سلام
به نظر من هم مارکز گزینه خوبیه ولی من خاطرات روسپیان سودا زده من ( دلبرکان غمگین من) رو پیشنهاد می کنم.....
سلام
به نظر من هم مارکز گزینه خوبیه ولی من خاطرات روسپیان سودا زده من ( دلبرکان غمگین من) رو پیشنهاد می کنم.....
من هم با صد سال تنهایی موافقم ... هم جای بحث زیاد داره و هم فکر می کنم خیلی ها این کتاب رو خونده باشن ...![]()
من هم با مارکز شدیدا موافقم
و بیشتر با صد سال تنهایی چون فکر می کنم خیلی ها خونده باشند
البته باید برم یه دور کتاب رو دوره کنم با اون همه خوزه : دی
من نخوندمشپس چرا پیشنهاد دادم؟ خب واسه اینکه بخونمش: دی
البته اگه انتخاب شد یکی لطف کنه و لینکش را بزاره و ...
خب پس طبق نظر اکثریت دوستان صد سال تنهایی را انتخاب شد برای بحث و گفتمان
این هم لینک دانلود کتاب با فرمت DjVu:
ا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه با فرمت djvu مشكل دارين براي تبديل به pdf:
با نرم افزار IrfanView يا Djview اين فرمت رو مي شه ديد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كسي نميخواد چيزي بگه ؟؟؟؟؟؟؟؟
--------
بعد از خوندن كتاب اين سوال برام به وجود اومد كه چرا اين كتاب انقدر تحسين شد ؟؟؟؟؟؟؟؟ البته منظورم اين نيست كه كتاب بدي بود فقط به نظرم خيلي عادي بود .......و البته شايد هم همين عادي بودنش باعث شد كه به عنوان يه شاهكار شناخته بشه !!!! شايد هم چون وقتي كه اين كتاب رو خوندم سن كمي داشتم نتونستم زيباييش رو درك كنم ........ ولي يكي از بزرگ ترين فاكتورهايي كه باعث ميشه يه كتاب به نظر من جالب بياد رو نداشت : قدرت جذب مخاطب ...... ريتم كند كتاب به حدي بود كه مجبور شدم دو بار تاريخ بازگشت كتاب رو تمديد كنم .....
با اينحال بعد از گذشت سال ها همچنان اميدوارم كه يه نفر بتونه نكاتي رو كه باعث شده كتاب به نظرش جالب بياد رو برام توضيح بده شايد كه بتونم پي به زيبايي اين اثر بزرگ ببرم ........
من علاقه ای به این کتاب ندارم و صحبتی هم در این مورد ندارم که بکنم ولی به نظره من قدرت جذب مخاطب این کتاب بسیار بالاس یا خداقل مارکز با این کتاب بین عوام شناخته شد...
صدسال تنهایی کتاب قشنگی بود..من هم وقت خوندن این کتاب سن مناسبش رو نداشتم اما الان بعد از چند سال که به این کتاب فکر می کنم به این نتیجه می رسم که کتاب خوبی بود و اینکه چه قدر اشتباه کردم که تو سن کم خوندمش....![]()
کلا خیلی از شخصیت ها و وقایع کتاب جالب بودن و بعضا بدجوری آدم رو شگفت زده می کردن ....مثلا من آخر کتاب رو خیلی دوست دارم ....همین طور خوزه آرکادیو بوئندیا و اینکه می بندنش به درخت واینا....
قسمت های اون سرهنگه آئورلیانو بوئندیا هم جالب بود به خصوص من اون قسمتش رو دوست دارم که این سرهنگه چون کم کم تبدیل به یه افسانه می شه بعد از گذشت چند نسل وقتی نوه هاش (شایدم نتیجه هاش) در موردش از بقیه سوال می کنن همه وجودش رو انکار می کنن و می گن اصلا همچین کسی وجود نداشته .....
کلا من بهش امتیاز 8 می دم...![]()
سلام
پیشنهاد میکنم که حتما وقتی کتاب رو میخونین شجره نامه اعضای خانواده رمان رو هم پیش رو داشته باشید تا گیچ نشین و شاید منصرف از ادامه.
بخشی که در ترجمه کیومرث پارسای وجود نداره، ولی در ترجمه بهمن فرزانه و بیتا حکمی موجوده.
این انگلیسیش :
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/99/Buendia.gif
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)