با درود
دوستان نیاز به یک کمک فوری دارم.
متاسفانه بعد تغییر پسورد ایمیل یاهو هر چه ایمیل ارسالی و ذخیره شده در پوشه سند بود از بین رفتن و دیگه نیستنشون!!!!
چرا اینجوری شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور می شه چیزایی که پاک شده رو برگردوندددد
با درود
دوستان نیاز به یک کمک فوری دارم.
متاسفانه بعد تغییر پسورد ایمیل یاهو هر چه ایمیل ارسالی و ذخیره شده در پوشه سند بود از بین رفتن و دیگه نیستنشون!!!!
چرا اینجوری شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور می شه چیزایی که پاک شده رو برگردوندددد
آیا راهی برای بازگرداندن ایمیل های پاک شده در پوشه سند وجود داره؟
واسه اون قرمزه چیکار کنم
چه جوری میشه یاهو میل رو طوری تنظیم کرد که وقتی برات میل میاد ، همین میل رو برات به یک ادرس تو جی میل هم بفرسته؟
با سلام
چند سوال درباره اوت لوک ویستا
اولا چه جوری میشه ادرسی که توی توی هات میل با دامنهid@live.com درست کردیم رو تنظیم کنیم...مثلا اون سرور و چیزهای دیگه
دوما وقتی از اوت لوک برای چند میل میخواهیم تنظیم کنیم چه جوری میشه قسمت سمت چپ که پوشه های اینباکسو سنتو درفتو ... رو به ازای هر چند آدرس میلی که داریم به همون تعداد هم از این پوشه هداشته باشیم
مثلا من الان با اوت لوک دو تا ایدی به این فرم اضافه کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این دو تا میلم هر چی بیاد همش میره تو پوشه INBox
چیکار کنم که برای هر کدوم از اکانتم(ای میل هام) یه پوشه جداگانه Inbox وجود داشته باشه
بعد اینکه هر بار من سیستم میریزم تمام ایمل ها و کسایی که توی دفترچه ادرس اوت لوک اضافه کردم مسلما از بین میره..چیکار کنم که بعد نصب ویندوز جدید میل هایی که قبلا داشتم و ادرسهایی که اضافه کردم بمونه؟
خیلی خیلی ممنون و متشکر..فقط با حوصله و کامل جوابمو بدید
ممنون
کسی نیست به فریاد من برسه؟!
علاوه بر اون پست بالایی که دادم. چه طور توی جیمیل مثل یاهو میشه فولدر درست کرد. طرز کار با لیبلها در گوگل چطوریه و اینکه چیکار کنم تا ایمیل ها با یه موضوع خاص چه توی یاهو و جیمیل توی یه فولدر برن
ممنون
من خودم چند وقت پیش این مشکل را داشتم، ولی نتیجه این بود که هیچ راهی برای برگرداندن این میلها نیست.
ولی منتظر نظر دوستان باش. من مطمئن نیستم.
تا اونجایی که من میدونم باید mail yahoo را upgrade کنی:
که برای اینکار باید هزینه کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من زیاد وارد نیستم ولی یه نگاهی به این صفحه بنداز:چیکار کنم تا جیمیل من همیشه در حالت basic html view باشه.
اگر منظورت این باشه که میری تو قسمتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
setting --> General ---> Always use http
-----
با توجه یه این دارم جوابت را میدم:علاوه بر اون پست بالایی که دادم. چه طور توی جیمیل مثل یاهو میشه فولدر درست کرد. طرز کار با لیبلها در گوگل چطوریه و اینکه چیکار کنم تا ایمیل ها با یه موضوع خاص چه توی یاهو و جیمیل توی یه فولدر برن
توی gmail تمامی مسیجها در خود inbox میاد و اگر علاقمند به دسته بندی میلهاتون هستید میتونید لیبل با موضوعات مختلف بسازید و از inbox به لیبل مورد نظرتون ببرید با دستور : Moveکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای ساخت لیبل هم که کافیه روش کلیک کنی و بزنی new lable و اسم انتخاب کنی.
توی یاهو که بود ولی اصلا یادم نیست خودم چطو اینکارو کردم!!!![]()
Last edited by sepid12ir; 25-01-2009 at 17:58.
سلام
هر بار وارد صندوق Gmail خودم میشم، یک پیغام خطا میده که بعضی امکانات صندوق ایمیل شما درست کار نمی کند آیا می خواهید به حالت Older Version برگردید یا Basic HTML. علت این پیغام چیست؟
من خودم مدتی پایه اینکار شدم ! از طریق تنظمیات خود yahoo راه بجایی نبردم ! برای فعال شدن این قابلیت باید اکانت پلاس بگیری
(3 pop) ولی برای یوزرهای عادی بصورت ساده در دسترس نیست . شاید برنامه ای یا ... وجود داشته باشه که اینکارو بکنه (اگه فهمیدی بمنم بگو :-)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)