سلام
این نرم افزار برای دانلود بسیارسنگین است
سلام
این نرم افزار برای دانلود بسیارسنگین است
Last edited by GH.REZAEI; 01-03-2009 at 12:33.
سلام دوستان
آیا کسی تابه حال این گرافیک را اورکلاک کرده است ؟ من اولین بارم است می خوام انجام بدم
سلامسلام دوستان
آیا کسی تابه حال این گرافیک را اورکلاک کرده است ؟ من اولین بارم است می خوام انجام بدم
اور این رو فراموش کن!تاثیر خاصی برات نداره!
درسته 6200 ه دیگه قدرتی نداره که بخواد اور بشه!
بهره به فکر یه کارت جدید باشی!
سلام...
برای کارت 4670 اور چقدر تاثیر داره..؟ (اصلا ارزشش رو داره..؟)
مسلمأ تأثیر داره!!! البته تأثیر اورکلاک کارت گرافیک کمتر از تأثیر اورکلاکیه که در پردازنده می بینیم!!
دوستان نظرتون چیه؟ بیشتر جا داره؟
![]()
سلام. کارت گرافیک به اندازه ی کافی اورکلاک شده و بیش از اون صلاح نیست!! چون خنک کننده ی کارت هم ظرفیت خنک کردن این همه گرما رو نداره!!(مگه از نمونه های غیر مرجع استفاده شده باشه) در کل خیلی خوب پیش رفتی ، آفرین! فقط پایداری رو با occt تست کن ، تعداد ایرور ها باید 0 باشه!!
در ضمن ، الان پردازندت برای بازی ضعیفه و از تمام قدرت کارتت (که الان در حدود ، geforce 9800gtx البته ضعیف تر که هست هنوز) شده نمی تونی استفاده کنی!! بهتره حالا که خنک کننده ی مناسب گرفتی ، ولتاژش رو روی 1.4 بزاری و تا جایی که می شه اورکلاکش کنی! البته بعید می دونم که بتونی به بیش از 2.8 برسی ، ولی 2.8 هم خیلی خوبه و افایش کارایی رو می تونی احساس کنی!
آلبرز فنوم 9550 ضعیفه؟ دی:
بابا از 2.4 میره نمیره بالاتر ! از Nvidia Ntune استفاده میکنم از 2.4 میزنه بالا سیستم ریست میشه! حالا امتحان میکنم!
گرافیک هم خیلی راحت اور شد از این هم بیشتر میره تا 760 امتحان کردم! MEm Clock 1050 امتیاز هم vantage 5732 ولی حوب سی پی یو درده سره!
در ضمن گرافیکم 256 MB![]()
![]()
Last edited by D3vil_A; 07-03-2009 at 13:47.
کارت من ATI redeon HD 2600 pro تو riva tuner در قسمت درایور ستینگ دکمه customeize وجود نداره وکارت رو در windows یک گیگ میشناسه و در این نرم افزار RV 630 (120sp)with 512MB DDR2memory 128-bit بالاخره کارت من چه ظرفیتی داره و ایا میشه که اورکلاک بشه با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)