دکمه ریست رو زدم ولی درست نشد
خواستم آن اینستال کنم نشد خواستم دوباره نصب کنم و فایل ست آپ رو اجرا کردم نشد
نمیدونم مشکل از کجاست
دکمه ریست رو زدم ولی درست نشد
خواستم آن اینستال کنم نشد خواستم دوباره نصب کنم و فایل ست آپ رو اجرا کردم نشد
نمیدونم مشکل از کجاست
چرا نشد؟ چی گفت؟ چه اروری داد؟
فبلا درست بود؟ از کی اینجوری شده؟
به نظر من شما از KM Player استفاده کنید چون امکانات بیشتری داره
سلام
از این به بعد مشکلاتتون در این زمینه رو در تایپک خودش مطرح کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام. هنگام پخش فیلم با KM Player و دیگر پلایر ها سیستم هنگ می کنه و رستارت میشه ؟ از چی میتونه باشه این رفتار؟
همین که برنامه رو باز میکنید سیستم ریستارت میشه یا اینکه مدت زمانی که از پخش فیلم میگذره؟
بررسی کنید ببینید هنگام استفاده از این نرم افزار CPU USAGE در TASK MANAGER چقدر هست؟
سلام خدمت دوستان .من یه kmplayer v2.9 رو لپ تاپم داشتم و همه ی ویدیو ها را با کیفیت عالی می دیدم ولی چند روز پیش ورژن 3ی اون رو نصب کردم و حالا وقتی باهاش ویدیو میبینم کیفیت ویدیوها را خیلی پایین نشون میده و با یه حالت شطرنجی ویدیو ها را نشون میده در کل کیفیتش افتضاح شده دوباره همون قبلی رو نصب کردم درست نشد الانم دوباره همون 3 روش نصبه ولی خوب خرابه می خواستم ببینم اگه میشه یه راهنمایی بکنین که این درست بشه ممنون.
مدت زمانی که از پخش فیلم می گذره رستارت میشه.بررسی کردم گویا از فن کارت گرافیک بود که کار نمی کرد.همون فنی که روی کارت گرافیک نصب میشه و باعث میشد کارت گرافیک داغ کنه و سیستم رستارت بشه.همین که برنامه رو باز میکنید سیستم ریستارت میشه یا اینکه مدت زمانی که از پخش فیلم میگذره؟
بررسی کنید ببینید هنگام استفاده از این نرم افزار CPU USAGE در TASK MANAGER چقدر هست؟
آیا میشه فن کارت گرافیک رو جدا تهیه کرد.همون فن کوچیکی که رو کارت گرافیک نصبه ؟
بله میشه جدا تهیه کرد
من هم دقیقا همین حدس رو زدم که در صورتی که بعد از مدت زمانی از پخش فیلم بگذره و سیستم ریستارت بشه مشکل سخت افزاری باید باشه
من یه فیلم دانلود کردم 700 مگابایت با پسوند wmv ولی هم km player هم classic & windows media player نمیتونه اجراش کنه میزنه cant read , نمیشه کاریش کرد حتی اگر بشه مقداریش رو ببینم با تشکر
از نرم افزار K-Lite Mega Codec Pack استفاده کنید که شامل 99% کدک های موجود هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)