دوستان از دیشب تاحالا وسط کار اینتترنتم یهو قطع میشه .و مجبورم دوباره بزنم وصل شه.دیگه نمیتونم بزارم دانلود بشه و برم.نمیدونم واسه شمام اینطوری شده.
اگه نشده کسی میدونه باید چیکار کنم؟
دوستان از دیشب تاحالا وسط کار اینتترنتم یهو قطع میشه .و مجبورم دوباره بزنم وصل شه.دیگه نمیتونم بزارم دانلود بشه و برم.نمیدونم واسه شمام اینطوری شده.
اگه نشده کسی میدونه باید چیکار کنم؟
Last edited by sms11; 22-09-2008 at 15:47.
آقا یون من ویندوزم رو عوض کردم خواهشن بگین چه جوری مودم رو تتنظیم کنم به صفحه اصلی می رم ولی تنظیمات از جمله آی پی و ... رو چیکار کنم ممنون اگه بگین
امروز دیگه واقعا کندی سرعت به حد نهایی خودش رسیده حقیقتا صفحات هم بزور باز میکنه زنگ زدم پشتیبانی خوده یارو هم شاکی بود و میگفت میدونم سرعت افتضاحه و مشکل پهنایه باند متاسفانه عمومی هم هست گفت من کاری نمیتونم بکنم بهتره با پشتیبانی مشتری یا همون Customer Care تماس بگیری همون شماره 81681 ولی جالبه که به این شماره که میزنگی اصلا بخشی به نام پشتیبانی مشتری وجود نداره بخش فروش داره فقط برای ADSL نمیدونم .
یچیز براتون بزارم بخندین همه این تست اینترنت 512 منه واقعا کی چیزی نمیشه گفت :
![]()
شماره پشتیبانی فنی اینه
81686868
ولی جوابه درستی بهت نمیدن امروز بدتر شده
پشتیبانی فنی رو که میدونم , پشتیبانی فنی زنگ زدم گفت زنگ بزن پشتیبانی مشتری دیگه (Customer Care) این دو تا با هم فرق میکنن اتفاقا تو سایتشم برید تو بخش تماس با ما ببنید پشتیبانی مشتری رو همین 81681 زده . همونیه که زنگ میزنن میگن از سرویس راضی هستی یا نه بره من یه بار زنگ زدن یادش بخیر اون موقع وضعیت خوب بود هیچی نگفتم .
ببنیم دوستان دیگه مشکل کندی سرعت ندارن .
Last edited by milky way; 23-09-2008 at 16:35.
مال من سرعتش فرقی نکرده فقط چند شب پیش یهو قطع میشد همین.الانم خداروشکر خوبه
ای کاش این اپلودت مال من بود خیلی می تونستم به بچه ها کمک کنم
کدوم انتن اینجوری شده؟
اوه اوه امروز سرعت از دیروزم بدتره دیگه غیر قابل تحمله دقیقا سرعت اینترنت من الان از دایل آپ کند تره دوباره زنگ زدم پشتیبانی میگه تحمل کنید دیگه نمیدونم چیکار کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)