تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 70 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 698

نام تاپيک: سوالات و مشکلات مربوط به نصب چندین سیستم عامل در کنار یکدیگر

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام

من 3 تا ویندوز نصبیده بودم

2 تا ایکس پی یه سون امروز اومدم یکی از ایکس پیارو پاکیدم یه دونه sp3 نصب کردم حالا وقتی پیسی میاد بالا

میخام انتخاب کنم تو یکی از ویندوزا بره فقط دو تا از ویندوزام هستش یعنی ایکس پی جدیده و قدیمیه

ویندوز 7 نیستش که انتخاب کنم برم توش

چکارش کنم؟
    سلام
    سوال یک نفر از ضمیمه کلیک.

من روي سيستمم ويندوز7 داشتم و سپس روي آن ويندوز اکس‌پي نصب کردم. حالا وقتي سيستم بالا مي‌آيد به‌طور خودکار وارد محيط اکس‌پي مي‌شود و به من اجازه انتخاب يکي از ويندوزها را نمي‌دهد. اين مشکل چطور رفع مي‌شود؟

شما ابتدا بايد ويندوز XP را نصب كنيد و سپس ويندوز7 را در درايو ديگري نصب كنيد. چنانچه پس از نصب ويندوز7، ويندوز اكس‌پي را نصب كنيد، اين ويندوز فايل‌هاي بوت ويندوز7 را از بين مي‌برد.
    حال چنانچه در چنين وضعيتي قرار گرفتيد، سيستم خود را با ديسك بوت ويندوز7 راه‌اندازي كنيد.
    در صفحه Install كليد Repair را بيابيد، پس از Repair ويندوز7، سيستم دوباره راه‌اندازي خواهد شد و فايل‌هاي بوت ويندوز7 نيز كپي خواهند شد. بنابراين اين‌بار به هنگام بالا آمدن سيستم، حق انتخاب يكي از 2 ويندوز را خواهيد داشت.

2. 4 کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali6803's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

سلام
    سوال یک نفر از ضمیمه کلیک.

من روي سيستمم ويندوز7 داشتم و سپس روي آن ويندوز اکس‌پي نصب کردم. حالا وقتي سيستم بالا مي‌آيد به‌طور خودکار وارد محيط اکس‌پي مي‌شود و به من اجازه انتخاب يکي از ويندوزها را نمي‌دهد. اين مشکل چطور رفع مي‌شود؟

شما ابتدا بايد ويندوز XP را نصب كنيد و سپس ويندوز7 را در درايو ديگري نصب كنيد. چنانچه پس از نصب ويندوز7، ويندوز اكس‌پي را نصب كنيد، اين ويندوز فايل‌هاي بوت ويندوز7 را از بين مي‌برد.
    حال چنانچه در چنين وضعيتي قرار گرفتيد، سيستم خود را با ديسك بوت ويندوز7 راه‌اندازي كنيد.
    در صفحه Install كليد Repair را بيابيد، پس از Repair ويندوز7، سيستم دوباره راه‌اندازي خواهد شد و فايل‌هاي بوت ويندوز7 نيز كپي خواهند شد. بنابراين اين‌بار به هنگام بالا آمدن سيستم، حق انتخاب يكي از 2 ويندوز را خواهيد داشت.

اقا برای من مشکل ایجاد شده.......من 7 داشتم بعد xp نصب کردم دیگه7 بالا نیومد..چند روزی با همون xp کار کردم خسته شدم دوباره تو یه درایو دیگه 7 رو دوباره نصب کردم که هر دو تا ویندوز را با هم داشته باشم. طبق گفته دوستان که اول xpبشه بعد سون مشکل نیست.....اما برای من بعد از 7 الان xp بالا نمیاد ...خستم کرد به خدا اینقدر ویندوز عوض کردم ...چی کار کنم....!!!

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

2

اقا برای من مشکل ایجاد شده.......من 7 داشتم بعد xp نصب کردم دیگه7 بالا نیومد..چند روزی با همون xp کار کردم خسته شدم دوباره تو یه درایو دیگه 7 رو دوباره نصب کردم که هر دو تا ویندوز را با هم داشته باشم. طبق گفته دوستان که اول xpبشه بعد سون مشکل نیست.....اما برای من بعد از 7 الان xp بالا نمیاد ...خستم کرد به خدا اینقدر ویندوز عوض کردم ...چی کار کنم....!!!

http://www.4shared.com/file/129346245/55de98aa/EasyBCD_172.html
    در بخش Add/Remove Enteries میتونی تنظیمش کنی.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

http://www.4shared.com/file/129346245/55de98aa/EasyBCD_172.html
    در بخش Add/Remove Enteries میتونی تنظیمش کنی.

سلام....نشد که نشد......نمیدونم چرا ایکس پی دیگه نمیاد بالا..............!!!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام....نشد که نشد......نمیدونم چرا ایکس پی دیگه نمیاد بالا..............!!!!!!!!!!!!!
    سلام
    نباید براتون این مشکل پیش می اومد چون همه با این روش ویندوزها رو نصب می کنند.شما تو این نرم افزار وقتی تو قسمت add/remove entries قسمت پایینش یعنی add an entry ویندوز xp ودرایوش رو انتخاب میکنید و add entry رو میزنید اون بالا باید دو تا گزینه داشته باشید و سیو که کنید باید تو گزینه بوت دو تا ویندوز رو نشون بده.همه این مراحل رو درست میرید؟

7. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

سلام
    نباید براتون این مشکل پیش می اومد چون همه با این روش ویندوزها رو نصب می کنند.شما تو این نرم افزار وقتی تو قسمت add/remove entries قسمت پایینش یعنی add an entry ویندوز xp ودرایوش رو انتخاب میکنید و add entry رو میزنید اون بالا باید دو تا گزینه داشته باشید و سیو که کنید باید تو گزینه بوت دو تا ویندوز رو نشون بده.همه این مراحل رو درست میرید؟

اول کار که نرم افزار بالا میاد میزنه که با سون مشکل داره..بعد که میرم داخل..همه کارها رو میکنم تو بوت هم اضافه میشه اما بعدش که میخوام با xp بیام بالا این ارور میده :

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اول کار که نرم افزار بالا میاد میزنه که با سون مشکل داره..بعد که میرم داخل..همه کارها رو میکنم تو بوت هم اضافه میشه اما بعدش که میخوام با xp بیام بالا این ارور میده :

سلام
    شما ويندوزتون مشكل داره.سي دي ويندوز xp رو تو سي دي رامتون بزاريد.بعد بزاريد كامپيوتر از سي دي بوت بشه بعد تو صفحه اي كه مياد R رو بزنيد كه بره تو recovery console خوب اونجا گزينه 1 يا2 كه مربوط به xp هست رو انتخاب كنيد.بعد اينها رو اونجا بنويسيد و enter بزنيد.
    \: COPY *:\I386\NTLDR C
    \:COPY *:\I386\NTDETECT.COM C
    به جاي * اسم cd_rom رو ميزاريد و اگه ويندوز xp رو تو درايو c نداريد وجاي ديگه هست اسم اون رو ميزاريد.

10. 2 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

سلام
    من میخوام ویندوز xp و 7 رو داخل یک درایو نصب کنم ، این امکان وجود داره ؟؟ و آیا نیاز به تنظیمات خاصی هست ؟
    اول باید xp رو نصب کنم یا 7 رو ؟؟؟

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام
    من میخوام ویندوز xp و 7 رو داخل یک درایو نصب کنم ، این امکان وجود داره ؟؟ و آیا نیاز به تنظیمات خاصی هست ؟
    اول باید xp رو نصب کنم یا 7 رو ؟؟؟
    تا جايي كه ميدونم امكان نصب يه ويندوز در يه درايو امكان نداره

موفق باشيد.

13. 3 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من یه seven و xp نصب کردم اما برای xp مشکل پیش اومده ومن باید دوباره نصبش کنم . چطوری seven رو فرمت کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •