تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 54 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 533

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید مانیتور

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام
    دوستان چند تا سوال خیلی ابتدایی دارم ، ممنون میشم حوصله کنید و برام توضیح بدید

1. برا کارای گرافیکی و کار با 3d max میشه با مانیتور lcd کار کرد ؟ (تو صفحات قبل خوندم که برا کارای گرافیکی crt بهتره ، میشه دلیلش رو برام توضیح بدبد؟)

2. فرق واید و غیر واید چیه؟ (احتمالا مانیتورهای واید در راستای افق کشیده تر هستن و مانیتورهای غیر واید بصورت مربع هستن ، درسته؟)

3. آیا انتخاب نوع واید و غیر واید سلیقه ایی هست یا تو کاراییشون تفاوت داره؟

لطف کنید مواردی رو که باید تو خرید lcd بهشون دقت کنم رو بهم بگید ( مثل زمان کنتراست و... که تو حرفاتون میگید ، من از اینا اطلاعی ندارم ، ممنون میشم برام توضیح بدید)

پیشاپیش از کمکتون تشکر میکنم
    1.میشه کار کرد ولی اگه میتونی مدت زیاد با CRT کار کنی که خوبه وهمون CRT بهتره.
    2.آره درسته.ولی کشیده نمیشه.چون رزولوشنش بالاتره کشیده نمیشه.
    3.سلیقه ای هست ولی برنامه ای که ازش استفاده میکنید باید ببینید توی واید چطوره.از نظر کارایی که تفاوتی نداره.

ممنون
    LG مدل برليان چطوره ؟ اينم تعريف ميكنند قيمتش هم 290 تومنه
    با این قیمت 19 اینچ ساخت مادیران اصلا توصیه نمیشه.

2. این کاربر از becareful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mentally Art's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    under wandering stars

پيش فرض

خیلی ممنون بابت توضیحاتت
    1.میشه کار کرد ولی اگه میتونی مدت زیاد با CRT کار کنی که خوبه وهمون CRT بهتره.
    میشه دلیلش رو هم بفرمایید دوست عزیز؟ چون خیلی برام عجیبه که همه میگن برا کار گرافیکی crt خوبه ولی lcd که خیلی شفاف تره....

2.آره درسته.ولی کشیده نمیشه.چون رزولوشنش بالاتره کشیده نمیشه.
    آقا من اینو متوجه نشدم.....>>>-iq

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

من قبل از اینکه 22 بخرم Benq FP202W داشتم. تصویرش فوق العاده هست.
    شما فکر کنم هر 1 سال یک بار یک مانیتور عوض میکنی.
    بله توی رده ی قیمتی که این بنکیو داره انتخاب مناسبه هستش. ولی مشکل اینکه یکم قدیمی شده و طراحی شو خیلی همه نمی پسندن.

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

خیلی ممنون بابت توضیحاتت

میشه دلیلش رو هم بفرمایید دوست عزیز؟ چون خیلی برام عجیبه که همه میگن برا کار گرافیکی crt خوبه ولی lcd که خیلی شفاف تره....

آقا من اینو متوجه نشدم.....>>>-iq
    دلیلش اینکه CRT dot pitch کمتری داره (فاصله ی پیکسل ها کمتره) ، در نمایش رنگ ها از LCD ها بهتره و البته مشکلات زاویه دید رو نداره. CRT ها اگه Refresh Rate بالایی داشته باشن ، چشم رو اذیت نمی کنن و برای استفاده ی طولانی هم مناسب اند . شفافیت هم بستگی به تکنولوژِی ساخت داره. بعضی LCD ها میتونن از CRT های جدید هم کمتر شفاف باشن.

در مورد دوم هم منظور اینکه کشیدگی وجود نداره. در LCD ها پیکسل ها واقعی هستند ( هر دونه پیکسل که پردازش میشه ، یک دونه پیکسل در روی صفحه، اون رو نمایش میده.) یک صفحه ی 19 ایچ پیکسل های بیشتری نسبت به نمونه ی 17 اینچی داره. حالا اگه نمونه ی 17 اینچی رو با همون تعداد رزولوشن در ابعاد 19 اینچ نمایش بدیم تصویر کشیده میشه و کیفیتش میاد پایین. ( هر یک پیکسل که پردازش میشه روی صفحه توسط چند تا پیکسل نمایش داده میشه) به همین دلیل LCD ها فقط یک رزولوشن اصلی دارن که به اون میگن Native Resolution.

6. این کاربر از M659 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    under wandering stars

پيش فرض

دلیلش اینکه CRT dot pitch کمتری داره (فاصله ی پیکسل ها کمتره) ، در نمایش رنگ ها از LCD ها بهتره و البته مشکلات زاویه دید رو نداره. CRT ها اگه Refresh Rate بالایی داشته باشن ، چشم رو اذیت نمی کنن و برای استفاده ی طولانی هم مناسب اند . شفافیت هم بستگی به تکنولوژِی ساخت داره. بعضی LCD ها میتونن از CRT های جدید هم کمتر شفاف باشن.

در مورد دوم هم منظور اینکه کشیدگی وجود نداره. در LCD ها پیکسل ها واقعی هستند ( هر دونه پیکسل که پردازش میشه ، یک دونه پیکسل در روی صفحه، اون رو نمایش میده.) یک صفحه ی 19 ایچ پیکسل های بیشتری نسبت به نمونه ی 17 اینچی داره. حالا اگه نمونه ی 17 اینچی رو با همون تعداد رزولوشن در ابعاد 19 اینچ نمایش بدیم تصویر کشیده میشه و کیفیتش میاد پایین. ( هر یک پیکسل که پردازش میشه روی صفحه توسط چند تا پیکسل نمایش داده میشه) به همین دلیل LCD ها فقط یک رزولوشن اصلی دارن که به اون میگن Native Resolution.
    ممنون دوست عزیز بابت توضیح کاملت
    تو پست اولم منظورم از کشیده بودن ، حالت کشیده بودن یا همون landscape صفحه نمایش بود که تو مانتورهای واید به این صورته ولی خب چند تا مطلب دیگه هم یاد گرفتم

مانیتور من samsung مدل dfx1793 هست که سیم اتصالش به vga مشکل پیدا کرده....بگذریم
    این مانیتورو که کنار یه مانیتور lcd گذاشتم(مدلش یادم نیست ، برندش فکر میکنم LG بود) واقعا با اون قابل مقابسه نبود.....یا مانیتور من خیلی داغون بود یا اون LCD خیلی خفن بود.... فکر کنم یه مدل معمولی بود

خب، حالا میشه لطف کنید و یه مدل خوب و با کیفیت و با شفافیت بالا که در طولانی مدت چشم رو اذیت نکنه بهم معرفی کنید؟ من معمولا کارام با کامپیوتر خیلی طولانیه ، راحت بودن چشمم خیلی برام مهمه....
    بودجه: تا 250-300
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شما فکر کنم هر 1 سال یک بار یک مانیتور عوض میکنی.
    بله توی رده ی قیمتی که این بنکیو داره انتخاب مناسبه هستش. ولی مشکل اینکه یکم قدیمی شده و طراحی شو خیلی همه نمی پسندن.
    اتفاقا میخواستم به اون دوستمون بگم که ظاهر زیاد جذابی نداره دقیقا مثل همین 22 من اما تصویرش واقعا مناسب هست.
    حقیقت ماجرا این هست که وقتی 20 داشتم یکی اومد دید گفت عجب مانیتوری ، اینو بده به من ما هم دادیم و رفتیم 22 گرفتیم. حالا هم یکی دیگه اومده اینو دیده میگه بده به من و من هم در صدد خرید یک مانیتور دیگه هستم.
    از دوستان کسی خبر نداره 24 اینچ تو بازار چی هست؟ اگر قیمت هم بدید ممنون میشم.

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بابت توضیح کاملت
    تو پست اولم منظورم از کشیده بودن ، حالت کشیده بودن یا همون landscape صفحه نمایش بود که تو مانتورهای واید به این صورته ولی خب چند تا مطلب دیگه هم یاد گرفتم

مانیتور من samsung مدل dfx1793 هست که سیم اتصالش به vga مشکل پیدا کرده....بگذریم
    این مانیتورو که کنار یه مانیتور lcd گذاشتم(مدلش یادم نیست ، برندش فکر میکنم LG بود) واقعا با اون قابل مقابسه نبود.....یا مانیتور من خیلی داغون بود یا اون LCD خیلی خفن بود.... فکر کنم یه مدل معمولی بود

خب، حالا میشه لطف کنید و یه مدل خوب و با کیفیت و با شفافیت بالا که در طولانی مدت چشم رو اذیت نکنه بهم معرفی کنید؟ من معمولا کارام با کامپیوتر خیلی طولانیه ، راحت بودن چشمم خیلی برام مهمه....
    بودجه: تا 250-300
    ممنون
    با این بودجه 2032 مانیتور خوبیه.
    در مورد اذیت کردن چشم خیلی چیزها دخیله که مهم ترینش نور اتاق و نور صفحه ی نمایش هستش. این 2032 چند تا پروفایل داره که شما میتونین در حالت movie , text ,internet, sport ,dynamic contrast,custom قرار بدید.
    به عنوان یک توصیه ی غیر فنی ، پس از هر 50-60 دقیقه حتما یک استراحت 5 دقیقه ای داشته باشید دوست عزیز.(همه چی به انتخاب مانیتور درست بر نمی گرده، استفاده درست هم ملاکه)

اتفاقا میخواستم به اون دوستمون بگم که ظاهر زیاد جذابی نداره دقیقا مثل همین 22 من اما تصویرش واقعا مناسب هست.
    حقیقت ماجرا این هست که وقتی 20 داشتم یکی اومد دید گفت عجب مانیتوری ، اینو بده به من ما هم دادیم و رفتیم 22 گرفتیم. حالا هم یکی دیگه اومده اینو دیده میگه بده به من و من هم در صدد خرید یک مانیتور دیگه هستم.
    از دوستان کسی خبر نداره 24 اینچ تو بازار چی هست؟ اگر قیمت هم بدید ممنون میشم.
    شما فکر کنم مغازه داری!
    بازار 24 اینچ ها خوب نیست. اگه بخواهید فکر میکنم باید دوباره دنبال Benq باشید. هر چند 24 اینچ ممکنه یک سری مشکلاتی براتون ایجاد کنه (خیلی بزرگه!)
    Last edited by M659; 05-08-2008 at 17:21.

10. این کاربر از M659 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    under wandering stars

پيش فرض

با این بودجه 2032 مانیتور خوبیه.
    در مورد اذیت کردن چشم خیلی چیزها دخیله که مهم ترینش نور اتاق و نور صفحه ی نمایش هستش. این 2032 چند تا پروفایل داره که شما میتونین در حالت movie , text ,internet, sport ,dynamic contrast,custom قرار بدید.
    به عنوان یک توصیه ی غیر فنی ، پس از هر 50-60 دقیقه حتما یک استراحت 5 دقیقه ای داشته باشید دوست عزیز.(همه چی به انتخاب مانیتور درست بر نمی گرده، استفاده درست هم ملاکه)
    2032 رو سرچ زدم ، چندتا مدل داشت
    2032bw و 2032gw این دوتا تو سایت خود samsung بودن که توضیحی درمورد bw نداشت
    اینجا :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هم 2032nw بود

قضیه چیه؟ گیج شدم
    سری 2032 کلا 20 اینچ هستن؟
    کدوم مدلش خوبه؟

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

2032 رو سرچ زدم ، چندتا مدل داشت
    2032bw و 2032gw این دوتا تو سایت خود samsung بودن که توضیحی درمورد bw نداشت
    اینجا :

هم 2032nw بود

قضیه چیه؟ گیج شدم
    سری 2032 کلا 20 اینچ هستن؟
    کدوم مدلش خوبه؟
    2032NW یه مدل با مشخصات پایین تر هست که کمی ارزونتره ولی توی ایران نیست.
    همشون 20 اینچ هستن.

13. این کاربر از becareful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    under wandering stars

پيش فرض

2032NW یه مدل با مشخصات پایین تر هست که کمی ارزونتره ولی توی ایران نیست.
    همشون 20 اینچ هستن.
    پس باید bw یا gw رو بگیرم؟
    حالا این دوتا مدل چه فرقی با هم دارن؟
    تو این رنج قیمت بهترین گزینه همینه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •