سلام
جدیدترین itunes را می خواهم /
با تشکر
من اصلا یه چند دقیقه ای مغزم هنگ کرده بود که این سوال و جوابها رو کی با هم رد و بدل کرده بودیم .. الان که سرچ کردم ، تاریخ زده : هشت ماه پیش !! ... ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ... کجا بودی تا حالا ؟!! (شوخی)
بهرحال ، اگه هیچ علائم حیاتی از خودش نشون نمیده ، می تونی ببری نمایندگی .. البته اگه هنوز توی گارانتی باشه چه بهتر ، وگرنه بازم می تونی ببری ، شاید هزینه تعمیرش بیارزه ...
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (70 مگ)
با تشکر از seymour عزیز که جواب پستامو دادی راستش خودمم یادم رفته بود اینجا پست دادم اتفاقی پیداش کردمنمایندگی creative تهران می دونی کجاست؟ کرج هم نمایندگی داره؟
نه مشکلی نیست گلم دستت درد نکنه عزیز کارت درسته!!!!
هزینه ای نگرفتن!
دستگاهت موقع خرید گارانتی داشت ؟ ... چون کریتیو چندتا گارانتی داره ... شماره میدم خودت زنگ بزن ... مثلا رایان بدر : 88312164 ...
چه خوب ... خدا خیرشون بده ..
سلام
mp3 player من نمی تونه فایل موسیقی رو بخونه اما record انجام میده . توی کامپیوتر هم وقتی عیب یابی یا اسکن می کنم اخطار بوت میده .
چیکار باید بکنم
مدل دستگاه شما چیه ؟ ...
من یک mp3 player sony مدل nw-s205f دارم و جدیدا هر اهنگی می خوام توش بریزم نصفش رو نمی ریزه باید چیکار کنم؟
با sonic stage کار می کنی ؟ ... تا حالا چه کارایی کردی برای حل مشکل ؟ ... نصب مجدد نرم افزار مربوطه ؟ نصب نسخه جدیدتر ؟ ... از نرم افزارهای جایگزین استفاده کردی ؟ (توی همین فوروم یکی دوتا رو معرفی کردم - یه جستجو بزن ... )
سلام
یه mp3 player creative از نوع zen nano plus دارم که وقتی به کامپیوتر وصل می کنم اصلا نمی تونه فرمتش کنه و یا اطلاعات داخلشو باز کنه!
ایرادش چیه؟ لطفا راهنماییم کنید.
تشکّر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)