تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 31 اولاول ... 182425262728293031 آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 303

نام تاپيک: God of War III

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

آقا یکی فقط بگه پایان بازی چرت بود یا درست حسابی تموم شد ؟
    اصلا کاملا تموم شد یا میشه ادامش داد ؟
    والا علی جون یهو میبینی زنش اومد ادامه ی بازی رو بازی کرد خدارو چه دیدی داداش

البته زن که نداره ! فوقش میگن صیغه بودن کسی نفهمیده
    سلام دوستان بازی رو تازه کرایه کردم
    به اندازه ی 40 دقیقه بازی کردم.
    بازی خوبه ولی تا اینجا خیلی چیز جالبی نداشت!
    گرافیکش خوبه ولی نه در حد عالی!
    یه سوال اساسی:
    این بازی چرا وقتی دوربین میچرخه کمی(به اندازه ی خیلی کم) دچار افت فریم میشه؟ اصلا رفته رو اعصابم!!!
    میخوام ببینم واسه شما هم همینجوری میشه؟
    شما با چی بازی میکنی ؟ منظورم نوع TV و سایزش هست .

PS3 با کابل HDMI v1.3b و یک LED TV واقعا تو فریم معرکه بوده اینجور که من دیدم !

2. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

خوب دوستان امروز موفق شدم Challenges بازی رو تموم کنم که یه Trophy هم گرفتم
    باید بگم واقعا عالی و لذت بخش بود و در بعضی از مبارزات صحنه های شلوغ واقعا پر هیجان بود
    بعد از پایان Chalnge Mode بخشی به نام Combat Arena باز میشه
    که شما در اون می تونید مبارزات رو شبیه سازی کنید و تماما کنترل دست شماست
    از جمله تعیین Health - Magic - Item و تعداد دشمنان و همچنین اینکه کدوم دشمن رو انتخاب کنید!
    یک نکته ی دیگه هم اینه که به وضوح تنوع دشمنان دیده میشه که واقعا از اون چیزی که من فکر می کردم بیشتر بود
    برای Combat Area 2 تم می تونید انتخاب کنید یکی تاریک و دیگری روشن
    البته خیلی واضحه تم تاریک فقط بهانه ای برای نشان دادن نور پردازی فوق العاده ی بازیه که با برخورد شمشیر کریتوس به زمین محیط روشن میشه.
    این بخش یه فایده ی دیگه هم داره.اونم اینکه با شبیه سازی مبارزات سخت می تونید با آمادگی بالا به سراغ درجه ی Very Hard بازی یا Chaos برید.چون که درجه ی Hard یا همون Titan هم واقعا سخت بود !
    فقط تنها ناراحتی من از اینه که برای پایان بازی در حالتی مثل Chaos کلا Trophy قرار داده نشده که انگیزه رو کم می کنه

4. 9 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه A M I R 1 1 0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من که توی حالت Chaos دشمن اولیشو گیر میکردمراستی سنی گفت برای ادامه ی بازی یه راهی گذاشته که اگه خئاستن ادامه بدن بتونند

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

والا علی جون یهو میبینی زنش اومد ادامه ی بازی رو بازی کرد خدارو چه دیدی داداش

البته زن که نداره ! فوقش میگن صیغه بودن کسی نفهمیده

شما با چی بازی میکنی ؟ منظورم نوع TV و سایزش هست .

PS3 با کابل HDMI v1.3b و یک LED TV واقعا تو فریم معرکه بوده اینجور که من دیدم !
    من با کابل HDMI High Speed Sony با تلویزیون Sony Bravia 40" X'Series بازی میکنم و اینی هم که میگم خیلی مشهود نیست و موقع تعویض بسیار سریع دوربین میشه حسش کرد.
    ولی مشکل من اینه که به افت فریم خیلی حساس شدم!

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

بالاخره این بازی هم تموم شد.
    انصافا خیلی کوتاه بود و زود تموم شد.
    به نظر من سلاح ها تو این شماره خیلی بهتر کار شده بودند و استفاده ی بیشتری ازشون میشد(من خودم بعد از Blade of Exile بیشتر از Nemean Cestus استفاده کردم که به نظر من جزو قویترین سلاح های بازی بود)
    گرافیک پیشرفت کرده بود ولی نه به حد خیلی اعلا.
    ولی انصافا تکسچرهای کریتوس و طراحیه بدنش عالی بود(ولی نمیدونم چرا این عضله های کریتوس من رو یاد بتمن تو بازی Batman Arkham Asylum مینداخت!!!)
    یکی از کارهای قشنگ بازی همون افزایش تعداد دشمن ها و همچنین نداشتن افت فریم تو صحنه های خیلی شلوغ بود که من یکی خیلی حال کردم.
    منی که بازی رو تو حالت Medium تموم کردم بازی رو آسون دیدم حالا بقیه ی مود ها رو نمیدونم!معماهای بازی خیلی کم شده بود که خلی حالم رو گرفت!ولی یه نوآوری خوب دیگه تو بازی اصلاح سیستم QTE(Quick Time Event)r بازی بود(همون سیستم دکمه زنی) که خیلی به کار میومد
    مثلا تو بازی های قبلی آدم بیشتر به جای اینکه حواسش به صحنه و اکشن بازی باشه مدام چشمش پایین صفحه بود ولی تو این شماره من همیشه بازی رو نگاه میکردم و اصلا حس اینکه دنبال دکمه ها بگردم رو نداشتم چون دکمه ها در اطراف صفحه دقیقا به حالت دسته ظاهر میشدن که یک نو آوری عالی از استودیوی Santa Monica بود.
    داستان بازی به قول جناب S.Y.K محدود بود ولی ما شاهد تمام تلاش تیم سازنده بودیم.بازی تنوع گیم پلی God of War II رو نداشت ولی بازم صحنه های پرواز هیجان بازی رو بالا میبرد.
    موسیقی بازی هم عالی بود و حماسه ی God of War رو تکمیل میکرد.
    به نظر من پایان بازی به زیرکانه ترین شکل ممکن تمام شد و درسته که سه گانه تمام شد ولی مطمئن باشید با این پایان قسمت های دیگه از این بازی رو خواهیم دید!
    به نظر من نمره ی کلی بازی 9.6 هستش.
    با تشکر.

8. 3 کاربر از farbod N73 me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hacpdvp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بازی های God of War با اینکه همیشه از لحاظ گرافیکی و فاکتور های گرافیکی خوب بودن همیشه به خاطر گیم پلی فوق العاده و داستان پردازی عالی مورد تحسین واقع شدن.
    درباره ی داستان باید طور دیگه ای نظر داد به نظر من
    داستان بازی بد نبود و اتفاقا خوب هم بود ولی در حد Gof of War نبود.او پیچیدگی های سابق رو نداشت و سطحی شده بود و به عبارتی او سورپرایز های نسخه ی 2 رو نداشت.
    نکته ی بعدی شما درباره ی شخصیت پردازی گفتید.که به شما گفته که شخصیت پردازی بد بوده ؟؟؟ و یا اینکه چه طور به این نتیجه رسیدید ؟
    شخصیت پردازی بازی به نظر من عالی بود.خدایان یونان باستان کاملا درخور نام و بزرگی که ازشون سراغ داریم طراحی شده بودن.به عنوان مثال هرکول.واقعاچه از لحاظ طراحی بدنی و چه از لحاظ شخصیتی عالی طراحی شده بود و عظمت اسم هرکول رو فراتر از انتظار من به نمایش گذاشت و کاملا روی قدرت بدنیش تاکید داشت بازی.Zeus و Heads هم واقعا از لحاظ شخصیت پردزای عالی بودن.هر چند قبول دارم بعضی از شخصیت پردزای ها در حد God of War نبود که بارز ترین نمونه Hermes بود که به عنوان یک خدا فقط در حال مسخره بازی و متلک پرانی بود ! به جز Hermes که کمی در اضافه کردن شخصیت جوک گویی به شخصیتش زیاده روی شه بود بقیه شخصیت ها کاملا مطابق با افسانه ها بودن و باز هم به عنوان یک نمونه ی کاملا بارز Hephaestus رو مطرح می کنم.
    شخصیت کریتوس از شماره یک تا 3 خیلی فرق کرده اون موقع که قرار بود شماره یک منتشر بشه شخصیت کریتوس رو مثل یه انسان فرض کرده بودن که خیلی از محدودیت های انسانی رو هم داره ولی هر چی جلوتر رفت به 2 و 3 رسید کریتوس خش تر و کاراش تخیلی تر شد البته نمیخوام بگم که خوب نبوده ولی به نظر من بهتر بود رو همون حرف اولشون موموندن . در مورد بقیه شخصیت ها هم بگم حرف شما رو قبول دارم خداهای یونان باستان واقعا جالب بود ولی وقتی این بازی رو با شخصیت های MGS مقایسه میکنیم میبینیم شخصیت ها زیاد روشون کار نشده تو MGS هر شخصیت یه داستان و گذشته ای داشت که جالب بود ولی تو GOW بیشتر تکیه به گیم پلی و سبک اکشن بازی بوده یعنی آشنایی زیادی با شیخصن های پیرامون داستان حاصل نمیشد به نظر من گیمر ها از عنوان اختصاصی PS3 انتظارای زیادی دارن که البته این توقع ها هم زیاد اند هم مختلف متنوع . راضی کردن همه هم خیلی سخته .منم فقط نظر شخصی خودم رو گفتم

میتونم Max Payne رو مثال بزنم که تو ذهن همه گیمر ها موند به خاطرشخصیت و داستان خوبی که داشت (تو بیشتر نظر سنجی ها بهترین شخصیت مکس انتخاب میشه)نه فقط به خاطر گیم پلی و گرافیک بازی.

مرسی

10. 2 کاربر از hacpdvp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه only4u-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان این هم روش بازی کردن با دسته های جدید:

پیشنهاد می کنم یکبار هم بازی رو اینجوری تموم کنید
    Last edited by only4u-m; 01-04-2010 at 17:27.

12. 3 کاربر از only4u-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

Soundtrack های بازی رو میتونید از لینک زیر به صورت مجانی دانلود کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

بازی بالاخره تموم شد واقعا عالی بود گرافیک فوق العاده داستان قوی گیم پلی خفن ! هیچ جور نمیشه توصیفش کرد یه شاهکاره

بهترین بازی تو این 3-4 سال که انجام دادم این بود

دوستان آخرین نسخه هست این ؟ خیلی گریه دار تموم شد !

حالا برم سراغ heavy rain

16. 2 کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

بازی واقعاً خوب بود اما:
    اولاً نوآوری خاص تو گیم پلی این ژانر نداشت و همون گیم پلی استاندارد ha*ck 'n slash بود.گیم پلی تنوع بسیار خوبی داشت و معماها هم برای این عنوان که همیشه به خاطر اکشنش معروف بوده بد هم نبودند.فقط ای کاش مبارزه با تایتان ها به Cronos محدود نمیشد چون این بخش واقعاً جالب از آب دراومده بود!
    ثانیاً داستان بازی بسیار آب بندی شده بود!کلاً از این سبک داستان که یه نفر در یه قدمی کشتن کسی ناکام میشه و بعد از 15-10 ساعت دوباره با همون فرد روبرو میشه و از بین میبردش خوشم نمیاد و به نظرم فوق العاده کلیشه ای هست.سونی سانتا مونیکا دقیقاً همین رو مو به مو پیاده کرد و میشه گفت که داستان بازی حاصل کش دادن داستان GOW II بود و هیچ چیز خاصی نداشت.اما از طرف دیگه cut scence های عالی بازی،voice acting و soundtrack های بی نظیر یک چنین داستان سطحی ای رو فوق العاده حماسی جلوه می داد و موجب میشد داستان خیلی آزار دهنده نشه.گرافیک هم که عالی بود و به نظرم تنها مشکلش مدل های بد شخصیت های مونث مثل Hera , Athena و Pandora بود و در مجموع با یکی از بهترین گرافیک ها در کنسول PS3 مواجهیم.
    تروفی های بازی هم جالبن و من با همون دفعه اول بازی تو مود تایتان حدود 76درصد تروفی ها رو به دست آوردم.challenge of olympus هم بسیار آسون بود و در عرض نیم ساعت هر 7تاش رو complete کردم تا تروفی ها برسه به 84 درصد.متاسفانه نتونستم labyrinth رو بدون مردن به پایان برسونم و اون اوایل بازی هم حواسم به godly possession ها نبود و واسه همین دارم دوباره از اول میرم تا این دو تروفی gold رو هم بگیرم و بعد از Assassin's Creed II ، Batman: Arkham Asylum و God of War III ،Heavy Rain رو هم platinum کنم.
    کلاً بازی عالی بود و اگه داستان بهتری داشت خیلی عالی تر هم میشد.

----------------------------------

راستی NPD آمار فروش بازی های ویدئویی در آمریکای شمالی رو در ماه مارس منتشر کرد و God of War III تونست در عرض دو هفته اول رلیزش در این منطقه با فروش 1.1 میلیون نسخه ای بیشترین فروش رو بر روی یک پلتفرم داشته باشه.بعد از God of War III،بازی Pokeman SoulSilver پلتفرم DS با فروش 1.02 میلیون نسخه ای و نسخه PS3 فاینال فانتزی 13 هم با 828.2 هزار نسخه فروش بهترین عملکرد رو بر روی یک پلتفرم داشتند.اما در میزان فروش کلی بازی ها FF XIII با فروش 1.322.100 نسخه بر روی PS3 و Xbox 360 و Battlefield: Bad Company 2 با فروش 1.283.000 بر روی Xbox 360 و PS3(روی Xbox 360 حدود 825.500 نسخه و روی PS3 حدود 451.200 نسخه) در رده های اول و دوم قرار گرفتند و God of War III هم سوم شد.
    Last edited by sasanjfr; 16-04-2010 at 12:20.

18. 4 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •