3 تا پست بالاتر پست خودتون را ببینید ...
3 تا پست بالاتر پست خودتون را ببینید ...
این پست که شما گذاشتید حدود 80% بحثهای این تاپیک رو نقض کرده!!!3 تا پست بالاتر پست خودتون را ببینید ...
دوستان عزیز و متخصص نظری ندارند؟
ببخشید این دفتر چه مربوط به کدوم مدله؟
شما پست 257 اگه اشتباه نکنم را بخون اونجا من یه عکس گذاشتم که نشون میده بهترین شارژ برای اینکه از باتری استفاده نشه و کنار گذاشته بشه 40 % است من خودم اوایل مثل شما همیشه باتری رو 100 % بود و تو شارژ و با اینکه شارژ نمیشد و زمانی که به 100 میرسید قطع میشد ولی باتری بعد از یک هفته از تبدیل به نرمال شد
اگر لپ تاپ شما Dell هست با زدن کلید F3 شارژ رو روی 80 درصد متوقف کنید و تا زمانی که شارژ به 40 درصد برسه دیگه اجازه شارژ ندهید (شاید این زمان چندین هفته طول بکشه)باطری من موقعی که روشن هست تو شارژ هست (100%) و موقع خاموش شدن اگر باطری 100% یا شارژش فول شد شارژر رو ازش جدا میکنم نظرتون درمورد کارم چیه ؟؟ کاره خوبی میکنم ؟
هر ماه هم یک بار به جای 40 درصد اجازه بدید تا 10 درصد خالی بشه و بعد شارژ کامل کنید
لپ تاپ های غیر Dell هم اطلاع ندارم ولی این روش برای هر لپ تاپی که امکانش رو داشته باشه مفید هست
اطلاعات بیشتر در نوشته های قبلی من «=
ولی در کل باتری رو به هیچ وجه خارج نکنید، مگر اینکه ارزش باتری از لپ تاپ شما بیشتر باشه!(؟)
سلام دوستان
من یه سوالی در رابطه با جابجاکردن لپ تاپ داشتم دوستان میگن برای مدت طولانی که بخواین از لپ تاپ استفاده نکنین اون رو hibernate کنید و در غیر این صورت stand by حالا اگه من یه لحظه بخوام لپ تاپ رو جابجا کنم چی کار کنم ؟ خاموشش کنم یا .... (آخه مگه نه اینکه موقعیکه سیستم روشنه تکونش بدی ممکنه بعضی از قطعاتش مثل هارد دیسک صدمه ببینه)
ممنون
فکر کنم با stand by هم جابجایی شما بدون مشکل انجام بشه
البته اگر بتونی لپ تاپ رو بدون تکان خوردن جابجا کنی روشن هم باشه چیزی نیست
نه ديگه اينقدر حساس ! اينطوري هم نيست(آخه مگه نه اینکه موقعیکه سیستم روشنه تکونش بدی ممکنه بعضی از قطعاتش مثل هارد دیسک صدمه ببینه)
معمولا هارد ديسك ها زماني كه در حال خواندن و نوشتن باشن ممكنه صدمه ببينن اون هم نه با ضربه هاي ريز و معمولي
بهتره براي زماني كه زود به زود لپ تاپ رو روشن خاموش ميكنيد Hibernate كنيد
دوستان من این تایپیک را خوندم
یه این نتایج رسیدم
کلا باطری تو لب تاپ باشه مشکل زیادی نداره چون بعد از شارژ کامل از برق استفاده میکنه و باطری از مسیر جدا میشه
یه سری از دوستان هم نطر داشتن تو خونه مثلا باطری را در بیاریم و استفاده کنیم و شازژ اون را رو 40 درصد نگه داریم
و هیچ وقت نذاریم باطری کمتر ا ز 20 درصد شارژش برسه؟
یه سئوال دیگه؟
میشه مواقعی هم که لب تاپ را خاموش میکنیم برق اون را در نیاریم و به برق وصل باشه مثل وسایل برقی دیگه؟
من لب تاپم دل وسترو 1520 هست
ممنون میشم اگه چیز دیگه ای هست راهنمایی فرمائید
نزار شارژ کامل بشه روی 40 نگهش دار .. یه مشکل دیگم داره اونم گرماس اگه باتری زیر لبتاپ گرم شد عمرش کم میشه ... کالبره هم یادت نره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)