرا کردم
    ولی برای اجارای این بازی خمچین پیغامی بهم میده
    توی هیچ بازی هم مشکل گرافیگ نداشتم و بیشتر بازی ها رو روی درجه گرافیکی high بازی کردم
    دلیلش چیه؟؟؟
    کسی نمی تونه به ما کمک کنه...؟؟؟؟!!!!
    خیلی وقته این بازی رو گرفتم هنوز نتونستم بازی کنم

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

از دوستان کسی نمیتونه به ما کمکی کنه؟! الان سه چهار روزه این بازی رو گرفتم نصبش هم کردم ولی موقع اجرا ارور میده.!!!
    لطفا" هر چه سریعتر به ما کمک کنید... ممنون میشم.

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

من اينجا گير كردم . چطوري ردش كنم؟

به غیر از این 2 تا چرخ مثل این هست در اطراف قفس. اینو تابوت انتخاب کن. یکی دیگرو هیچی و اون یکیرو شاه یا وزیر.

سلام..دوست عزیز من هم همینجا گیر کردم ولی همین کاری رو که شما گفتی انجام دادم ولی هیچ اتفاقی نمی افته!!..چیکار کنم؟..مرسی..

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshinaghasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

قبلا بعضی از دوستان نوشته بودند که صدای بازی رو ندارند منم این مشگل رو داشتم اما با یه ترفند صدای بازی و دراوردم و اونم اینه که مودم را uninstal کنید یا یه جوری پاکش کنید

سلام..دوست عزیز من هم همینجا گیر کردم ولی همین کاری رو که شما گفتی انجام دادم ولی هیچ اتفاقی نمی افته!!..چیکار کنم؟..مرسی..
    من این بازیو تموم کردم . فکر کنم باید پس از تغییر لوح ها دستتو تو او سوراخ کنی

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

من این بازیو تموم کردم . فکر کنم باید پس از تغییر لوح ها دستتو تو او سوراخ کنی
    همین کارو انجام دادم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد !

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

سلام دوست من یکیشو تابوت بذار..اون یکی رو عکس اسب بذار اون یکیم خالی...موفق باشی

9. این کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت azizian.qaravi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض ;كمك در نصب (فوري)

با سلام من يه چند روزيه اين بازي رو گرفتم اما موقع نصب به بعضي فايلا كه مي رسه اين پيغامو مي ده :

an error occoured while trying to read the source file:
    the source file is corrupted
    click retry to try again . ignore to skip this file(not recommended). or abort to cancel instalation
    من همش ignore رو مي زنم فايلو رد مي كنه اما حدود 3 ساعته داره نصب مي شه
    تو رو خدا يكي كمكم كنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام من توی مرحله کشتن اون غول عروسکی گیر کردم چون یه خورده سیستمم بد می کشه و هر چی کلیک می کنم ایراد می گیره می خواستم ببینم از بچه ها کسی سیو بعد از کشتن اون غول را داره اگه داره برام بزاره ممنون می شم من یه سیو دارم که مال کل بازی هست اما سیو بعد از اون غول عروسکی را می خوام با تشکر

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

دوستان لطفا" کمک .... چطور باید این ارور رو رفع کنم؟! تصویرش در صفحه 27 است. راهنمایی کنید... مرسی.

13. این کاربر از 9vin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •