flv total convertor full
Total Audio Converter
,
Abest Video Converter Spirit
flv total convertor full
Total Audio Converter
,
Abest Video Converter Spirit
سلام
توی سایت نرم افزار youtube get نوشته بود که قابلیت ریزوم داره. جاهای دیگه هم که این نرم افزار را معرفی کرده بودند نوشته بودند. ولی من استفاده کردم از این نر افزار اصلا" گرینه ی نگهداشتن دانلود یا ادامه اون در وقت دیگه را نداشت. لطفا" من را راهنمایی کنید
دوست عزیز نرم افزار ها نمی تونن از YouTube با ریزوم دانلود کنن چون سایت اجازه نمی ده ولی می شه Leech کرد بعد دانلود کرد
Leech چیه؟ چجوری انجامش بدم؟
من دنبال نسخه کامل و کرک شده این برنامه هستم
که کارش افزایش دهنده سرعت در سایتایی همچون یوتیوب و 100 ها سایتت مشابه هست. البته من خودم برای برنامه آی تینز اون رو می خوام. خود برنامه فیلمای یوتیوب رو به صورت رایگان اکسسلریت می کنه .اما برای سایتای دیگه نیاز به رجیستر شدن داره. کرک و سریالی هم تو سایتا نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترجیحا نسخه بتا بتا باشه بهتره.
Leech یعنی اینکه از سایت هایی که نمیشه دانلود کرد ، حالا به هر دلیلی شما فایل رو از اون سایت به یه هاست انتقال بدی و دانلود کنی .
حالا هاست هم میتونه از خودتون باشه ، هم یه سایت که این کار رو واستون انجام بده .
مثلا واسه Youtube ، این سایت این کارو واستون انجام میده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین دانلودر برای youtube نرم افزار دانلودر idm است که می توانید آنرا از سایت های مختلف دانلود و نصب کنید بدین ترتیب هر وقت از سایت youtube.com فیلم خواستید تماشا کنید کمی صبر کنید صفحه لود شود بعد آیکون سبز رنگ برنامه idm بالای صفحه ظاهر خواهد شد .... ++++ سعی کن آنچه می خواهی باش و جرات دیگر گونه بودن را داشته باشی ++++ ..... این رمز موفقیت بزرگی است ./
بچه ها من با idm هرچی می گیرم فایلش خراب میشه....چرا؟
نه خراب نمیشه. فقط با هر برنامه ای نمیشه بازش کرد. فقط flv player میتونه پخشش کنه.
سلام یک نرم افزار میخام که فایلهای فیلم فلش رو که تو سایت های مختلف می بینم رو بتونم ذخیره کنم لطفا کرک شده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)