خیلی زورداره وقتی کسی میاد الکی میگه سرعت من میانگین 58 کیلو بایته حالا کسی ندونه باور میکنه میگه چه بهتر هم سرعتش بالاست هم محدودیت حجمی نداره .
جالبه حتی یک نمونه نتونسته نشون بده ولی اصرار داره که 58 کمتر نیست .
جناب reb می شه بگی مشکلت چیه ؟ با سرعت دانلود من مشکل داری !آخه من کی گفتم محدودیت حجمی ندارم؟ تو از کجا فهمیدی که من دارم الکی می گم!
اخه هیچ دلیلی وجود نداره که من بخوام به بقیه مطالب الکی و دوروغین تحویل بدم.
فکر کنم این طور صحبت های تو ناشی از عدم اطلاعات کافی باشه .
از قدیم گفتن هیچ ارزونی بی دلیل و هیچ گرونی بی حکمت نیست من بابت 256 معادل 512 شما شاید هم یخورده بیشتر پول میدم از خوش شانسی بقول شما لحظه ایی speedtest و بدشانسی همیشگی شما گذشته میزان مصرف یکروز که در یک نوبت 7.7 ساعت ودر نوبت دیگر 7.6 ساعت بکوب استفاده شده رو عکسشو تمام قد میذارم و تردید ندارم شما با 512 خودتون عمرا بتونیددر این مدت معین نصف این مقدار مصرف کنید
تو داری سرویس حجمی و محدود رو با نامحدود مقایسه می کنی این کار ناشیانه ای یه!
بعدشم یه نکته تو این آدرس یه عکس از سرعت دانلودت گذاشتی مدعی شدی 128 داتک داری
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که بعد معلوم شد عکس جعلیه در مورد سرعت دانلودت دروغ گفتی اینم اثباتش
کد:
تو آدرس زیر هم دوباره یه تست از داتک گذاشتی اونم با سرعت 1Mb/sکه با ادعای قبلیت در مورد نوع سرویت در تناقضه
کد:
خودت هم تواین ادرس مدعی شدی که به بقیه در مورد نوع سرویست مطالب کذایی تحویل دادی
کد:
آخرسرهم می گی 256 پارس آنلاین دارم
از کجا معلوم اینم دروغ نباشه؟.gif)
حالا خودمونیم کدوم حرفتو باید باور کرد؟.gif)
بهتر این بحث دیگه تموم بشه تا نظم انجمن بهم نخوره وحرف دوست عزیز Barboodرو فراموش نکنیم که میگه
ما اینجا جمع شدیم که کمکی بکنیم به دوستانی که تازه میخوان از ADSL استفاده کنند.
اینجا جمع نشدیم تا سرعتمون رو به رخ دیگران بکشیم و یا نسبت به شرکتی که ازش سرویس میگیریم تعصب نشون بدیم.
فراموش نکنید!!!!!!
یاحق