شما مثل اینکه خوب نگاه نکردی!![]()
بعد از این که داور سوت رو زد تازه پویول اومد توپ رو زد که بگه آره ما هم هستیم...![]()
خطای اشتایگر رو هم داور گرفت!![]()
شما مثل اینکه خوب نگاه نکردی!![]()
بعد از این که داور سوت رو زد تازه پویول اومد توپ رو زد که بگه آره ما هم هستیم...![]()
خطای اشتایگر رو هم داور گرفت!![]()
اصلا من نمیدونم این کورانی واسه چی اومد تو زمین...![]()
از موقعی که اومد تا آخر تو آفساید بود...![]()
ای کاش به اودونکر هم بازی میدادن...![]()
حالا تو با این خوش باش که بگی خطای اشتایگر رو گرفت که بگی ما هم موقعیت گل داشتیم خدایی یه شوت زدین اونم زمینی حال کردم با دفاع بچه ها نه دفاعی بازی کردن نه زد فوتبال اون بردیا چرا نمیاد (حالا فهمیدی که دروازبان با دست توپ میگیره)
آلمانی ها کارشون درسته ..![]()
Last edited by ahmad aghaee; 30-06-2008 at 11:24.
المان به تركيب چيني و تعويض هاي اشتباه يواخيم لو باخت.
خیلی عالیه ....
خوب شد شما مربی نشدید .![]()
باریکلا اسپانیا پوز المانیای زرافه رو زد.
حال کردم واقعا دیروز کیف کردم.
من که گفته بودم شما هم حذف میشین!!!
تیمی که پرتغالو حذف کنه سزاش همینه.
قهرماني تيم اسپانيا را به طرفداران واقعي اين تيم(داريم؟)تبريك عرض مي كنم.البته نه اونائي كه از اول بازيها تا حالا هي تيم عوض كردندتا بالاخره در فينال طرفدار اسپانيا شدن
خدارا شكر اسپانيا قهرمان شد والا ممكن بود باز رنگ عوض كنندو بگن ما از اولش هم آلماني بوديم.
گرچه انصافا" اسپانيا بهتر از آلمان بازي كرد،اما نمي دانم چرا روزتي عقده حذف حقارت بار ايتاليا راسر آلمانها خالي كرد؟
آن فرصت طلائي شوان هيچ خطائي نبود كه حتي فردوسي پور ضد آلماني هم نتواست توجيهش كنه،در ضمن حركت يار اسپانيا كه به صورت پودولسكي كوبيد عين حركت شوان اشتايگر در بازي با كرواسي بود كه اخراج شداما اينجاپودولسكي بچه بازي در نياورد وخود راروي زمين نينداخت با اينحال روزتي كاملا"صحنه را ديد ولي حتي كارت زرد هم نداد!
در وقتهاي اضافه هم ضربه وحشيانه پويول با زانو را همه ديدند الا داور
ولي مهم نيست.اگر نايب قهرماني ارزشي ندارد پس تيمهاي ايتاليا،هلند،فرانسه و... چه بايد بگويند؟
باتمام اين احوال مجددا"تكرار ميكنم كه اسپانيا بهتر از آلمان بازي كرد وقهرماني مبارك اين تيم و طرفداران اصيلش باشد.![]()
كلا داور خيلي به نفع اسپانيا سوت زد. من نميدونم چطوري اين داور رو براي فينال انتخاب كردن. من كه از اون صحنه اي كه بازيكن اسپانيا با سر به پودولسكي زد تعجب كردم. اگه پودولسكي خودشو رو زمين مينداخت مطمئنا بازيكن اسپانيا اخراج ميشد. بعد سرنوشت بازي عوض ميشد.
پس نتيجه اينكه اسپانيا به كمك داور قهرمان شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)