تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 394 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

داره خودمونی میشه fabio13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قیمت حدودی :

شافل : زیر 100 // نانو (نسل 3 و 4): بین 150 تا 250 // کلاسیک : 250 تا 350 // تاچ : 300 به بالا

فرمت ها هم که شافل صدا // نانو : صدا و تصویر (mpeg4) // کلاسیک : صدای و تصویر // تاچ : صدا و تصویر و ...

//

پایتخت هم مثل خیلی جاهای دیگه ، یه موجود دقیق یا قیمت مقطوع نداره ... باید بگردی و شانس هم یارت باشه ...

//

نخیر - نماینده رسمی خاصی هنوز توی ایران نداره ... حداقل من که ندیدم ... البته ادعا زیاده ، مثلا این یکی که شیک تر و معتبرتر از بقیه به نظر میاد : (تنهاترین مرکز!!)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

seymour عزیز

نانو نسل جدید؛ همون نانو کروماتیک هست که در دو نوع 8 و 16 گیگ عرضه شده ؟ و فرمودید بین 150 - 250 هست ؟

راستش امکانات جالبی به نانو اضافه شده، که خود شما بهتر میدونید، همچنین ppi در صفحه نانو 203 هست که در کلاسیک و تاچ، 163 هستش. ولی فقط صفحه کوچیکی داره !

حالا با توجه به قیمتها و حجم و امکانان بین نانو کروماتیک 16 و کلاسیک 120 کدوم بیشتر ارزش داره ؟؟

این سایت زیر چطوره به نظرتون ؟

کد:

مرسی
    Last edited by fabio13; 20-12-2008 at 17:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه samdeath's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

creative مدلهایی مثل zen stone و zen v plus داره ... و creative zen که تصویری هم هست ... دوتای اول حدود 70 تومن هستن ... و سومی حدود 90

سونی هم سری NWD-B و NWD-E0 داره که اولی نهایت 2 گیگه حدود 80 و دومی 4 گیگ هم داره حدود 100 که البته دومی نرم افزار چندان جالبی نداره ..
    ممنون از جوابت
    نظرت در مورد creative مدل موزاییک چیه؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از جوابت
    نظرت در مورد creative مدل موزاییک چیه؟
    مدل خیلی خوبیه .. بیشتر بدرد موسیقی گوش کردن می خوره البته ، تا مثلا تصویر دیدن ... که البته فکر کنم شما هم همین رو می خواست ...

اکثر این مدلهای هم رده ، تفاوت خاصی از نظر کیفیت و امکانات ندارن و آخرش بحث سلیقه اس .. ولی مثلا یه مزیت این یکی اینه که باتری بهتری داره ... و اینکه مدل جدیدتریه ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

seymour عزیز

نانو نسل جدید؛ همون نانو کروماتیک هست که در دو نوع 8 و 16 گیگ عرضه شده ؟ و فرمودید بین 150 - 250 هست ؟

راستش امکانات جالبی به نانو اضافه شده، که خود شما بهتر میدونید، همچنین ppi در صفحه نانو 203 هست که در کلاسیک و تاچ، 163 هستش. ولی فقط صفحه کوچیکی داره !

حالا با توجه به قیمتها و حجم و امکانان بین نانو کروماتیک 16 و کلاسیک 120 کدوم بیشتر ارزش داره ؟؟

این سایت زیر چطوره به نظرتون ؟

کد:

مرسی
    بله - نسل جدید 8 و 16 داره و البته 4 گیگش هم محدود پیدا میشه ... قیمتش باید 200 بالاتر باشه ...

در مورد انتخاب بین کلاسیک و نانو : کاملا بستگی به کاربردت داره ، اگه می خوای تصویر ببینی و حافظه بالا می خوای کلاسیک ، اگه می خوای یه چیز ظریف تر داشته باشی و الویتت موسیقیه ، نانو ... (در مورد کیفیت صفحه نمایش : کیفیت به عوامل زیادی برمی گرده و یه پارامتر تعیین کننده ی همه چیز نیست ... کلاسیک بهتره از این نظر)

در مورد اون سایت : عین همونیه که من معرفی کردم ... خوش آب و رنگ هستن اما اینکه واقعا اعتبارشون چقدر باشه مشخص نیست .. به نظر من : اعتماد نکن ...

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fabio13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بله - نسل جدید 8 و 16 داره و البته 4 گیگش هم محدود پیدا میشه ... قیمتش باید 200 بالاتر باشه ...

در مورد انتخاب بین کلاسیک و نانو : کاملا بستگی به کاربردت داره ، اگه می خوای تصویر ببینی و حافظه بالا می خوای کلاسیک ، اگه می خوای یه چیز ظریف تر داشته باشی و الویتت موسیقیه ، نانو ... (در مورد کیفیت صفحه نمایش : کیفیت به عوامل زیادی برمی گرده و یه پارامتر تعیین کننده ی همه چیز نیست ... کلاسیک بهتره از این نظر)

در مورد اون سایت : عین همونیه که من معرفی کردم ... خوش آب و رنگ هستن اما اینکه واقعا اعتبارشون چقدر باشه مشخص نیست .. به نظر من : اعتماد نکن ...

پس به نظر شما بهتره که برم پایتخت یا جاهای مشابه بگردم و بگیرم ؟؟

اولویت من موسیقی هستش ! فکر میکنم که نانو برای من بهتره ! با توجه به قیمتی که از چندتا مغازه تو پایتحت گرفتم همشون 120 کلاسیک رو 280 میدادن، فکر میکنم نانو باید ارزونتر باشه از کلاسیک !

توی ارزیابی cnet ادیتور به نانو 8.5 داده بود و به کلاسیک 8 از 10 . ولی گفته بود صدای نانو اون صدا قابل انتظار از نانو نسل 4 نیستش و هنوز اکولایزر خوبی نداره. در مورد باتری هم کلاسیک رو با 36 ساعت برای موزیک به نسبت 23 ساعت برای نانو برتر دونسته بود !

نظر شما در مورد صدای این دو مدل و کلا صدای ipod به نسبت سایر مارکها چیه ؟؟

یه سوال دیگه :چجوری مطمئن باشم ipod اصل هست و جائی هست که 100 درصد اصل بفروشه ؟؟

شرمنده خیلی زیاد شد !

شاد باشید

ممنونم از راهنمائیهاتون
    Last edited by fabio13; 22-12-2008 at 12:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض recorder

با سلام
    حقیقتش دیروز mp3 پلیرم را گم کردم!(همون مفقود و سرقت شده)
    چون احتیاج مبرم به mp3 دارم باید دوباره یکی دیگه بخرم.
    از همه دوستانی که وقت میذارن و راهنمایی میکنند بسیار سپاسگزارم
    ارادتمند

-=========================================-
    سلام دوست من
    در مورد mp3 player هیچ فرقی نمی کند که چه چیزی بگیرید .. همه خوب هستند بررسی mp3 player ها فقط از نظر قدرت هدفونشان است که کافی است به فروشنده بگوئید و البته اگر وی آدم منصفی باشد قطعا آنچه مطلوب شماست را به شما خواهد داد (تجربه ثابت کرده در مورد mp3 player نباید وسواس داشت چون همه خوب هستند و معمولا مشکلی ندارند) شما فقط باید از نظر میزان ظرفیت و قدرت صدا آنرا بررسی کنید و لاغیر! وجود lcd چیز بیخودی است که فقط مبلغ را بالا می برد!
    اما در Recorder قضیه کاملا برعکس است! بسیار مهم است .... از زمین تا آسمان با هم تفاوت دارند و معمولا 90 درصد کسانی که Recorder (معمولا برای کلاسها) خرید می کنند فوری پس از 1 هفته پشیمان می شوند که آنهم بدلیل کسب نکردن اطلاعات است! یکی از فاصله 2 متری هم نمی تواند صدا را خوب ضبط کند و دیگری از فاصله 5 متری هم صدای استاد پای تخته را به خوبی ضبط می کند! من خودم شخصا در سایت digikala در بخش mp3 player ها و در قسمت recorder ها یکی را دیدم به قیمت 88000 تومان که واقعا عالی بود! LCD داشت و صدا را به چند مدل ضبط می کرد و خروجی با کیفیت و Speaker خوبی هم داشت! مدلش هم تقریبا حرفه ای بود و خوش دست! یعنی شما از دست گرفتنش خسته نمی شوید! نمی گویم از سایت digikala خرید کنید، عرض کردم بروید آنجا فقط مدل را ببینید و عکسش را و سپس با دانستن قیمت و مدل بروید جمهوری ببینید آنرا پیدا می کنید یا خیر ...
    موفق باشی
    با احترام
    کاویان

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مدل خیلی خوبیه .. بیشتر بدرد موسیقی گوش کردن می خوره البته ، تا مثلا تصویر دیدن ... که البته فکر کنم شما هم همین رو می خواست ...

اکثر این مدلهای هم رده ، تفاوت خاصی از نظر کیفیت و امکانات ندارن و آخرش بحث سلیقه اس .. ولی مثلا یه مزیت این یکی اینه که باتری بهتری داره ... و اینکه مدل جدیدتریه ...
    لطف کن گارانتی های معتبر creative رو هم بگو
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس به نظر شما بهتره که برم پایتخت یا جاهای مشابه بگردم و بگیرم ؟؟

اولویت من موسیقی هستش ! فکر میکنم که نانو برای من بهتره ! با توجه به قیمتی که از چندتا مغازه تو پایتحت گرفتم همشون 120 کلاسیک رو 280 میدادن، فکر میکنم نانو باید ارزونتر باشه از کلاسیک !

توی ارزیابی cnet ادیتور به نانو 8.5 داده بود و به کلاسیک 8 از 10 . ولی گفته بود صدای نانو اون صدا قابل انتظار از نانو نسل 4 نیستش و هنوز اکولایزر خوبی نداره. در مورد باتری هم کلاسیک رو با 36 ساعت برای موزیک به نسبت 23 ساعت برای نانو برتر دونسته بود !

نظر شما در مورد صدای این دو مدل و کلا صدای ipod به نسبت سایر مارکها چیه ؟؟

یه سوال دیگه :چجوری مطمئن باشم ipod اصل هست و جائی هست که 100 درصد اصل بفروشه ؟؟

شرمنده خیلی زیاد شد !

شاد باشید

ممنونم از راهنمائیهاتون
    بله - همون پایتخت خوبه .. برو ببین قیمت ها چطوریه ، موجودی بازار چیه ...

بله باید نانو از کلاسیک ارزونتره ... همونطور که گفتم مثلا 16 گیگش باید 250 تومن پایین تر باشه ... 8 گیگش مثلا 210 ...

مقایسه نانو و کلاسیک اساسا درست نیست ... اینا دو مدل در دو کلاس مختلف هستن ... نمی تونی یه ماشین شاسی بلند رو با یه ماشین کورسی مقایسه کنی ... هر کدوم واسه یه کاری هستن ... بنابراین اینکه یکی شون نیم نمره بالاتره ، به معنی بهتره بودن در همه جوانب نسبت به دیگری نیست ..

صدای آیپاد خوبه ... مدلهای بهتری هم هست البته... اما دو نکته : 1- کیفیت صدا همه چیز نیست و آیپاد بخاطر سهولت استفاده ، ظرافت و خوشدست بودنش هم معروفه ... 2- 80% آدمها نمی تونن تفاوت کیفیت آیپاد و یه مدل بالاتر رو تشخیص بدن و همون آیپاد هم واسه شون رضایت بخش خواهد بود ...

شما برو توی یه فروشگاهی که داره محصولات apple رو می فروشه ... نمایندگی یه Mp3 player معتبر دیگه مثل creative هم هست ، میشه امیدوار بود که جنس اصل گیرت بیاد ... بگذریم که ipod اصل رو خیلی راحت از روی ظرافت و طرح و تیپش میشه شناخت ؛ اون صفحه کنترل لمسی/چرخشی اش رو مدلهای تقلبی ندارن ...

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد mp3 player هیچ فرقی نمی کند که چه چیزی بگیرید .. همه خوب هستند بررسی mp3 player ها فقط از نظر قدرت هدفونشان است که کافی است به فروشنده بگوئید و البته اگر وی آدم منصفی باشد قطعا آنچه مطلوب شماست را به شما خواهد داد (تجربه ثابت کرده در مورد mp3 player نباید وسواس داشت چون همه خوب هستند و معمولا مشکلی ندارند) شما فقط باید از نظر میزان ظرفیت و قدرت صدا آنرا بررسی کنید و لاغیر! وجود lcd چیز بیخودی است که فقط مبلغ را بالا می برد!
    اما در Recorder قضیه کاملا برعکس است! بسیار مهم است .... از زمین تا آسمان با هم تفاوت دارند و معمولا 90 درصد کسانی که Recorder (معمولا برای کلاسها) خرید می کنند فوری پس از 1 هفته پشیمان می شوند که آنهم بدلیل کسب نکردن اطلاعات است! یکی از فاصله 2 متری هم نمی تواند صدا را خوب ضبط کند و دیگری از فاصله 5 متری هم صدای استاد پای تخته را به خوبی ضبط می کند!
    قریب به اتفاق حرفهای شما ، کاملا اشتباهه :

بسیار فرق می کنه که چی بگیرید ... اصلا غیر از این اگه باشه ، هم غیرمعقوله و هم بی انصافی!
    //
    اتفاقا اگه یه چیز در خرید mp3 player مهم نباشه ، همون هدفونه ... سیاست کمپانی ها اینه که هدفونهای همراه دستگاه رو متوسط در نظر بگیرن تا همیشه فروش جداگانه هدفون هم داشته باشن ... شما همیشه می تونید یه هدفون خیلی خوب جداگانه بگیرید ...
    //
    در مورد رکورد هم اشتباه می کنید : با توجه به محدودیت مدلهای موجود در بازار ایران ، اکثر مدلهای موجود ، معتبر و خوب هستن و اصلا یکی از خاصیت های بازار voice reocrder اینه که مدل تقلبی و متفرقه توش بسیار کمه ؛ چون اصلا بصرفه نیست واسه شون که چنین چیزایی تولید کنن ! ...
    //
    به هیچ وجه به حرف فروشنده و سایت های فروش اعتماد نکنید ... جنس رو "ببینید" ، اما به حرف "گوش نکنید" ...
    لطف کن گارانتی های معتبر creative رو هم بگو
    ممنون
    شاب - رایان بدر - فاره ...

12. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شاب - رایان بدر - فاره ...
    باز هم ممنون از راهنمایی هایی که کردی
    با توجه به بودجه ام تصمیم گرفتم که zen stone pluse with speaker یا zen stone pluse رو بگیرم. نظرت چیه؟
    راستی از بین این سه تا گارانتی کدوم یکی بهتره؟
    Last edited by samdeath; 22-12-2008 at 20:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •